Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΦΥΣΣΟΥΝ. Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ

ΒΙΝΤΕΟ
Συγκλονιστικά είναι τα όσα είπε ο πατέρας Βασίλειος (Βολουδάκης), ο οποίος ήταν πνευματικός του Πέτρου Φυσσούν, λίγες ημέρες μετά το θάνατο του γνωστού ηθοποιού.

Το αντίο δόθηκε όπως άρμοζε στο σεμνό ηθοποιό και ο πατήρ Βασίλειος μίλησε για τον Πέτρο Φυσσούν και τις τελευταίες του στιγμές.


«Στις 05:30 τα ξημερώματα της ημέρας που έφυγε, ο διπλανός του (σ.σ. στο δωμάτιο του νοσοκομείου) τον είδε ακίνητο και φοβήθηκε για το μοιραίο. Σηκώθηκε από το κρεβάτι του και έπιασε το χέρι του Πέτρου. Ήταν κρύο. Κίνησε να φωνάξει τις νοσοκόμες και τότε ο Πέτρος σήκωσε το παγωμένο χέρι του. Έκανε τρεις φορές το σταυρό του και ξεψύχησε μόνος στο δωμάτιο», είπε ο πνευματικός του Πέτρου Φυσσούν.

Με βουρκωμένα μάτια οι παρευρισκόμενοι άκουγαν τον ιερέα που βοήθησε με όλες τις δυνάμεις του τον ηθοποιό στις οικονομικές δυσκολίες των τελευταίων ετών.
Στο τέλος της ομιλίας του ο ιερέας ανακοίνωσε ότι ο Πέτρος Φυσσούν άφησε στην εκκλησία το προσωπικό του αρχείο.

Αυτός είναι ο πραγματικός Πέτρος Φυσσούν

1

Τον Πέτρο Φυσσούν συνάντησαν πάρα πολλοί άνθρωποι, τόσο 
στην Ελλάδα, όσο και στο Εξωτερικό. Ωστόσο δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να ισχυρισθεί πως τον γνώρισε πραγματικά, πως ήξερε ποιος ήταν πραγματικά και αυτό γιατί ποτέ δεν μιλούσε για τον εαυτό του, ούτε δημοσιοποιούσε τα βαθύτερα συναισθήματα και τις σκέψεις του.

Ο Πέτρος Φυσσούν δεν συμβιβάστηκε ποτέ στην ζωή του και επέλεξε με πολύ αυστηρά και προσωπικά κριτήρια αυτούς στους οποίους χάρισε την καρδιά του. Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, ο αγαπημένος μας κ. Πέτρος έδειξε όλες τις πτυχές του εαυτού του μόνο σε αυτόν που επέλεξε για οδηγό και καθοδηγητή του, στον πνευματικό του πατέρα, τον πρωτ. Βασίλειο Ε. Βολουδάκη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου