Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΓΕΜΑΝΙΚΟ ΡΑΪΧ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕΣΩ ΦΥΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ! 







Η γερμανική φυλλάδα Handelsblatt που πρόσκειται στο γεμανικό ράιχ και ιδιαίτερα στον χιτλερίσκο Σόιμπλε, αντικατοπτρίζει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει οι διεθνείς τοκογλύφοι  μετά το βροντερό ΟΧΙ του ιταλικού λαού!

Σε κύριο άρθρο της προβάλλει το γεγονός ότι η ιταλική οικονομία είναι πάρα πολύ μεγάλη για να διασωθεί εν αντιθέσει με αυτήν της Ελλάδας και ότι εάν πτωχεύσει αυτό θα έχει ολέθριες συνέπειες για το ευρώ, δηλαδή θα το διαλύσει.


Διότι η Ιταλία είναι η τρίτη οικονομική δύναμη στην ευρωζώνη (8η παγκοσμίως) και αυτό σημαίνει ότι το ευρώ δεν θα υφίσταται την επόμενη ημέρα της εξόδου της από την Ευρωζώνη.

Η Handelsblatt μιλάει για «το ιταλικό σοκ» και σπεκουλάροντας την ετυμηγορία του ιταλικού λαού αναφέρει ότι «μετά το αποτυχημένο (sic) δημοψήφισμα και την παραίτηση Ρέντσι αυξάνεται η αγωνία για τη σταθερότητα της χώρας»
Βέβαια τους έπιασε ο πόνος για την Ιταλία, δεν είναι ότι έχουν πάθει πανικό βλέποντας το ράιχ τους να καταρρέει...

Πιο κάτω είναι σαν να 
μιλάει ο ίδιος ο χιτλερίσκος ο Σόιμπλε καθώς επισημαίνει: «η υψηλή ανεργία και το τεράστιο δημόσιο χρέος απαγορεύουν οποιαδήποτε αδράνεια έναντι των μεταρρυθμίσεων».

Ολάκερο 60% του Ιταλικού λαού είπε ΟΧΙ στις μεταρρυθμίσεις και αυτοί το χαβά τους!

Ενδεικτικό του πανικού και της τρικυμίας εν κρανίω η οποία διακατέχει το ράιχ  είναι και το εξής: Σε αυτό το ίδιο πρωτοσέλιδο γράφουν ότι η σημερινή διαβεβαίωση του Σόιμπλε ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλήσουμε ξανά για μια νέα κρίση του ευρώ» δεν είναι αρκετή, γιατί στην Ευρώπη αυξάνεται ο φόβος ότι στην Ιταλία η οικονομική κρίση θα γνωρίσει εκ νέου όξυνση.


Σε άλλο όμως μακροσκελές σχόλιο που δημοσιεύει η ίδια φυλλάδα συντάσσεται με την άποψη του χιτλερίσκου αφεντικού της Σόιμπλε ότι δηλαδή η παραίτηση Ρέντσι δεν πρέπει να αποτελεί λόγο για πανικό στην ευρωζώνη.

Είναι ενδιαφέρον να δούμε τί γράφει η σχολιογράφος της Handesblatt : «Ελλάδα Ι και ΙΙ, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Κύπρος και ξανά Ελλάδα ΙΙΙ. Επτά πακέτα βοήθειας για πέντε χώρες μέλη της νομισματικής ένωσης από το 2010 έχουν ήδη εγκριθεί και θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερα. Το ταμείο διάσωσης του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας έχει διαθέσει μόλις το ένα τέταρτο των πόρων του.

Απομένουν άλλα 373 δις ευρώ προς περαιτέρω διάθεση (…) 
Η νομισματική ένωση θα μπορούσε εσαεί να διασώζει την Ελλάδα προκειμένου να αποτρέψει μια μεγαλύτερη ζημιά στο κοινό νόμισμα.

Σημ. Οίμου:Έτσι εξηγείται λοιπόν γιατί μας ελαφρύνουν το χρέος με χρήματα από το ΤΧΣ στο οποίο είναι υποθηκευμένη η Ελλάδα!

Αλλά στην περίπτωση της Ιταλίας κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δυνατό. Εάν απειληθεί με χρεοκοπία η Ιταλία, δεν θα διασωθεί. Η ευρωζώνη δεν θα μπορούσε να βοηθήσει την Ιταλία, αλλά θα αναγκαζόταν να την αφήσει να πτωχεύσει, κι αυτό όχι δίχως συνέπειες για το κοινό νόμισμα...»
.

Αφού δεν ελέγχουν τους πόρους της γειτονικής μας χώρας και τα περιουσιακά στοιχεία των Ιταλών θα τους αφήσουν να πτωχεύσουν αν και ξέρουν ότι αυτό θα σημάνει και το τέλος της Ευρωζώνης!

Ενώ εμάς μας «
σώζουν» παίρνοντας όλη την εθνική και ιδιωτική μας περιουσία!!!

Και σαν να μην έφτανε το «σώσιμο», μας δουλεύουν κι από πάνω! Διακινούν σενάρια για τη διενέργεια, λέει, νέου δημοψηφίσματος στην Ελλάδα για να αποφανθεί «ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός» αν και πώς πρέπει να κλείσει η β' αξιολόγηση το νέο έτος!!!

Άν αυτό δεν λέγεται θράσος πώς λέγεται;

ΕΔΩ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ (ΜΕ 62,5%) ΣΕ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ«ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ»;

ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; 

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου