Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΑΟΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ...


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ «ΧΗΜΙΚΟ» ΠΟΛΕΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤ-ΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΤ...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, 2 ΒΙΝΤΕΟ




Επεισόδια στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο στην Αθήνα με τραυματίες. Τα ΜΑΤ τους χτύπησαν αλύπητα και τους ψέκασαν με χημικά!

Κατά τη διάρκεια του προχθεσινού αντιπολεμικού συλλαλητηρίου που πραγματοποίησαν στο κέντρο της Αθήνας μαθητές και φοιτητές, ενάντια στη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία έγιναν αιματηρά επεισόδια.


Οι διαδηλωτές πραγματοποιούσαν πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία και στο ύψος του υπουργείου Εξωτερικών πέταξαν αυγά στις κλούβες των ΜΑΤ.

Στο σημείο όπου βρίσκεται το άγαλμα του Τρούμαν, διαδηλωτές προσπάθησαν να το ρίξουν, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση ευρεία χημικών. 

Οι διαδηλωτές αναφέρουν ότι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ έγιναν και δύο προσαγωγές διαδηλωτών, οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Όπως ενημέρωσε η αντιπροσωπεία των διαδηλωτών που μαζί με τον βουλευτή του ΚΚΕ διαπραγματεύτηκαν με την αστυνομία την απελευθέρωση των δύο διαδηλωτών, αποφασίστηκε η μετατροπή των προσαγωγών σε συλλήψεις και έτσι, οι δύο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα.


Ενώ έφαγαν το ξύλο της αρκούδας όπως θα δείτε στα βίντεο κατηγορούνται αυτοί για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αστυνομικού και απόπειρα σωματικής βλάβης. 

Επίσης για απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης, αντίσταση κατά της αρχής και παράβαση του νόμου περί όπλων.



Τους φόρτωσαν δηλαδή όλες τις κατηγορίες, για όλα φταίνε δύο παιδιά, ειδικά ο ένας μάλλον έδειρε τόσο πολύ τον αστυνομικό που όπως βλέπετε στην φωτογραφία...έσπασε το χέρι του!

Εμείς όμως θέλουμε να σταθούμε σε ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει σοβαρά όλα τα κινήματα της Ευρώπης γιατί δεν πάει άλλο. 

Οι υποκριτές σιωνιστές της Αμερικής και της Ευρώπης βρήκαν αφορμή να βομβαρδίσουν την Συρία με ψεύτικες κατηγορίες εναντίον του Άσαντ για δήθεν χρήση χημικών στον πόλεμο με τους τζιχαντιστές!

Όλοι αυτοί γιατί δεν κοπιάζουν να ρίξουν μια ΜΑΤ-ιά στα χημικά που ρίχνουν σε συνθήκες ειρήνης σε άοπλους διαδηλωτές τα δικά μας ΜΑΤ; 

Αυτή η χρήση που είναι αποδεδειγμένη και γίνεται παρανόμως επάνω στα πρόσωπα των διαδηλωτών πώς μένει ατιμώρητη; 

Δηλαδή στον πόλεμο (που δεν έγινε χρήση αλλά προπαγάνδα) τα χημικά είναι παράνομα προκειμένου να βομβαρδίσουν τον Άσαντ που δεν είναι τα χεριού τους, ενώ σε συνθήκες ειρήνης όταν τα ρίχνουμε σε άοπλους αλλά ενοχλητικούς διαδηλωτές είναι νόμιμα; 


ΔΕΙΤΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ


  • EUROKINISSI

  • EUROKINISSI
  • EUROKINISSI

  • Nick Paleologos / SOOC
  • Nick Paleologos / SOOC
ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΗΜΙΚΑ, ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ «ΝΟΜΙΜΑ» ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ




Αποτέλεσμα εικόνας για Επεισόδια στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο – Προσπάθησαν να ρίξουν το άγαλμα του Τρούμαν


Αποτέλεσμα εικόνας για Επεισόδια στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο – Προσπάθησαν να ρίξουν το άγαλμα του Τρούμαν


Αποτέλεσμα εικόνας για Επεισόδια στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο – Προσπάθησαν να ρίξουν το άγαλμα του Τρούμαν








ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου