Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ  ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ!
          


Λίγους μήνες μετά από τις μυστηριώδεις κατηγορίες για «όπλα που λιώνουν τον εγκέφαλο» στην Κούβα, που άφησαν πολλούς Αμερικανούς διπλωμάτες με μακροχρόνια ψυχική βλάβη, έχει προκύψει κάτι πολύ παράξενο … από μια άγνωστη προέλευση.

Νωρίτερα φέτος, ο δημοσιογράφος του MuckRock, Curtis Waltman (ο οποίος ειδικεύεται στην υποβολή αιτημάτων για το νόμο περί ελευθερίας της πληροφόρησης), έστειλε στο Κρατικό κέντρο σύντηξης της Ουάσινγκτον (WSFC) – (μια κοινή επιχείρηση μεταξύ της επιβολής του νόμου της κυβέρνησης της Ουάσιγκτον και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης) -ένα αίτημα για να του στείλουν πληροφορίες σχετικά με την Antifa και τις ομάδες λευκών υπερασπιστών.

Έλαβε μια ικανοποιητική απάντηση στην ερώτηση που είχε ζητήσει, αλλά όπως σημειώνει ο Waltman, όταν στέλνετε χιλιάδες αιτήσεις στην FOIA, είστε υποχρεωμένοι να παίρνετε κάποιες πολύ περίεργες απαντήσεις από καιρό σε καιρό …έτσι και έγινε – το συνημμένο που έλαβε ως απάντηση ήταν ένα αρχείο με τίτλο “EM επιδράσεις στο ανθρώπινο body.zip.” Μέσα ήταν έγγραφα όπως αυτό:


Όπως γράφει ο Waltman, αυτό που εξετάζετε εδώ είναι τα “ψυχο-ηλεκτρονικά” όπλα που χρησιμοποιούν ηλεκτρομαγνητισμό για να κάνουν μια ευρεία ποικιλία φρικτών πραγμάτων στους ανθρώπους, όπως η ανάγνωση ή η συγγραφή του μυαλού σας η να προκλειθει έντονος πόνος απο αποσταση, η το πιο αστειο απο ολα … προκληση φαγούρας!!!

Για να είμαστε σαφείς, η παρουσία αυτών των εγγραφών (οι οποίες δεν δημιουργήθηκαν από το κέντρο σύντηξης και δεν είναι κυβερνητικά έγγραφα) δεν πρέπει να θεωρηθεί ως απόδειξη ότι το DHS διαθέτει αυτές τις συσκευές ή ακόμα και ότι υπάρχουν τέτοιες συσκευές. !!!! … ισως να μιλαμε για την θεληση να γινουν …αλλα ισως και να υπαρχουν πολυ χειροτερα μηχανηματακια… ποιος ξερει ..μην μας πουν και συνωμοσιλογους !!


Ξέρεις τι είναι ακόμα πιο πικαντικο;Η “Απομακρυσμένη χαρτογράφηση του εγκεφάλου.” Είναι εκνευριστικα πικαντικο μπορουμε να πούμε. ….

Απλά ελέγξτε τις λεπτομέρειες αυτών των διαφανειών. Το μαύρο ελικόπτερο πυροβολεί με τα ψυχοτρονικά του όπλα, κάνει μια χαρτογράφηση του εγκεφάλου σας, μεταδίδοντας τις σκέψεις σας πίσω σε κάποιο κέντρο συντονισμού. Εσείς ξυπνάτε αύριο με μια παράξενη διάθεση να ξαναψηφίσετε Τσίπρα …!!Είναι δύσκολο να εξακριβωθει ακριβώς από πού προέρχονται αυτές οι εικόνες, αλλά προφανώς δεν είναι κυβερνητικό υλικό. Το ένα φαίνεται να προέρχεται από ένα άτομο που ονομάζεται “Supratik Saha”, ο οποίος αναγνωρίζεται ως μηχανικός λογισμικού, η διαφάνεια του εγκεφαλικού χαρτογράφου δεν έχει πηγή προέλευσης και η εικόνα του σώματος που προσβάλλεται από ψυχοτρονικά όπλα προέρχεται από το raven1.net, …

Είναι τελείως ασαφές πώς αυτό κατέληξε σε αυτή την απαντηση απο το ερωτημα του Waltman . Θα μπορούσε να είχε προοριστεί ισως για μια άλλη απελευθέρωση απορητων εγγραφων, θα μπορούσε να είχε συγκεντρωθεί για μια αλλη επικείμενη έκθεση του WSFC, ή θα μπορούσε να προέρχεται και από τα προσωπικά αρχεία ενός αξιωματικού πληροφοριών που κατά κάποιο τρόπο να τα μπερδεψε κατα την απελευθέρωση τους.

Το WSFC δεν έχει δώσει ακόμα μια απάντηση , οπότε μέχρι να ακούσουμε μια απάντηση που θα κολλάει στο πολιτικός ορθό του υπνωτισμού, η παρουσία τους παραμένει μυστήριο…..
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου