Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΡΟΥΣΕΙ ΠΡΥΜΝΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ...


ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ;








ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΝΤΑΪΣΕΝΜΠΛΟΥΜ, ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΣΟΪΜΠΛΕ

Η τριανδρία της χούντας των Βρυξελών, Ντάισενμπλουμ, Γιούνκερ, και Σόιμπλε ξεκίνησαν εν χορώ δηλώσεις που έχουν ξεκάθαρο περιεχόμενο τελεσιγράφων προς την Ελληνική κυβέρνηση.


Ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούντ Ντάισελμπλουμ ζητάει την επίσπευση των διαπραγματεύσεων, ενώ μέχρι σήμερα άφηνε να εννοηθεί ότι υπάρχει καιρός μέχρι το τέλος Ιουνίου. 

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται σήμερα από την ισπανική εφημερίδα El Pais, δηλώνει πως "Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να εξηγήσει ότι ορισμένες από τις προεκλογικές υποσχέσεις του δεν θα τηρηθούν, καθώς, όπως λέει, οι εκλογές δεν αλλάζουν τις συμφωνίες"! 

Και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε  το σιωνιστικό κοράκι στο ίδιο μοτίβο εμμένει στη σκληρή του στάση έναντι της Ελλάδας: "Προτού καταβληθούν περαιτέρω κεφάλαια, η Αθήνα θα πρέπει να αποδείξει ότι έχει υλοποιήσει τους συμφωνημένους όρους".

Με όλα αυτά, άρχισαν να ακούγονται μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ ισχυρές φωνές  που ζητούν (και δικαιολογημένα) άμεση προσφυγή στην κάλπη για ένα δημοψήφισμα που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα επιτρέψει να ληφθούν επιτέλους αποφάσεις εθνικού περιεχομένου.


Φαίνεται ότι η με τις αντιδράσεις που συνάντησε στο εσωτερικό της χώρας αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ , η κυβέρνηση έχει "ανακρούσει πρύμναν"σχετικά με την περίφημη "συμφωνία" και αναζητά τρόπους να απεμπλακεί.

Βοηθάνε και τα όρνεα των τοκογλύφων που κράζουν συνέχεια ζητώντας πτώματα, οπότε δεν αποκλείεται μετά το Πάσχα να έχουμε κάλπες.

Άλλωστε και ο Άγιος Παΐσιος είχε πει πως με την Ανάσταση του Κυρίου θα έρθει και η λευτεριά της χώρας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου