Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ!

Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

3 ΒΙΝΤΕΟ



%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bd%ce%b1%ce%bb%ce%bd%cf%84-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί προκαλούν αυτισμό. Δείτε τις δηλώσεις του Τράμπ για τα εμβόλια που μέχρι τώρα αποτελούσαν σινωμοσιολογία στο ότι προκαλούν αυτισμό και ασθένειες στα παιδιά, αυτά τα γνωρίζει ο Τράμπ γιατί και το παιδί του καθώς φαίνεται είναι αυτιστικό.



ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ!! ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!




Ο Mike Adams δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο περιγράφει λεπτομερώς την ανακάλυψη ενός εγγράφου, που αποδεικνύει πως τα εμβόλια συνδέονται με τον αυτισμό. Αυτό το έγγραφο, ένα ένθετο φύλλο για το εμβόλιο Tripedia, αποκαλύπτει πως το συγκεκριμένο σκεύασμα συνδέεται με «ιδιοπαθή θρομβοπενική πορφύρα, SIDS, αναφυλακτική αντίδραση, κυτταρίτιδα, αυτισμό, σπασμοί / σπασμός γενικευμένης επιληψίας, εγκεφαλοπάθεια, υποτονία, νευροπάθεια, υπνηλία και άπνοια».





Υπερευαισθησία σε οποιοδήποτε συστατικό του εμβολίου είναι αντένδειξη για τη λήψη του εμβολίου. Επίσης αντενδείκνυται η χρήση του μετά από σοβαρή αλλεργική αντίδραση (π.χ. αναφυλαξία), η οποία χρονικά σχετίζεται με λήψη προηγούμενης δόσης του ιδίου εμβολίου. Λόγω της αβεβαιότητας ως προς την ενοχοποίηση συγκεκριμένων συστατικών του η συνέχιση του εμβολιασμού κρίνεται αμφίβολη. 

Οι ερευνητές του ιδρύματος του Πανεπιστημίου της Οσάκα (The Research Foundation for Microbial Diseases of Osaka University) τονίζουν πως η εμφάνιση των κατωτέρω περιστατικών ενδεχομένως να σχετίζονται με τη λήψη του εμβολίου. 

Συγκεκριμένα: εγκεφαλοπάθεια (π.χ., κώμα, μειωμένο επίπεδο συνείδησης, παρατεταμένων σπασμών) μέσα σε 7 ημέρες από τη δόση του εμβολίου που δεν μπορεί να αποδοθεί σε άλλη εξακριβωμένη αιτία. Διαταραχές νευρολογικής φύσεως που εξελίσσονται προοδευτικά, συμπεριλαμβανομένων βρεφικών σπασμών, επιληψία, εγκεφαλοπάθεια, ή διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές (φάσμα αυτισμού).

 Λόγω του κινδύνου αιμορραγίας, το εμβόλιο δεν πρέπει να χορηγείται σε βρέφη ή παιδιά με οποιαδήποτε διαταραχή της πήξης συμπεριλαμβανομένων της θρομβοπενίας. Εάν ληφθεί η απόφαση για τη χορήγηση του εμβολίου Tripedia σε τέτοιες περιπτώσεις σε βρέφη ή παιδιά, θα πρέπει να χορηγείται με προσοχή προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος σχηματισμού αιμορραγίας ή αιματώματος.









ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου