Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!


Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΚΑΙ ΤΟΝ Α.ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Ή ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 





ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΠΕΡΙ ΔΡΑΧΜΗΣ
ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΦΛΟΥ

Κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την κοινοβουλευτική ομάδα και όχι μόνο, με προεξάρχουσα την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου πιέζουν με όποιο τρόπο μπορούν τον πρωθυπουργό να μην κάνει πίσω σε όσα είχε υποσχεθεί, όποιο κι αν είναι το τίμημα!

Το πρωί, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Καλύβης είπε: «Η λύση των εκλογών μπορεί να είναι και θετική έστω και αν είναι σε ένα κοντινό χρονικό διάστημα». Ο Αλέκος Καλύβης, προερχόμενος από τη "αριστερή πτέρυγα" είπε ξεκάθαρα ότι αν προκύψει μια οριακή κατάσταση η κυβέρνηση θα πρέπει να ρωτήσει και τον κόσμο μέσω εκλογών ή δημοψηφίσματος.


Εκλογές ζήτησε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος. «Αν οι δανειστές μας φτάσουν στο αμήν και επιμείνουν σε λήψη μέτρων σκληρής λιτότητας και εφόσον η εναλλακτική λύση θα ήταν η χρεωκοπία και η έξοδος από την ευρωζώνη και την Ε.Ε τότε επειδή η Κυβέρνηση δεν έχει εντολή να θέσει αυτά τα θέματα τότε θα ήταν απαραίτητη η προσφυγή στις κάλπες», είπε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και το Νίκο Ευαγγελάτο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος.

Ξεκάθαρο μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα έστειλε για ακόμα μια φορά, την πολλοστή μέσα σε λίγα 24ωρα η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η κα Κωνσταντοπούλου εκτός από Πρόεδρος της Βουλής, εξελίσσεται σε ηγετική μορφή της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της εσωκομματικής αντιπολίτευσης. 

Λέει στο περιοδικό UNFOLLOW: «H Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν θα δεχθεί να μην υλοποιηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ». Εξηγεί γιατί ή ίδια είπε όχι στο να περάσει η συμφωνία από τη Βουλή χαρακτηρίζοντάς τη ένα συνδυασμό επιστολών και ανακοινωθέντων, που δεν ψηφίζει η Βουλή.

Το πιο σημαντικό όμως που λέει είναι ότι: «Οι δυνάμεις που στηρίζουν την κυβέρνηση και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία των δύο κομμάτων δεν είναι διατεθειμένες να βαφτίσουν το κρέας- ψάρι και να υπαναχωρήσουν στις αδιαπραγμάτευτες αρχές επί τη βάση των οποίων δόθηκε η λαϊκή εντολή».

Σημαντική είναι και φωνή του Κώστα Λαπαβίτσα ο οποίος ασκεί κριτική στον Υπoυργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη υπενθυμίζοντάς του ότι ο κεντρικός τραπεζίτης “ούτε φίλος μας είναι ούτε μας αγαπάει” και καλώντας τον να κινηθεί με με προσοχή γιατί “μας έχουν στήσει διπλή παγίδα ρευστότητας και χρηματοδότησης”.

Πρόσφατα ο Γ. Βαρουφάκης στη συνέντεξή του στον Χατζηνικολάου επετέθη εμπαθώς στον Κ. Λαπαβίτσα λέγοντας με εμφανή φθόνο ότι έχει χτίσει την καριέρα του βασιζόμενος στη δραχμή. 


«Δεν δίνω καμία σημασία σε αυτά που λέει ο κ. Βαρουφάκης. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει για μένα. Υπάρχουν σοβαρότερα θέματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε», είπε ο Κ. Λαπαβίτσας 

Και πρόσθεσε: «έχω καλή γνώμη για τον κ. Βαρουφάκη και αντιλαμβάνομαι πόσο δύσκολη δουλειά κάνει»

Αυτή η απάντηση δείχνει τον πολιτισμένο άνθρωπο και την ευγένεια της ψυχής του.

Και επειδή απαξίωσε να απαντήσει σε αυτά τα επίπεδα ο Λαπαβίτσας, θα απαντήσουμε εμείς στο Βαν Ρουφάκη που είναι γνωστός πλέον και ως Γιαννης ο Φλού.

Αγαπητέ Βαν Ρουφάκη ιδού από το βιογραφικό του Λαπαβίτσα το κεφάλαιο "Καριέρα" 


2. Career record

2008 -σήμερα     Professor of Economics, SOAS, University of London.
2004-2008      Reader in Economics, SOAS, University of London.

1999-2004      Senior Lecturer in Economics, SOAS, University of London.
1991-99          Lecturer in Economics, SOAS, University of London.

Δεν μας λες Βαρουφάκη, την έδρα στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου οι Άγγλοι την δώσανε στον Λαπαβίτσα επειδή μίλαγε για την δραχμή; Ποιός έστω και αφελής μπορεί να πιστέψει την μπαρούφα αυτή;

Τα δέκα βιβλία, τα δεκάδες κεφάλαια σε βιβλία άλλων, καθώς και τα δεκάδες άρθρα που έχει γράψει μιλάνε για την δραχμή;

Μήπως αγαπητέ Βαρουφάκη τον ζηλεύεις;

Εκτός των σπουδών του που είναι σοβαρότερες άλλων...είναι και ευθύς και ειλικρινής και δεν θα γινόταν ποτέ αντικείμενο τέτοιας σάτυρας όπως εσύ στο βίντεο που ακολουθεί   

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΦΛΟΥ


:


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΟ (3 ΕΔΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΛΙΝΤΟΝ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ


ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου