Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ(;) ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ


ΣΟΚ: ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΦΟΝΟ ΤΟΝ Γ. ΡΟΥΠΑΚΙΑ ! 
ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΜΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ!



Και ξαφνικά ένας Αλβανός που δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, ονόματι "Τζιάνι Άγγο", 37 ετών παραδόθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέπς με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα καθώς θεωρείται άνθρωπος «κλειδί», για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι ο Αγγος ήταν στην ίδια καφετέρια με τον Παύλο Φύσσα, το βράδυ της δολοφονίας και ο άνθρωπος που μάλωσε με τον Π.Φύσσα και αυτός που κάλεσε τον Γ.Ρουπακιά!
Σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες κλήσεις, που έκανε με το τηλέφωνο της συζύγου του, ήταν αυτός που ειδοποίησε εμπλεκόμενους στην υπόθεση, τις επίμαχες ώρες.
Οι πληροφορίες της αστυνομίας αναφέρουν, ακόμη, πως ο Αγγος ήταν και εκείνος που επικοινώνησε με τον Γιώργο Πατέλη αμέσως μετά τη δολοφονία από τον Γιώργο Ρουπακιά.
Σύμφωνα με την καταγραφή των συνομιλιών, ο νεαρός είχε πλήθος επαφών με τον Γιάννη Καζαντζόγλου, συνεπιβάτη του Γιώργου Ρουπακιά στο αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας, καθώς και με τουλάχιστον 12 ακόμη άτομα, κάποια από τα οποία έχουν συλληφθεί και αφεθεί ελεύθερα, κάποια ακόμη αναζητούνται.
Οι «διακλαδώσεις» των επικοινωνιών του ήταν τόσο πολλές, που έθεταν τον συγκεκριμένο στο επίκεντρο των συνομιλιών.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ήταν το πρόσωπο που ήρθε κατ' αρχάς σε λεκτική αντιπαράθεση μέσα στην καφετέρια του Κερατσινίου και στη συνέχεια, ειδοποίησε για την ενέδρα σε βάρος της παρέας του Παύλου Φύσσα έξω από το κατάστημα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου