Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
 ΟΙ 
 «3 ΜΑΚΕΔΟΝΙΕΣ»






Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός


Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΕΣΤΙΑ: 
Απόψεις, σελ. 8, 13/4/2018

Στην Εστία, 4/4/2018, ο κ. Π.Ν.Λύρας σε κείμενό του με τίτλο: «Γενόσημο‘‘Μακεδονία’’», τάσσεται αναφανδόν υπέρ της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας στη FYROM.

 Και, παραθέτει μια σειρά από ισχυρισμούς συναισθηματικούς, αναπόδεικτους και ανιστόρητους, επικαλούμενος την εισήγηση του κ. Ε.Βενιζέλου κατά την παρουσίαση βιβλίου τού κ. Ν.Μέρτζου. 

Επικεντρωμένος στην ουσία προσπερνώ τα κολλωδώς υμνητικά του κ. Λ. προς τον κ. Βενιζέλο ο οποίος, ως υπουργός Οικονομικών, αποφάσισε να προχωρήσει στο PSI, υπάγοντας την Ελλάδα στο Αγγλικό Δίκαιο, και υποθηκεύοντας έτσι την ανεξαρτησία και τα περιουσιακά της στοιχεία για 99 χρόνια.

Οι παντελώς ατεκμηρίωτοι ισχυρισμοί των κ. κ. Λύρα, Βενιζέλου, Μέρτζου, για την παράδοση του «ονόματος» στους Σλαβοαλβανούς πρέπει να απαντηθούν, όχι γιατί έχουν οποιαδήποτε αποδεικτική ή άλλη αξία, αλλά γιατί αναπαράγουν αμάσητη μια πολύχρονη εγκληματική προπαγάνδα εναντίον της Μακεδονίας η οποία είναι μόνο Ελλάδα. 

Ακολουθώντας τα βήματα σπουδαίων επιστημόνων έχω αποδείξει σε πρόσφατη σειρά μελετημάτων μου ιστορικής έρευνας, ότι δεν υπάρχουν οι δήθεν «Σλαβομακεδονική» γλώσσα, οι «Σλοβομακεδόνες», αλλά ούτε και οι εξίσου δήθεν«3 Μακεδονίες», για συγκεκριμένους: ιστορικούς, αρχαιολογικούς, γλωσσολογικούς, εθνοτικούς και εθνωνυμικούς λόγους. 

Τα κείμενά μου που εμπεριέχουν και εντελώς πρόσφατα επιστημονικά στοιχεία και ανακοινώσεις, τις οποίες καταφανώς δεν γνωρίζουν οι κ. κ. Ε.Βενιζέλος, Ν. Μέρτζος , και Ν.Λύρας, έτυχαν μεγάλης δημοσιότητας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως στην  Καθημερινή και στην Ηuffingtonpost, αλλά και σε δεκάδες δικτυακούς τόπους, με χιλιάδες αναγνώστες, μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων διαφωνεί κάθετα με τις θέσεις των κ. κ.Ε.Βενιζέλου, Ν.Μέρτζου.

 Αντίθετα με όσα απολύτως αναληθή λέει ο κ. Λ. ουδέποτε υπήρξε Διεθνής Συνθήκη που να αναγνωρίζει τις δήθεν «3 Μακεδονίες» και τα δήθεν ποσοστά επ’αυτών, Ελλήνων, Βουλγάρων, Σλάβων. Αυτή την παλιά βουλγαρο-σλαβική προπαγάνδα την επανέφεραν το 1993 οι Τούρκοι. 

Οι αποδείξεις ΕΔΩ

Είναι πασιφανές, ότι ο κ. Λ. δεν έχει καν επίγνωση, πως διαπράττει Ύβρη χρησιμοποιώντας τον φαρμακευτικό όρο: «Γενόσημο» δίπλα στην ιερή λέξη-έννοια«Μακεδονία».

 Όπως είναι ξεκάθαρο, ότι η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ και όσων λαχανιασμένοι ακολουθούν την ουρά του αποσκοπεί στην «επίλυση» του ζητήματος των Σκοπίων–FYROM σε βάρος της Ελλάδος, με αποκλειστικό γνώμονα το ιδιοτελές πολιτικό και οικονομικό τους συμφέρον. Έτσι, ασκούν ενδοτική πολιτική εκλιπαρώντας παράγοντες της διεθνούς σκηνής, ή και ξένες κυβερνήσεις,

προκείμενου να διατηρηθούν οι ίδιοι σε θέσεις κυβερνητισμού, κομματικές, κ.α. Και,ξοδεύουν το ιερό κεφάλαιο της πατρίδας, το οποίο φυσικά δεν ανήκει στην θλιβερή μειοψηφία τους, αλλά στις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων. 

Αντίθετα με αυτά, λύση θα προκύψει με σεβασμό στην Ιστορία, την Αρχαιολογία,τη Γλωσσολογία, τα φυλετικά και ενθωνυμικά αληθή με επιστημονικά αποδεικνυόμενο τρόπο. Και όχι με όσα διαπράττουν σε βάρος της Μακεδονίας, οι κ.κ. Ε. Βενιζέλος, Ν. Μέρτζος, ΣΥΡΙΖΑ, κ.λπ. συνοδοιπόροι.

Συμπερασματικά: τα εδάφη της FYROM πάντοτε βρίσκονταν (-ονται), εκτός της Μακεδονίας των Ελλήνων, όπως απέδειξα και πρόσφατα με εφαρμογή χάρτη της σύγχρονης FYROM πάνω σε βενετσιάνικο χάρτη του 1237 μ.Χ. 

Ακόμη και η Άνω…Μακεδονία τελείωνε εκεί που τελειώνει σήμερα! Συγκεκριμένα η FYROM νοτίως φτάνει και έφτανε μόνο μέχρι τα χώματα της Πελαγονίας, (όπου το Μοναστήρι), και βορείως βρίσκεται (-όταν) στην Παιονία, και τη Δαρδανία (όπου τα Σκόπια).

 Η γλώσσα των κατοίκων της FYROM είναι Βουλγαροσλαβικά. Και ο, κατά πλειοψηφία 85%, πληθυσμός είναι Σλαβοαλβανοί. Άρα, όπως οι Γάλλοι συνιστούν τη Γαλλία, οι Γερμανοί τη Γερμανία, οι Ρώσοι τη Ρωσία, κ.ο.κ, οι Σλαβοαλβανοί μπορούν να συγκροτήσουν τη «Σλαβοαλβανική Δημοκρατία», ή ό,τι άλλο θέλουν. 

 Αρκεί να σταματήσουν να πλαστογραφούν γλώσσα, εθνότητα και να κλέβουν το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας η οποία είναι Ελλάδα και μόνο Ελλάδα.


Γιώργος Ρωμανός
Συγγραφέας, ιστορικός μελετητής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου