Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΤΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ "ALTER EGO" ΤΟΥ

ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ: Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!


Γέμισε η αγορά με πλαστά: Τα περισσότερα 50ευρα!

Στα 694.000 ανήλθαν τα πλαστά τραπεζογραμμάτια που αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία το 2017.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ο αριθμός τους ήταν αυξημένος σχέση με την προηγούμενη χρονιά ωστόσο σε σύγκριση με τον αριθμό των γνήσιων τραπεζογραμματίων σε ευρώ σε κυκλοφορία, το ποσοστό των πλαστών είναι πολύ χαμηλό.


Δημοφιλέστερος στόχος των παραχαρακτών είναι τα τραπεζογραμμάτια των 20 και των 50 ευρώ, τα οποία το 2017 αντιπροσώπευαν αθροιστικά πάνω από το 85% του συνολικού αριθμού των πλαστών που κατασχέθηκαν. Το μερίδιο των πλαστών τραπεζογραμματίων των 20 ευρώ μειώθηκε το 2017.

Η ΕΚΤ εξακολουθεί να συνιστά στο κοινό να επαγρυπνεί όσον αφορά την πιθανότητα απάτης, να μην ξεχνά τον «τριπλό έλεγχο» (οπτικό, με την αφή και με εξέταση υπό γωνία) και να μη βασίζεται ποτέ σε ένα και μόνο χαρακτηριστικό ασφαλείας.

Ωστόσο δεν της κακοφαίνεται που υπάρχουν τόσα πλαστά   τραπεζογραμμάτια, αφού αυτά αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για το πλαστικό χρήμα...

Τον περασμένο Απρίλιο τέθηκε σε κυκλοφορία το νέο τραπεζογραμμάτιο των 50 ευρώ. Η εισαγωγή του νέου τραπεζογραμματίου υποτίθεται ότι αποτελεί την προσπάθεια να καταστούν ακόμη πιο ασφαλή τα τραπεζογραμμάτια του ευρώ.

Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ευρώ είναι ένα ληστρικό νόμισμα, στο οποίο οφείλεται η χρεωκοπία της Ελλάδας και όλων των χωρών του νότου...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου