Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

OTAN O EIΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ 
ΩΣ...«ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΗ»! 



Οι περισπούδαστοι καθεστωτικοί «κύριοι» και τα δουλάκια …

Όλοι έχουμε ακούσει πολλές φορές για κάποιο «αόρατο σύστημα» «κρυφό», «δόλιο» και «σκοτεινό», που σκοπό έχει τον αφανισμό του Ανθρώπου …

Είναι όμως έτσι τα πράγματα ή υπάρχει μια τάση υπερβολής και λαϊκισμού σε όλα αυτά … ;;;


Λοιπόν, το «σύστημα” είμαστε όλοι , δηλαδή είσαι και εσύ … !!!
Χωρίς και την δική σου συναίνεση και αλλαγή, ούτε και αυτό ποτέ πρόκειται να αλλάξει … !!!
Για να μπορέσει όμως ένα σύστημα να είναι  υγιές, θα πρέπει πρώτα να καθορίσουμε το τι φταίει και αυτό αντί να υπηρετεί τους Πολίτες, να μετατρέπεται σε ένα άρμα αφανισμού των Πολιτών …

Συνήθως το πραγματικό  πρόβλημα είναι η άγνοια που σε συνδυασμό με την σιωπή, δίνει την δυνατότητα σε κάποιους να μετατρέπουν το σύστημα σε καθεστώς …

Ο «Κανόνας» είναι ότι πάντοτε πληρώνουμε την αγνωσία μας και όλοι μαζί πληρώνουμε την αγνωσία του συνόλου.
Οι «περισπούδαστοι» υπηρέτες του καθεστωτικού συστήματος, έχουν την γνώση, που δυστυχώς ΔΕΝ έχει ο απλός Πολίτης διότι επιμελώς του αποκρύπτεται, γνώση που τους επιτρέπει να εξουσιάζουν τους τελευταίους. 

Με τον χρόνο οι  «περισπούδαστοι» υπηρέτες του καθεστωτικού συστήματος, αποκτούν την πλασματική υπεροπτική άποψη της «αυθεντίας» και του ότι τελικά υπάρχουν δυο ειδών άνθρωποι … 

Οι ολίγοι του σιναφιού τους που είναι οι «εκλεκτοί» και είναι στο απυρόβλητο, διότι υπηρετώντας το καθεστώς χαίρουν την προστασία του, ενώ από την άλλη μεριά υπάρχουν για αυτούς οι «Πολίτες δευτέρας διαλογής» που είναι σχεδόν το σύνολο, οι εξουσιαζόμενοι και εκμεταλλευόμενοι από αυτούς.

Όμως στην πραγματικότητα όλοι οι Πολίτες είναι ίσοι και ΔΕΝ υπάρχουν «Εκλεκτοί» και «Πολίτες δευτέρας διαλογής» … Η διαφορά είναι μόνον όσο αναφορά το επίπεδο γνώσης.

Πρόσφατα λοιπόν, ένας τέτοιος αυτοαποκαλούμενος «εκλεκτός» ο αντιεισαγγελέας του πρωτοδικείου κ. Στέφανος Κ. Μπαξεβάνης (ο οποίος έχει συλληφθεί από φωτογραφικούς φακούς να μουντζώνει στα γήπεδα), θεωρώντας τους Πολίτες που θεσμικά προσφεύγουν σε αυτόν για το Δίκαιο τους, ως «Πολίτες δευτέρας διαλογής», ενώ του καταθέσαν μήνυση την 25.11.2016 (ΑΒΜ Β2016/2612):




– με περιεχόμενο επί της ουσίας όμοιο με αυτό που οδήγησε στην αμετάκλητη απόφαση Νο. 2343/2016:







για μείζον τετελεσμένο και συντελούμενο Εθνικό Έγκλημα και πιο συγκεκριμένα για την υπεξαίρεση των τουλάχιστον 233 Δις ευρώ δημοσίου χρήματος από τις τράπεζες με την ύποπτη ανοχή των αρμοδίων ελεγκτικών τους αρχών, που είχε ως επακόλουθο την καταστροφή τόσο της ιδιωτικής περιουσίας των Πολιτών όσο και της Εθνικής μας οικονομίας, δηλαδή μια μήνυση με καταγγελία τέλεσης πληθώρας αυτεπαγγέλτως διωκόμενων κακουργημάτων, που διέλαβε σαφές και ορισμένο ιστορικό με πλήρη αποδεικτική τεκμηρίωση, εκείνος την απέρριψε με την υπ’ αριθμόν Β77/2016 απορριπτική Διάταξή του:



-
σε χρόνο ρεκόρ και με περιεχόμενο σαφώς παντελώς άσχετο με όσα αληθή καταγγέλλονται στη μήνυση, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε εκ του κειμένου του δικογράφου της μήνυσης, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε «ηλίθιους», που τρώνε «κουτόχορτο» και ποτέ δεν θα τολμούσαν να αμφισβητήσουν την άποψη ενός «εκλεκτού»

Όμως για κακή του τύχη δεν απευθύνονταν σε ηλιθίους που τρώνε «κουτόχορτο» και ποτέ δεν θα τολμούσαν να αμφισβητήσουν την άποψη ενός «εκλεκτού», αλλά σε Πολίτες με γνώση, που πρωτίστως σέβονται τον εαυτό τους και επιζητούν το Δίκαιο…

Οι Πολίτες λοιπόν αυτοί όχι μόνον δεν αμφισβήτησαν τον «εκλεκτό», αλλά φρόντισαν να ανοίξουν ξανά την Δικογραφία μέσω άλλων εισαγγελέων, όπως της κας Εισαγγελέως Διαφθοράς του Αρείου Πάγου (με τις καταθέσεις δικογράφων με αρ. πρωτοκόλλου 2526/12.12.2016 & 2605/20.12.2016) και μιας ακόμη Εισαγγελέως Πρωτοδικών (ΑΒΜ Δ 2016/2138) και η ανάκριση προχωρά κανονικά.






           



Μάλιστα οι συμμετέχοντες στην μήνυση αυτή στράφηκαν με αναφορά κατά του Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικείου Αθηνών κ. Στέφανου Κ. Μπαξεβάνη, υπηρετούντος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών,  για τουλάχιστον Κατάχρηση Εξουσίας με την υπ. Αριθμό πρωτοκόλλου 457/20.12.2016 και η οποία κατατέθηκε στο ανώτερο ελεγκτικό όργανο των Δικαστικών και Εισαγγελικών λειτουργών στον Άρειο Πάγο, δηλαδή την επιθεώρηση Δικαστηρίων.





Σύμφωνα με την αναφορά αυτή, ο Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικείου Αθηνών κ. Στέφανος Κ. Μπαξεβάνης ΔΕΝ είναι σε θέση να κρίνει ορθά και κανονικά και αντί να ασκεί το λειτούργημα του, θα πρέπει να μείνει σπίτι του. Γιατί διαφορετικά, με την «κρίση» που «διαθέτει», αποτελεί Δημόσιο και Εθνικό κίνδυνο.

Αφού επί της ουσίας παραδέχεται ότι Δ.ΕΝ. μπορεί να επιληφθεί κρίσεως … !!!

ΠΗΓΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου