Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΕ ΨΕΥΔΟΒΙΒΛΟΥΣ...

ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ Η ΨΕΥΔΟΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ KOLBRIN ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ...ΑΔΑΜ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ !!!





Κάθε φορά την περίοδο των Χριστουγέννων αλλά και του Πάσχα οι σιωνιστές με τα όργανά τους (πχ,National Geographic) θυμούνται να μας "φωτίσουν" με "άγνωστες" πτυχές που "εντελώς τυχαία" "καταρρίπτουν" όλα όσα γνωρίζουμε γύρω από την πίστη μας.


Είναι βέβαια γνωστό ότι τα αρχαία κείμενα αποτελούν τα θεμέλια της κοινωνίας μας, αφού από αυτά πηγάζουν πεποιθήσεις και δόγματα και αποτελούν την βάση για τον σύγχρονο κόσμο.

Κατά καιρούς λοιπόν οι σιωνιστές, ανακαλύπτουν διάφορα "αρχαία κείμενα" ανά τον κόσμο, τα οποία δήθεν αλλάζουν όλα τα δεδομένα της ιστορίας όπως τη γνωρίζουμε...  

Τα οποία "αρχαία κείμενα" ωστόσο έχουν απορριφθεί εξ αρχής από τους σοβαρούς μελετητές, δεδομένου ότι στερούνται παντελώς οποιασδήποτε επιστημονικής βάσης και τεκμηρίωσης.


Η προπαγάνδα λοιπόν που προβάλλουν για την παρούσα περίοδο των Χριστουγέννων περιλαμβάνει τρία "αρχαία χειρόγραφα", κείμενα που φιλοδοξούν να ανατρέψουν όσα γνωρίζουμε για την ιστορία της ανθρώπινης δημιουργίας...


Το πρώτο είναι η λεγόμενη Βίβλος Kolbrin και η οποία περιλαμβάνει μια ψευδεπίγραφη ιστορία της ανθρώπινης δημιουργίας…

Η Βίβλος Kolbrin είναι μια συλλογή από αρχαία κείμενα που αποτελείται από έντεκα βιβλία. Τα πρώτα έξι βιβλία λέγεται ότι έχουν γραφτεί από Αιγυπτίους συγγραφείς λίγο μετά την Έξοδο, και ονομάζονται «Bronzebook.» Τα τελευταία πέντε βιβλία ονομάζονται «Coelbook,» ή «Kailedy», και λέγεται ότι έχουν γραφτεί από αρχαίους Δρυΐδες σε αντιπαραβολή με την Καινή Διαθήκη.

Η Βίβλος Kolbrin ανάμεσα στα πολλά αφηγείται δήθεν την ιστορία της ανθρώπινης δημιουργίας. Και θέλοντας να ανατρέψει το πλέον έγκυρο γραμματολογικά κείμενο στον κόσμο δηλαδή την Αγία Γραφή, αναφέρει την ύπαρξη των αρχαίων πολιτισμών που έζησαν τάχα στη Γη πριν από την άφιξη του Αδάμ και της Εύας!

Μόνο που η επιστήμη της γραμματολογίας το απορρίπτει διότι είναι το μόνο βιβλίο που αναφέρει αυτά τα τερατουργήματα και τα οποία πουθενά και από κανέναν δεν διασταυρώνονται!


Πρόκειται για ένα αρχαίο κείμενο που σύμφωνα με τούς σιωνιστές "μελετητές" χρονολογείται ως 3.600 ετών, μόνο που είναι γραμμένο σε δέρμα και άρα δεν μπορεί να είναι παλαιότερο του 2ου π.Χ.αιώνα δηλαδή το πολύ 2200 ετών! 

Πάντως όσο  παλαιό κείμενο και αν είναι, εφ΄ όσον δεν διασταυρώνεται το περιεχόμενό του θεωρείται μη έγκυρο και ανίκανο να ανατρέψει οποιοδήποτε ιστορικό κείμενο, πόσο μάλλον την Αγία Γραφή, το εγκυρότερο κείμενο του πλανήτη...

 Μερικά αποσπάσματα από τη «Γραφή Kolbrin» λέγεται ότι προβλέπουν κατακλυσμικά γεγονότα που ακόμα δεν έχουν συμβεί τη Γη άλλη μια απόδειξη ότι πρόκειται για τερατούργημα...

Πλασσάρεται ως μια Βίβλος παράλληλη με την Χριστιανική Αγία Γραφή με την γαργαλιστική σημείωση ότι περιλαμβάνει συναρπαστικές λεπτομέρειες σχετικά με τον κατακλυσμό και την Έξοδο αλλά και τους Έκπτωτους Αγγέλους.

Τα αρχαία αυτά κείμενα ήταν υποτίθεται κρυμμένα για αιώνες, και διατηρημένα από (επίσης) υποτιθέμενες μυστικές ομάδες για σχεδόν χίλια χρόνια... Λέγεται ότι έχουν διασωθεί από τον εμπρησμό στο Glastonbury Abbey το 1184. Οι σιωνιστές θέλουν να μας πείσουν ότι υπάρχει σχέση μεταξύ αυτών των ψευδεπίγραφων αρχαίων κειμένων, με τον Ιησού Χριστό.

Το λεγόμενο Βιβλίο του Ενώχ

Το λεγόμενο Βιβλίο του Ενώχ είναι ένα δήθεν αμφιλεγόμενο αρχαίο κείμενο. Στην πραγματικότητα το λεγόμενο Βιβλίο του Ενώχ είναι ένα αρχαίο εβραϊκό χειρόγραφο το οποίο φυσικά θέλει να ανατρέψει την πίστη στον Ιησού Χριστό. 


Το βιβλίο αποτελείται από πέντε τελείως διαφορετικές μεγάλες ενότητες 

Το Βιβλίο των παρατηρητών (1 Ενώχ 1-36)

Το βιβλίο με τις Παραβολές του Ενώχ (1 Ενώχ 37-71) (ονομάζεται επίσης Similitudes του Ενώχ)

Το Αστρονομικό Βιβλίο (1 Ενώχ 72-82) (ονομάζεται επίσης το βιβλίο του ουράνιου Φωτισμού ή Βιβλίο της Φώτισης)

Το βιβλίο των ονείρων με τα οράματα (1 Ενώχ 83-90) (ονομάζεται επίσης το Βιβλίο των Ονείρων)



Η Επιστολή του Ενώχ (1 Ενώχ 91-108)


Όσα αναφέρονται στο λεγόμενο Βιβλίο του Ενώχ είναι άσχετα με την ορθότητα των διηγήσεων της Παλαιάς Διαθήκης, και προσφέρονται μόνο για προπαγάνδα του εβραϊσμού γύρω από τα θεολογικά ζητήματα.

Το αρχαίο κείμενο περιγράφει (στο πρώτο μέρος) την πτώση των αγγέλων




Ο Εωσφόρος έκπτωτος άγγελος

Το "Βιβλίο των Γιγάντων"

Το Βιβλίο των Γιγάντων -που παρεμπιπτόντως είναι ελλιπές, προσφέρει μια διαφορετική προοπτική για τους αγαπημένους ήρωες του Λιακόπουλου τους Nephilim.

Αυτό το αρχαίο κείμενο που πιστεύεται ότι είναι πάνω από 2000 ετών αποδεικνύει -σύμφωνα με τον Λιακόπουλο και τους ομοίους του- ότι οι αρχαίοι Νεφελίμ ήταν πραγματικά όντα!!!

Ανακαλύφθηκε πριν από αρκετές δεκαετίες στις σπηλιές του Κουμράν στην Νεκρά Θάλασσα. Σαν οποιαδήποτε συλλογή παραμυθιών, το Βιβλίο των Γιγάντων μιλάει για τα πλάσματα που κατοικούσαν τον πλανήτη μας στο μακρινό παρελθόν και πώς καταστράφηκαν... 

Ιδού μια γεύση παραμυθιού:Οι Νεφελίμ συνειδητοποιούν ότι, ως αποτέλεσμα των βίαιων και αποκλινόντων τρόπων τους, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μία επικείμενη καταστροφή, και αυτοτους φοβίζει πολύ, γι΄ αυτό ζητούν από τον Ενώχ να μιλήσει εξ ονόματός τους ενώπιον του Θεού.


Το κείμενο ξεκινά αναφέροντας λεπτομέρειες για το πώς οι Νεφελίμ μαστίζουν την Γη και όλους όσους ζουν σε αυτήν. 
Αλλά μετά από κάποια στιγμή άρχισαν να βλέπουν προφητικά όνειρα και ο φόβος μπήκε στις καρδιές τους. 

Ο πρώτος που είχε αυτά τα όνειρα ήταν ο Mahway, ο τιτάνας γιος του αγγέλου Barakel(!!!) Στο όνειρό του, είδε μία πινακίδα να βυθίζεται στο νερό. Όταν τελικά βυθίστηκε, μόνο τρία ονόματα έμειναν -όλα τα άλλα σβήστηκαν. Αυτό συμβόλιζε τον Κατακλυσμό και την επακόλουθη καταστροφή όλων, εκτός από τους γιους του Νώε.

Η κατεύθυνση του κειμένου είναι προφανής. Ανακατεύοντας πραγματικά γεγονότα όπως ο Κατακλυσμός με μυθοπλασίες όπως οι Νεφελίμ επιχειρεί να ακυρώσει τις αλήθειες ως μυθοπλασίες δια της μεθόδου "μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά"...

Όλα τα τεχνάσματα του διεθνούς Σιωνισμού όμως όπως και αυτά  τα "ιστορικά" βιβλία πέφτουν κάθε φορά στο κενό της αδιαφορίας του κόσμου αφού ο Χριστός ως Οδός και Αλήθεια και Ζωή και ως Φώς του Κόσμου διαλύει το σκοτάδι της δολοπλοκίας και της κακίας του εχθρού των ανθρώπων δηλ. του διαβόλου και των οργάνων του...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου