Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΤΑΙΡΟΥΣ, ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!


ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ





Η είσοδος της Ελλάδας στην ευρωζώνη το 2002 ήταν "στημένη" κι έγινε με ύποπτο τρόπο και πλαστογράφηση στοιχείων από τον αρχιπροδότη Σημίτη. Οι μόνοι ευνοημένοι από αυτήν την ιστορία ήταν οι τράπεζες και οι τραπεζίτες που δανείζονταν με 1,5% και δάνειζαν μέχρι και με 25%!

Οι Ευρωπαίοι "εταίροι" μας, μετά την πτώση της δωσίλογης συγκυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων, όπως φαίνεται σπρώχνουν την Ελλάδα, με μπροστάρη την Γερμανία και με μοχλό την ΕΚΤ, όλο και πιο κοντά στην οικονομική ασφυξία.

Πιέζουν ασφυκτικά προκειμένου η ελληνική κυβέρνηση να υπαναχωρήσει των θέσεων της και να συμβιβαστεί υπογράφοντας ένα νέο μνημόνιο και πιθανώς αποδεχόμενη την έλευση της τρόικας για αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας.

Η χώρα όμως δεν αντέχει άλλο. Χωρίς δημοσιονομική κυριαρχία έχουν ήδη "στραγγαλιστεί" οι επενδύσεις στο χώρο της άμυνας, της υγείας, της ασφάλειας και γενικά σε όλους τους τομείς του δημόσιου βίου με αποτέλεσμα να έχει υπονομευθεί ολόκληρος ο κοινωνικός ιστός. 

Αυτό καταγράφεται σε συνέντευξή του Α.Τσίπραστο Spiegel όπου λέει χαρακτηριστικά:

"Αν προχωρούσαμε σε δημοψήφισμα αύριο με την ερώτηση, "θέλετε την αξιοπρέπειά σας ή τη συνέχιση μιας αναξιοπρεπούς πολιτικής", τότε όλοι θα επέλεγαν την αξιοπρέπεια, ανεξαρτήτως των δυσκολιών που θα συνόδευαν αυτή την απόφαση" 


Υπηρετώντας, ως πρώτος υπηρέτης που είναι, τον Ελληνικό λαό, μίλησε σωστά αλλά δεν αρκεί αυτό. Πρέπει να προχωρήσει σε έργα. Πολλοί, μεταξύ των οποίων και ο Βαρουφάκης, λένε  πως υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο το οποίο οδηγεί σε έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

Από τις μέχρι τώρα επαφές, η κυβέρνηση δεν είναι διόλου ικανοποιημένη ως προς την αποδοχή των θέσεών της από τους Ευρωπαίους "εταίρους". Βλέπει, δηλαδή, ότι πέραν ελαχίστων συμμάχων και θετικών αντιδράσεων από κυβερνήσεις της ευρωζώνης, ο κυρίαρχος άξονας, που κινείται από το Βερολίνο, παραμένει αμετακίνητος στις απαιτήσεις του για καμία αλλαγή στην πορεία της χώρας, παρότι μεσολάβησαν εκλογές.

Οι τοκογλύφοι δανειστές που παριστάνουν τους εταίρους μας αδιαφορούν εάν έγιναν εκλογές και αν ο λαός αποφάσισε πως δεν θέλει πλέον εξάρτηση από εκείνους και το ψεύτικο ηλεκτρονικό χρήμα τους που μπαίνει την μία μέρα στη χώρα και βγαίνει την άλλη, τραβώντας κυριολεκτικά το χαλί κάτω απ΄τα πόδια της ελληνικής οικονομίας.

Βέβαια, το ενδεχόμενο να ζητηθεί ρωσική οικονομική βοήθεια υπάρχει πάντα, δεδομένου ότι σε δύο μήνες από τώρα ο Αλέξης Τσίπρας θα ταξιδέψει στη Μόσχα για συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο εντάσσονται οι απόψεις και τα σενάρια που εκφράζονται από την κυβερνητική πλευρά, περί προσφυγής στην λαϊκή εντολή, εάν τα πράγματα φτάσουν στα άκρα. 



Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ 
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. 

Η απάντηση στους τοκογλύφους είναι μία! 

"Αποχωρούμε από την Ένωση Δυτικών και Μεσογειακών Κρατών (πρώην Ευρωπαϊκή) παίρνοντας και τον όρο "Ευρώπη-Ευρωπαϊκή Ένωση" καθώς μας ανήκει και θα την δημιουργήσουμε εμείς με άλλα κράτη"

Η έξοδος λοιπόν από τον ζουρλομανδύα του ευρώ είναι μονόδρομος!

Όμως όπως πολλές φορές έχουμε πει, δεν έχει σημασία και δεν λύνει κανένα πρόβλημα η επιστροφή σε ένα εξηρτημένο τοπικό νόμισμα!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ!

ΔΙΟΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ


ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

ΕΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου