Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ ΕΘΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ...


Βόμβα από Reuters: 
«Το ευρώ διαλύεται τους επόμενους 12 μήνες»

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΒ CHAPMAN TO 2010



Δείκτης EBI: Διάλυση ευρωζώνης εντός 12μηνου βλέπει το 38% των επενδυτών

Σαν βόμβα έσκασε στις ευρωπαικές αγορές η είδηση του Reuters, που αφορά στην άμεση διάλυση του ευρώ.

Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων δυο ετών βρίσκονται οι εκτιμήσεις των επενδυτών για διάλυση της ευρωζώνης, παρά την συμφωνία για παράταση του ελληνικού προγράμματος.


Σύμφωνα με το Reuters ο δείκτης προσδοκιών για διάλυση του ευρώ, ο οποίος ονομάζεται ΕΒΙ, από τις λέξεις Euro Break-up Index, εκτινάχθηκε τον Φεβρουάριο σε επίπεδα ρεκόρ 2 ετών, δηλαδή από τον Μάρτιο του 2013. 

Το 38% των επενδυτών αναμένει διάλυση του ευρώ, έναντι του 24,3% τον προηγούμενο μήνα. Οι επενδυτές εκτιμούν πως, παρά την συμφωνία για ελληνική παράταση, το κοινό ευρώ θα είναι παρελθόν σε ένα χρόνο.

Επομένως η συμφωνία στο Eurogroup για 4μηνη παράταση στην Ελλάδα κάθε άλλο παρά διέλυσε τις αμφιβολίες για την τύχη του ευρώ.

Η προχθεσινή είδηση αυτή, φέρνει ξανά στην επικαιρότητα το βίντεο με τον μακαρίτη Bob Chapman που είχε πει από την πρώτη στιγμή της εισόδου μας στην Ευρωζόνη ότι θα είμαστε η πρώτη χώρα που θα την εγκαταλείψει αλλά μετά θα ακολουθήσουν και οι άλλες χώρες ώστε θα έχουμε μαζική επιστροφή στα εθνικά νομίσματα. Αυτό είναι στα σχέδια της νέας τάξης. Κατόπιν θα ακολουθήσει ισχυρότερη ύφεση και για να γίνει ανακατανομή θα προχωρήσουν σε παγκόσμιο πόλεμο. Όλα αυτά τα σχεδιάζουν για να πετύχουν εντέλει την Παγκόσμια Διακυβέρνηση!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ



Σημειώστε ότι λέει ξεκάθαρα πως η Ευρωζώνη δεν έπρεπε να δημιουργηθεί! Είναι εντυπωσιακό επίσης ότι χαρακτηρίζει την οικονομική κρίση ως εργαλείο της νέας τάξης για την απόκτηση του παγκόσμιου ελέγχου και της εξουσίας πάνω στους λαούς. Την συνδέει δε με το σχεδιασμό από μέρους τους ενός  παγκόσμιου πολέμου...

Επίκαιρο είναι και το περυσινό άρθρο μας

New York Times: "Χρειαζόμαστε έναν πολύνεκρο παγκόσμιο πόλεμο για να συνέλθει από την ύφεση η παγκόσμια οικονομία"!

Εκεί γράφαμε

"Τα επιχειρήματα των νεοταξικών μέσων ενημέρωσης για την παγκόσμια οικονομία (δηλαδή την οικονομία των ΗΠΑ όπως θέλουν να πιστεύουν) είναι ότι βρίσκεται σε ύφεση λόγω της...ειρήνης και ότι η οικονομική ανάπτυξη έρχεται με τους γενικευμένους πολέμους!!! Αδιαφορούν για το γεγονός ότι τα δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων που έχασαν τη ζωή στους παγκόσμιους πολέμους, δεν είναι σε θέση να «αξιολογήσουν» τα αποτελέσματα αυτής της «ταχείας ανάπτυξης".

Αποσιωπούν δε το σημαντικότερο το οποίο ούτε ο Τσαπμαν αναφέρει. Ότι δηλαδή οι παγκόσμιες Οικονομικές κρίσεις οφείλονται αποκλειστικά στο κανιβαλικό καπιταλιστικό σύστημα της ασύδοτης, αχαλίνωτης αισχροκέρδειας των τραπεζιτών που παράγουν το χρήμα δια του δανεισμού!!!  

Αυτός είναι και ο λόγος και οι διάφοροι "αντιμνημονιακοί" ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ αλλά και οι διάφοροι "οπαδοί της δραχμής"δεν λένε κουβέντα.

Έχουμε τονίσει ότι εθνικό νόμισμα (π.χ. Νέα Δραχμή) δεν μπορεί να αποφέρει αποτελέσματα (μάλλον το αντίθετο θα συμβεί) εάν δεν συνοδεύεται από έλεγχο της κεντρικής τράπεζας και από αλλαγή όλου του τραπεζικού συστήματος, στην βάση της απλής διακίνησης του χρήματος του οποίου τον έλεγχο θα έχει ο λαός μέσω μιας γνήσιας και άμεσα δημοκρατικής λαϊκής κυβέρνησης.

Όσο για τα σχέδια των νεοταξιτών μπορεί κάποια να καταφέρουν να τα παραγματοποιήσουν και άλλα όχι.

Η ΕΚΒΑΣΗ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου