Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ" ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ 




Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την ανάρτησή μας 
όπου γράφαμε: "Ελπίζουμε να μην αντιστρέψουν κι εκεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος όπως έκανε εδώ με θρασύτητα ο δωσίλογος και προδότης Τσίπρας και οι συν αυτώ!" και ήδη επιβεβαιώνονται οι φόβοι μας...

Μετά τη συντριπτική ήττα του Ρέντζι στο δημοψήφισμα για τη συνταγματική μεταρρύθμιση και έπειτα από την ανακοίνωση παραίτησής του, οι Ευρωπαίοι δικτάτορες, Βρυξέλλες και Βερολίνο, επιχειρούν πραξικοπηματικά να ανατρέψουν το αποτέλεσμα της βούλησης του Ιταλικού λαού! 

Αποδύθηκαν λοιπόν άμεσα σε ένα αγώνα,  για να πάρει  κατ΄αρχήν πίσω την παραίτησή του ο Ρέντζι, προκειμένου να έχουν χρόνο να αντιδράσουν..

Έδωσαν λοιπόν εντολή στον δωσίλογό τους Ιταλό πρωθυπουργό,  να μην παραιτηθεί αλλά να ψηφίσει τον προϋπολογισμό. Προς τούτο χρησιμοποίησαν και τον πρόεδρο της "Δημοκρατίας" Σέρτζιο Ματαρέλα, ώστε ο Ρένζι να παραμείνει 20 ημέρες ακόμα και να ψηφιστούν κάποια νομοσχέδια. 

Κυρίως και πρωτίστως όμως ο σκοπός τους είναι να έχουν τον απαραίτητο χρόνο για να επεξεργαστούν (Βρυξέλλες και Βερολίνο) πώς θα αντιδράσουν στο υπερήφανο «ΟΧΙ» του ιταλικού λαού.



Σαν καλός δωσίλογος των Ευρωπαίων δικτατόρων, ο Ιταλός Τσίπρας, εκδήλωσε άμεσα την πρόθεσή του να παραμείνει στην πρωθυπουργία, στις δηλώσεις που φέρεται να έκανε στο υπουργικό συμβούλιο-αστραπή (διήρκεσε μόλις είκοσι λεπτά) που πραγματοποίησε μετά το δημοψήφισμα.


Σύμφωνα με διαρροές, ο Ρέντζι πριν μεταβεί στο Κυρηνάλιο Μέγαρο για να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της ιταλικής Δημοκρατίας, φέρεται ότι δήλωσε:«Παραιτούμαι αλλά μόνο μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού».

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης χαρακτηρίζουν τον Ρέντζι "ψεύτη" και "αναξιόπιστο πρωθυπουργό" και κάνουν λόγο για περίοδο ανωμαλίας που ξεκινά στην χώρα.

Παράλληλα προειδοποιούν ότι δεν πρόκειται να δεχθούν ούτε παράταση της κυβέρνησης Ρέντζι, ούτε κυβέρνηση τεχνοκρατών στιλ Μ.Μόντι που θα αλλοίωναν την ψήφο του ιταλικού λαού.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τόσο το Κίνημα των 5 Αστέρων, όσο και η Λέγκα του Βορρά, ζητούν διάλυση της Βουλής, άμεση προκήρυξη εκλογών και ψήφιση του Προϋπολογισμού από την επόμενη κυβέρνηση.

Θα επιτρέψει ο Ιταλικός λαός στον δωσίλογο Ρέντζι και στους Ευρωπαίους δικτάτορες να αλλοιώσουν την ψήφο του, όπως δυστυχώς εμείς επιτρέψαμε στον δωσίλογό τους Τσίπρα; Ελπίζουμε όχι. Θα φανεί πάντως πολύ σύντομα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου