Σάββατο 21 Απριλίου 2018

ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ;


ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΘΑ   ΜΗΝΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΥΨΩΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΘΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ; Γράφει ο (( Λ ))

Με αφορμή το περιστατικό της ανύψωσης της ελληνικής σημαίας στις 5 βραχονησίδες, το μεγαλύτερο κομμάτι του πολιτικού μας συστήματος φανέρωσε την υποδούλωση του σε αριστερόστροφες και προδοτικές αντιλήψεις. 


Με αφορμή τη βαθύτατα πατριωτική και συνάμα αυτονόητη πράξη 3 Ελλήνων, να ανυψώσουν την ελληνική σημαία σε ελληνικό έδαφος, αντιλήφθηκε και ο πιο δύσπιστος ότι έχουμε να κάνουμε με κάτι χειρότερο από απλούς πολιτικούς απατεώνες.

 Έχουμε να κάνουμε με συνειδητούς εντολοδόχους οι οποίοι είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να προδώσουν κάθε ιερό και όσιο της πατρίδας μας προκειμένου να παραμείνουν στις θέσεις τους λίγο παραπάνω. 

Φυσικά το ίδιο ήταν και οι προηγούμενοι αλλά δυστυχώς, αν δεν αφυπνισθεί ο ελληνικός λαός, το ίδιο θα είναι και οι επόμενοι.
Από τη στιγμή που έγινε λοιπόν γνωστή η είδηση για το περιστατικό με τις ελληνικές βραχονησίδες, πλήθος πολιτικάντιδων περιδιαβαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα και άλλοι μέσω κοινωνικών δικτύων και ρίχνουν εμμέσως πλην σαφώς ευθύνες στα 3 ελληνόπουλα επειδή (άκουσον άκουσον) τόλμησαν να τοποθετήσουν ελληνικές σημαίες σε ελληνικά εδάφη.

 Από τη μία έχουμε Συριζαίους, όπως ο βουλευτής κ. Βέττας ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων «Μας ντροπιάζει το περιστατικό με τη σημαία στη βραχονησίδα».......ή ο κ. Ξυδάκης που έκανε δηλώσεις με βάση τις οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ απαγορεύει στους Έλληνες να τοποθετούν ελληνικές σημαίες σε ελληνικό έδαφος για τον φόβο των Τούρκων. 

Από την άλλη έχουμε τον ίδιο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένο να δηλώνει στο ίδιο μήκος κύματος πως αν κάποιος θέλει να βάλει σημαία σε ελληνικό έδαφος θα πρέπει να είναι και έτοιμος να την υπερασπιστεί ο ίδιος με το αίμα του και πλήθος άλλων τέτοιων δουλικών δηλώσεων από τους πολιτικούς μας ταγούς που έφτασαν σε σημείο να υποστηρίζουν ότι η ανύψωση της ελληνικής σημαίας σε ελληνικό έδαφος είναι πράξη εξωτερικής πολιτικής...! 

Καταρχήν να είστε σίγουροι ότι αυτά τα ελληνόπουλα μαζί με όλους εμάς θα υπερασπιστούμε την πατρίδα σε περίπτωση πολέμου με τη Τουρκία. Εσείς θα είστε αυτοί που θα φεύγετε με ελικόπτερα...! Και επίσης είναι εντελώς προδοτική η αντίληψη ότι η τοποθέτηση σημαίας σε ελληνικό έδαφος συνιστά πράξη εξωτερικής πολιτικής..! 

Τι δηλώνουν επί της ουσίας όλοι αυτοί οι πολιτικοί νάνοι με παρόμοιες δηλώσεις όμως; «Αν θέλετε να βάζετε σημαίες και να τονίζετε την ελληνικότητα των εδαφών....εμάς τους πολιτικούς μην μας υπολογίζετε!! Εμείς δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να υπερασπιστούμε την εθνική μας κυριαρχία!!».

 Δηλώνουν δηλαδή ανοικτά και επίσημα την αδυναμία του ελληνικού κράτους να προστατεύσει τα ελληνικά εδάφη. Δηλώνουν ανοικτά και επίσημα πως δεν θα πρέπει οι Έλληνες να υψώνουν ελληνικές σημαίες σε ελληνικά εδάφη γιατί ο Ερντογάν παραμονεύει...!

Και φυσικά όοολα αυτά τα βλέπει και τα ακούει ο Ερντογάν και σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του, μια εκ των οποίων ίσως είναι και η πρόωρες εκλογές. Και με δεδομένη τη στάση των Ελλήνων(;) πολιτικών και λίγα μας κάνει ο Ερντογάν μέχρι στιγμής! 


Τέλος ένα ρητορικό ερώτημα προς τους «φιλήσυχους» και τρομαγμένους της κυβέρνησης. Μήπως κύριοι θα μηνύσετε και την Κυρά της Ρω επειδή ύψωνε μέχρι το θάνατο της την Ελληνική σημαία καθημερινώς στο ακριτικό νησί και μας έθετε σε κίνδυνο καθώς ενοχλούσε τους τούρκους..;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου