Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΒΙΑΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ!


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΟΥΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ  ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΟΥΝ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ!





Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Η νεκροψία έδειξε ότι ο Γιακουμάκης έθεσε τέλος στη ζωή του την ημέρα της εξαφάνισής του, στις 6 Ιανουαρίου και πως πέθανε από αιμορροϊκό σοκ από τραύμα στο δεξιό περικάρπιο.

Η σορός του άτυχου φοιτητή της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων βρέθηκε λίγα μόλις μέτρα από τη Σχολή. Το πτώμα του παιδιού σε προχωρημένη αποσύνθεση και δίπλα του ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στη σορό του άτυχου 20χρονου, βρέθηκε ένα σημάδι που παραπέμπει σε τομή με μαχαίρι εσωτερικά στο δεξιό καρπό.

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση της Γαλακτοκομικής Σχολής απαγόρευσε στους σπουδαστές να βγουν από τις εγκαταστάσεις και εντός της εβδομάδας θα συνεδριάσει το συμβούλιο των καθηγητών.

Οι πάντες γνωρίζουν, ότι εφ΄ όσον πρόκειται για αυτοκτονία, σε αυτήν ο Βαγγέλης ωθήθηκε από την αποτρόπαιη βία που δέχτηκε από τους "συμφοιτητές" του. Όλοι ξέρουν ποιοί είναι.
Και ολόκληρη η συγκλονισμένη Ελλάδα απαιτεί να τιμωρηθούν!

Πρέπει να τους απαγγελθεί κατηγορία για ηθική αυτουργία σε φόνο από πρόθεση, στον φόνο που διέπραξε ο Βαγγέλης με θύμα τον ίδιο του τον εαυτό!

Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ
Η ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ 
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΑΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου