Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ο ΔΕΛΑΠΑΤΡΙΔΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ"ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ"

ΑΦΟΥ ΑΦΑΙΜΑΞΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ
 
 


Οι εξαγγελίες του Τσίπρα αμέσως μετά το ταξίδι του στο Ισραήλ, είναι μεγάλη κοροϊδία για τους χαμηλοσυνταξιούχους τους οποίους αφού καταλήστευσε, τώρα τους πετάει ένα ξεροκόματο διότι λέει πέτυχε υπέρβαση του στόχου για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2016.
Από την υπερφορολόγηση δημιουργήθηκε ένας «κουμπαράς», μέρος του οποίου θα διανείμει σε "κοινωνικά μέτρα υπέρ των αδυνάτων" τους οποίους αρχικά κατάκλεψε, η κυβέρνηση.

 1.600.000 συνταξιούχοι κάτω από 850 ευρώ θα μοιραστούν τα 617 εκατομμύρια ευρώ (μόνο το φέσι του συμπληρωματικού φόρο στον ΕΝΦΙΑ είναι αυτά και με το παραπάνω)

Η γενεοδωρία του Τσίπρα δεν έχει τέλος: Αναστολή (όχι ακύρωση) του ΦΠΑ στα νησιά που πλήττονται από την προσφυγική κρίση...

Αναστολή παίρνουν οι κατηγορούμενοι ας το θυμόμαστε αυτό...

Δεν αποκλείεται, επίσης, ο Τσίπρας να θελήσει να δώσει μεγαλύτερη έκταση και έμφαση στο θέμα της μείωσης του χρέους  μέσω της χρονικής μετατόπισης και της επιτοκιακής αναδιάρθρωσης.

Φυσικά ουδέποτε έπαψε να υφίσταται η φιλολογία για εκλογές στην οποία προστέθηκε και η πιθανότητα νέου δημοψηφίσματος με το ερώτημα, αν θα γίνουν δεκτά τα μέτρα της αξιολόγησης.(Sic!!!)

Σα δεν τρέπεται ο ακατονόμαστος Τσίπρας να παρουσιάζεται, αυτός ο ολετήρας, ως ο σωτήρας της Ελλάδας, και να μοιράζει τα ψίχουλα κοροϊδίας σαν να ήτανε χρυσές λίρες...

Όταν τον πάρει ο λαός με τις πέτρες (όπως έχει πει ο Άγιος Παΐσιος), να δούμε πού θα κρυφτεί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου