Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ



ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΛΦΙΑ!
Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!



Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Είναι φυσικό η ψευτοαριστερή κυβέρνηση να αναλίσκεται σε θεατρικές και αμήχανες εκδόσεις ευχολογίων σχετικά με την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.



Δεν είναι δυνατόν πάνω από ένα μήνα τώρα, να μην έχουν κάνει τις αυτονόητες κινήσεις ώστε να έχουμε τα διαπραγματευτικά ατού στα χέρια μας και να πάρουμε πίσω τα παιδιά μας...


Κι όταν μιλάμε για τις αυτονόητες κινήσεις ο νοών νοείτω...όπως η πλειονότης του λαού που συζητάει ευρύτατα τις δέουσες κινήσεις που θα είχε κάνει οποιαδήποτε κυβέρνηση φτάνει βέβαια να είναι πατριωτική...

Και η ψευτοαριστερή κυβέρνηση δεν είναι πατριωτική! Είναι δωσίλογη μνημονιακή κυβέρνηση που εξυπηρετεί αμερικανικά και γερμανικά συμφέροντα!

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

Εμείς όμως, ο απλός λαός δεν ξεχνάμε τα παλληκάρια μας και δεν θα ανεχτούμε να τα αφήσουν οι δωσίλογοι κυβερνήτες στα χέρια των τούρκων.

Γι αυτό χρειάζεται πρώτα ενημέρωση, στην συνέχεια οργάνωση και μετά αγώνας και εξέγερση! Μόνο έτσι θα απαοκτήσομε πατριωτική κυβέρνηση ικανή να φέρει εις πέρας μία υπόθεση που τείνει να γίνει όνειδος για την πατρίδα μας και για τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας....

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το σημαντικότερο στην υπόθεση των δύο στρατιωτικών μας είναι η ενημέρωση μας γύρω από την απαγωγή τους!!!
Προς τούτο διαβάστε με προσοχή το άρθρο μας:

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Η οργάνωση του λαού είναι απαραίτητη για να υπάρξει πατριωτική δράση που να φέρει και το ποθητό αποτέλεσμα, δηλαδή την σωτηρία και απελευθέρωση της πατρίδας μας που θα σημάνει και την σωτηρία και απελευθέρωση των δύο παλληκαριών μας.

Η οργάνωση οφείλει να είναι πολύπλευρη σε όλα τα μέτωπα αγώνα όπου ενδέχεται να έρθει αντιμέτωπος ο λαός με τους δωσίλογους!
Η οργάνωση του λαϊκού αγώνα δεν μπορεί για ευνόητους λόγους να αναπτυχθεί στα πλαίσια ενός άρθρου σαν κι αυτό.

ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Το τελικό στάδιο θα είναι η εξέγερση του λαού την οποία όλοι αναμένουμε και η οποία φάνηκε ότι ξεκίνησε στα δύο ογκώδη συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Η εξέγερση μόνο θα φέρει την πολυπόθητη  απελευθέρωση της πατρίδας μας και πολύ σύντομα την  απελευθέρωση των δύο παιδιών  μας... 


1 σχόλιο:

  1. ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΝΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ...
    ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ
    ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ???
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ...
    ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ...ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή