Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...

ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ!  



ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 

Η αλήθεια βρίσκεται στην ακριβώς από πάνω ανάρτηση με τίτλο:
Το πραγματικά περίεργο είναι γιατί δόθηκε τώρα η δημοσιότητα για την απόφαση του Απριλίου...Και γιατί αποσιωπείται ότι η μήνυση τον Νοέμβριο που μας πέρασε και η οποια βασίστηκε σε αυτή την απόφαση, απορρίφθηκε με αστεία μη-επιχειρήματα...
Εκεί ως απάντηση, μπορεί να βρίσκεται και η εκδοχή του άρθρου που ακολουθεί (η αστάθεια της χώρας και η πτώχευση) γιαυτό και το δημοσιεύουμε...  

ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΓΙΑΤΙ; ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ…

Μου έχει προκαλέσει τεράστια εντύπωση , πολλά ερωτηματικά και φυσικά μεγάλη αμφισβήτηση η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι κανείς δανειολήπτης προς τις τράπεζες δεν οφείλει τίποτα .


Γνωρίζουμε όλοι ότι οι τράπεζες είναι το εργαλείο υποδούλωσης των σιωνιστών προκειμένου να εφαρμόσουν το σχέδιο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι λαοί δείχνουν ακόμη αδύναμοι να αντιδράσουν στην απόλυτη εξουσία των τραπεζών. 

Είναι τουλάχιστον περίεργο, για μένα ξεκάθαρα ύποπτο, πως σε μια χωρα που έχουν καταπατηθεί όλα τα ανθρώπινα αλλά και ευρωπαϊκά δικαιώματα (έκτος από τις υποχρεώσεις…) και το ίδιο το σύνταγμα έχει καταντήσει κουρελόπανο , να βγαίνει μια τέτοια απόφαση εναντίων των τραπεζών. 

Δεν είμαι νομικός και επομένως δεν ξέρω να σας πω αν πράγματι έχει τέτοια ισχύ. Αν ισχύει όμως τότε να είστε σίγουροι πως έχουν δρομολογήσει αστάθεια για τη χώρα αλλά και στάση πληρωμών.

Γνωρίζουμε όλοι ότι κυνηγούν το ευρώ με το πιστόλι προκειμένου να πληρώσουν τους τοκογλύφους αλλά και για να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις. Κυνηγούν νεκρούς, ζωντανούς, κουλουράδες, καστανάδες, νοικοκύρηδες, ζητιάνους, τσαρλατάνους, αλλά και επαγγελματίες και γενικά όποιον μιλά ελληνικά έστω και σαν δεύτερη γλώσσα ! Ξέρουμε ότι αυτά που εισπράττουν από φόρους δεν επαρκούν για να καλύψουν τις υποχρεώσεις της χώρας και δανείζονται κρυφά με αντάλλαγμα το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας. 

Το ιδιωτικό χρέος προς τις τράπεζες κοντεύει τα 100 δις και συνεχώς διογκώνεται. Το δήθεν πλεόνασμα είναι σαφώς η μεγάλη παραμύθα για να συνεχίζουν την ίδια καταστροφική πολιτική και επομένως το ξεπούλημα και την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, και φυσικά όποιος το πιστεύει είναι απλά ανόητος.

Χωρίς τη συνεργασία των δικαστικών θα ήταν ΑΔΥΝΑΤΟ να επιτύχουν το σχέδιο τους και αυτό έχει αποδεδειχθεί περίτρανα όχι μόνο από τη συνεργασία τους με τις εκάστοτε προδοτικές κυβερνήσεις αλλά και με την ‘’ιδιαίτερη’’ φορολογική και ασφαλιστική μεταχείριση που χαίρονται από τους εκάστοτε κυβερνώντες.

 Πως λοιπόν έτσι εντελώς ξαφνικά βγήκε μια τέτοια απόφαση που , αν ισχύει και έχει το νομικό βάρος, μπορεί να τινάξει μονομιάς τις ελληνικές τράπεζες και άρα το ελληνικό ‘’πρόγραμμα’’; Άρα λοιπόν η μονή λογική σκέψη που μπορεί να κάνει ένας ενημερωμένος πολίτης είναι ότι έδωσαν εντολή οι τοκογλύφοι !

Τις παραπάνω υποψίες μου ενισχύει και η νέα είδηση σύμφωνα με την οποία από τον Απρίλιο θα δίνουν επίδομα σε κάθε ρέμπελο που εισβάλει στη χωρα μας ! Τετρακόσια ευρώ το μήνα! Με τί λεφτά; Και από πού; Και για πιο λόγο; Για το σχέδιο Καλλέργη πρεπει πια όλοι να γνωρίζετε αλλά εδώ φαίνεται ότι συμβαίνει και κάτι άλλο. 

Μήπως λοιπόν σκοπεύουν να πυροδοτήσουν και κοινωνικές αντιδράσεις μιας και δεν είναι δυνατόν από τη μια να κόβουν συνέχεια τις κύριες συντάξεις και τους μισθούς των γηγενών πολιτών και από την άλλη να δίνουν το ίδιο μηνιάτικο σε κάθε εισβολέα στη χωρα σε σχέση με τον άνεργο Έλληνα; Δεν είναι λογικά αυτά που συμβαίνουν και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ …..

Σας έχω ξαναγράψει σε άρθρα μου ότι πιστεύω πως οι αμερικανοί έχουν αποφασίσει να διαλύσουν την Ευρώπη (‘’Ο σιωνιστής Τράμπ θα διαλύσει την Ευρώπη και θα οδηγήσει σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο’’ αλλά το επόμενο ‘’Και όμως… ο Ρέντζι θέλει ΟΧΙ στο δημοψήφισμα !’’ ). Μήπως λοιπόν , ο συνήθης ύποπτος, ο ‘’αδύναμος κρίκος’’, η Ελλάδα, έχει επιλεγεί και πάλι μέσω της επίσημης πτώχευσης να πυροδοτήσει το ντόμινο της διάλυσης της ευρωζώνης αλλά και της Ευρώπης;

Στην περίπτωση λοιπόν που ισχύουν οι υποψίες μου έρχεται και άλλη μια είδηση να με κάνει ακόμη περισσότερο καχύποπτο. Δηλώσαν κυβερνητικά στόματα ότι ο Καμμένος σκοπεύει να δώσει κίνητρα στα παιδιά για στράτευση στα 18. Γιατί; Για ποιο λόγο έτσι ξαφνικά ; Περιμένει κάτι; Θερμό επεισόδιο; Πόλεμο; Πολιτειακή ανωμαλία; Και γιατί πάλι τώρα; Γιατί μαζεμένες τόσες πολλές ύποπτες ειδήσεις μέσα με μερικές μέρες;

Σας έχω πει πολλές φορές ότι κοιτάμε πάντα αντίθετα από εκεί που μας δείχνει το σύστημα για να καταλάβουμε τα τεκταινόμενα η τουλάχιστον να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε. Και σας το λέω και πάλι….

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου