Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ «ΟΥΔΕΤΕΡΟΘΡΗΣΚΗ» ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑ!


Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΝΕΚΗΡΥΞΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΒΙΝΤΕΟ
Στις 19 Νοεμβρίου 2016, μία πρώην κομμουνιστική χώρα, η Πολωνία διακήρυξε επισήμως εκ νέου τον εαυτό της ως ένα χριστιανικό έθνος, αποκηρύσσοντας ουσιαστικά το άθεο παρελθόν της.Την ώρα μάλιστα που η Ευρώπη βάσει σχεδίου ισλαμοποιείται.


Σε μια μεγαλοπρεπή τελετή στον Καθολικό Ναό του Θείου Ελέους στην Κρακοβία της Πολωνίας, οι Καθολικοί Επίσκοποι της Πολωνίας με την παρουσία του Προέδρου Andrzei Duda και πολλών καθολικών προσκυνητών, αναγνώρισαν επίσημα τον Ιησού Χριστό ως Βασιλιά της Πολωνίας και Τον κάλεσαν να καθοδηγήσει το έθνος τους, το λαό τους και τους πολιτικούς τους ηγέτες.
Στην Ελλάδα αντίθετα, χάρη στις αποστασίες των πολιτών, το κράτος επιδιώκεται να κηρυχθεί σε ουδετερόθρησκο, προπομπό του αθεϊσμού.


«Αθάνατε Βασιλέα των Αιώνων Κύριε Ιησού Χριστέ, Θεέ μας και Σωτήρα μας, σκύβοντας τα κεφάλια μας ενώπιόν Σου, Βασιλέα του Σύμπαντος, αναγνωρίζουμε την κυριαρχία Σου πάνω από την Πολωνία, σε εκείνους που ζουν στην πατρίδα μας και σε όλο τον κόσμο. Επιθυμώντας να προσκυνήσουμε το μεγαλείο της δύναμής Σου και της δόξας Σου, με μεγάλη πίστη και αγάπη, θα φωνάξουμε: κυβέρνησέ μας, Χριστέ!»,ανέφεραν οι Πολωνοί.

Επιπλέον, νεαρή Πολωνέζα ορθώνει ανάστημα απέναντι στην Νέα Τάξη και το Ισλάμ τονίζοντας στους ιμάμηδες πως δεν πρόκειται να εφαρμόσουν στην Πολωνία του νόμους του Αλλάχ, καθώς στην χώρα της ο βασιλιάς είναι ο Ιησούς Χριστός.2 σχόλια:

  1. Αυτός κατ εσάς είναι ο Χριστός? Ο Χριστός Υιός και Λόγος του Θεού θεωρείτε εσείς ότι κηρύχθηκε Βασιλιάς από τους Πολωνούς? Κάποιοι θα πούνε ότι και μόνο η αγαθή πρόθεση μετράει αλλά είναι όντως έτσι? Θωρείτε ορθά αυτά που λέει το άρθρο και το υιοθετήσατε και το αναδημοσιεύσατε αυτούσιο? Ότι είναι Viral στα θρησκευτικά ζητήματα από όλους τους άσχετους ή και άθεους το αναδημοσιεύετε άκριτα όπως κάνετε και με τις Viral "προφητείες"? Θεωρείτε ουδετερόθρησκη την Ελλάδα και Χριστιανική την Πολωνία όταν η πρώτη σας φωτογραφία μας δείχνει ένα τεράστιο ΕΙΔΩΛΟ? Πρεσβεύει ο Νέος "Χριστός" της Πολωνίας τις αξίες, τα κηρύγματα, τις διδασκαλίες και ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ του Πραγματικού Χριστού και Μόνου Σωτήρα? Τι να πώ!! Επιλογές είναι αυτά. Εύχομαι ο Κύριος να σας φωτίσει, να απελευθερωθείτε και να δείτε κάποια στιγμή την αλήθεια ώστε να την υπερασπιστείτε και να γίνει η φωνή σας μία όαση μέσα στην έρημο του παραλογισμού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή