Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΕ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ!!!




Ένα πεντάχρονο παιδί, το οποίο γεννήθηκε αγόρι, θα υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου με απόφαση του Οικογενειακού Δικαστηρίου που ενέκρινε το αίτημα των γονέων για χειρουργική αφαίρεση των όρχεων του παιδιού.


Όταν γεννήθηκε το παιδί, που ακούει στο όνομα Κάρλα, οι γονείς του νόμισαν ότι ήταν κορίτσι. Αλλά όταν η μητέρα του πρόσεξε ένα πρήξιμο γύρω απ' το αιδοίο του παιδιού, το υπέβαλε σε εξετάσεις που απέδειξαν ότι είχε ανδρικά κι όχι γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα.

Οι όρχεις του παιδιού ήταν απλώς «κρυμμένοι» μέσα στο σώμα του με τρόπο που η περιοχή των γεννητικών του οργάνων θύμιζε εκείνη των κοριτσιών.

Όταν η Κάρλα έγινε πέντε ετών οι γονείς θέλησαν να προχωρήσουν στην περίπλοκη και μη αναστρέψιμη επέμβαση αλλαγής φύλου στο παιδί τους. Για το μόνο για το οποίο αναρωτήθηκαν, είναι αν χρειάζονταν δικαστική άδεια για να το κάνουν!!!

 Στο Οικογενειακό Δικαστήριο οι γονείς κατέθεσαν ότι το παιδί από πολύ μικρό συμπεριφερόταν, έπαιζε και ντυνόταν σαν κορίτσι και δεν ήθελε να το αποκαλούν αγόρι. Δηλαδή από 2-3 χρονών το παιδί ντυνόταν μόνο του; Και που τα έβρισκε τα κοριτσίστικα ρούχα; Και τα προτιμούσε ενώ είχε ελεύθερη επιλογή μεταξύ αγορίστικων και κοριτσίστικων ρούχων;

Ειδικοί γιατροί κατέθεσαν στο δικαστήριο και διαβεβαίωσαν ότι το παιδί δεν κινδυνεύει να αναπτύξει όγκους λόγω της επέμβασης (αφού το λένε αυτοί!) αλλά και ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει μια γόνιμη γυναίκα. 

Τόνισαν ότι η επέμβαση πρέπει να γίνει πριν το παιδί μπει στην ηλικία της εφηβείας.

Το δικαστήριο απεφάνθη ότι ο γονείς δεν χρειάζονται άδεια για την εγχείρηση.

Ωραίο δικαστήριο, ωραία δικαιοσύνη! Δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για τον ψυχισμό του παιδιού που όταν φτάσει στην εφηβεία θα έχει ανδρικές ορμές!!!Δεν δίνει δεκάρα για το ότι θα έχουν αποφασίσει γι αυτό το παιδί να το ακρωτηριάσουν "νόμιμα" και να του αλλάξουν τη ζωή ανεπιστρεπτί χωρίς εκείνο να μπορεί να τους εμποδίσει...!!!

Αυτή είναι η νέα εποχή που ολοένα και περισσότερο φέρνει την φρίκη όχι μόνο στην οικονομική αλλά και στην κοινωνική, πολιτισμική και προσωπική ζωή μας...!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου