Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Η ΡΩΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΩΝ!


Η ΡΩΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΟΝΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 7 ΩΡΕΣ!

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ PAK ΤΑ




ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Όταν οι Ρώσοι ανακοινώνουν κάτι για το μέλλον το έχουν ήδη έτοιμο ή θα το έχουν πολύ πιο σύντομα από τις προδιαγραφές... 

Ρωσικό Αεροσκάφος Ειδικού Σκοπού PAK ΤΑ

Στο μέλλον, ένας Ρωσικός Στόλος από βαρέα προηγμένα στρατηγικά μεταφορικά αεροσκάφη θα μπορεί να μετακινεί μια μονάδα μάχης των 400 αρμάτων μάχης Armata μαζί με τα πυρομαχικά τους, κινούμενος με υπερηχητικές ταχύτητες, εντός 7 ωρών σε οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο.


Σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές σχεδιασμού από το στρατιωτικο-βιομηχανική Επιτροπή στη Μόσχα, τα αεροσκάφη μεταφοράς, που ονομάστηκαν PAK ΤΑ, θα πετούν με υπερηχητικές ταχύτητες (μέχρι 2.000 km / h) και θα διαθέτουν ένα εντυπωσιακά υψηλό ωφέλιμο φορτίο μέχρι 200 ​​τόνους. Θα έχουν, επίσης, εμβέλεια τουλάχιστον 7.000 χιλιομέτρων.

 Το πρόγραμμα PAK ΤΑ προβλέπει 80 νέα αεροσκάφη μεταφοράς φορτίου που θα κατασκευαστούν μέχρι το 2024.

Αυτό σημαίνει ότι σε μια δεκαετία από τώρα η Κεντρική Διοίκηση της Ρωσίας θα είναι σε θέση να μεταφέρει ταχύτατα, οπουδήποτε στον κόσμο, ένα αξιόμαχο στρατό όπως είναι μια τεθωρακισμένη Μεραρχία από Armata»

Ειδικός αναλυτής που παρακολούθησε τη συνεδρίασης της επιτροπής αποκάλυψε και τα μελλοντικά σχέδια αναδίπλωσης του ρωσικού στρατηγικού σχεδιασμού:

«Με την ανάπτυξη του δικτύου στρατιωτικών βάσεων σε Μέση Ανατολή, Λατινική Αμερική και Ν.Α. Ασία οι οποίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το 2024 είναι φανερό ότι η Ρωσία προετοιμάζεται για μια πλήρη στρατιωτική αντιπαράθεση σε διηπειρωτικό επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου