Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ...


ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ G. SΟRΟS: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ  ΣΕ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ   ΡΩΣΙΑ       

ΒΙΝΤΕΟ


Του Jonas E. Alexis

Ο Jim W. Dean λέει ότι ο G.Soros  είναι προφανώς "ο άνθρωπος που αρνείται να πεθάνει όπως τα θύματά του". Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα συμφωνούσε σίγουρα με αυτή τη δήλωση.

Η Ρωσία πέταξε τον Soros έξω από τη χώρα οριστικά το 2015 για σοβαρούς λόγους. [1] Ο Soros βοήθησε στην καταστροφή της ρωσικής και της πολωνικής οικονομίας στις αρχές της δεκαετίας του 1990. [2] 


Όπως ο μεγάλος λευκός καρχαρίας που μπορεί να εμπλακεί βίαια με ένα θηλυκό, ο Soros κινείται και ψάχνει για το θήραμά του σχεδόν παντού. Ο Matt Taibbi της Rolling Stone είπε πριν από οκτώ χρόνια για την Goldman Sachs:

"Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε για την Goldman Sachs είναι ότι είναι παντού. Η πιο ισχυρή επενδυτική τράπεζα στον κόσμο είναι ένα μεγάλο καλαμάρι βαμπίρ τυλιγμένο γύρω από το πρόσωπο της ανθρωπότητας, ανεμπόδιστα μπλοκάρει τη χοάνη του αίματος σε οτιδήποτε μυρίζει χρήμα.

"Στην πραγματικότητα, η ιστορία της πρόσφατης χρηματοπιστωτικής κρίσης, η οποία επί πλέον παρουσιάζεται ως ιστορία ταχείας παρακμής και πτώσης της ήδη άνυδρης αμερικανικής αυτοκρατορίας, διαβάζεται σαν το Who's Who των αποφοίτων της Goldman Sachs." [3]

Προφανώς ο Soros θέλει να είναι σαν την Goldman Sachs. Ο Phil Butler μιλάει σωστά όταν λέει: «G.Soros έχει ένα δάκτυλο σε κάθε πολιτική πίτα που υπάρχει. Εάν υπάρχει μια κρίση στον κόσμο μας, είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι έχει βάλει το χέρι του ο Soros σε αυτήν."

Μπορούμε να πούμε ότι ο Soros και η Goldman Sachs αποτελούν ιδεολογικά μέρος της ίδιας αδελφότητας. Η στρατηγική τους είναι λίγο διαφορετική, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι η καταστροφή των ζωών μέσω του οικονομικού συστήματος (είτε είναι καπιταλισμός είτε σοσιαλισμός) και των πολιτικών χειραγώγησης.

putin_soros
"Μην ανησυχείς, σερίφη. Ο Σόρος είναι δικός μου. Να έχεις τα 1.000.000 $ σου έτοιμα. "

Αυτός είναι ο λόγος που ο Σόρος φαίνεται να πιστεύει ότι είναι ανίκητος. Νομίζει ότι μπορεί να μετακινήσει τον πολιτικό και οικονομικό πλανήτη με το ανοιγόκλεισμα ενός ματιού και κανείς δεν μπορεί να του πει να σταματήσει. 

Στην πραγματικότητα, γράφει βιβλία όπως "Η Αλχημεία των Οικονομικών". Ο Σόρος πιστεύει ότι μπορεί να σκοτώσει την πολιτική σταθερότητα σε όλη την Ευρώπη και μάλιστα στην Αμερική χωρίς καμία πρόκληση.

Ο Σόρος ασφαλώς είναι γέρος, αλλά δεν θέλει να είναι παρωχημένος. Η οργάνωσή του πρόσφατα πιάστηκε να διεξάγει συγκεκαλυμμένες επιχειρήσεις με σκοπό να αποσταθεροποιήσει τη Ρωσία. Ακολουθεί ένα ενδιαφέρον απόσπασμα από τα διαρρεύσαντα αρχεία του Ιδρύματος Ανοιχτής Κοινωνίας του Soros:

" Η τάση μας είναι να συμμετέχουμε σε δραστηριότητες και με ηθοποιούς που θα κατανοούν και θα αντιμετωπίζουν τη ρωσική στήριξη σε κινήματα που υπερασπίζονται τις παραδοσιακές αξίες Θα ονομάζονται και θα ντροπιάζονται  από εμάς ως προβληματικοί: είμαστε επίσης στην επιχείρηση διοχέτευσης χρημάτων σε άλλες χώρες για πολιτικούς σκοπούς".

Τώρα μιλάμε! Τώρα βλέπουμε τα αληθινά χρώματα του Σόρος. Όλες οι ομιλίες σχετικά με τη βοήθεια των λεγόμενων Σύρων προσφύγων [4] για τη διάσωση των Ουκρανών [5]σχετικά με τα λεγόμενα "πολιτικά δικαιώματα", για την " δημοκρατία " στη Ρωσία, ήταν προπέτασμα καπνού.

Σύμφωνα με τον Μπάτλερ, αυτή ήταν η μόνη μόλυνση του Σόρος. [6] Ο Σόρος ήθελε να μειώσει τις παραδοσιακές οικογένειες της Ρωσίας. Ήθελε να μετατρέψει τη Ρωσία σε ζωολογικό κήπο, αλλά έπρεπε να χρησιμοποιήσει όρους όπως η «δημοκρατία» για να εξαπατήσει τις μάζες.

Έτσι, όταν ο Σόρος έγραψε τον περασμένο Φεβρουάριο ότι ο «Πούτιν είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ύπαρξη της Ευρώπης από την Ίσιδα» [7] , κατέστρωσε το δικό του διαβολικό σχέδιο, το οποίο είναι αναμφισβήτητα συνεπές ή σύμφωνο με αυτά που κάνει η μαφία των Χαζάρων ανά τους αιώνες. Στην πραγματικότητα, οι νεοσυντηρητικοί όπως ο Noah Rothman του Commentary συνεχίζουν να τραγουδούν το ιδεολογικό τραγούδι ότι «η Ρωσία δεν είναι φίλος σου». [8] Ακούστε πολύ καλά τον Σόρος εδώ:

"Οι ηγέτες των ΗΠΑ και της ΕΕ κάνουν ένα σοβαρό λάθος όταν σκέφτονται ότι η Ρωσία του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν είναι πιθανός σύμμαχος στον αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους. Τα αποδεικτικά στοιχεία τους αντικρούουν. Ο στόχος του Πούτιν είναι να προωθήσει την αποσύνθεση της ΕΕ και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να πλημμυρίσει η Ευρώπη με Σύρους πρόσφυγες.

"Τα ρωσικά αεροπλάνα βομβαρδίζουν τον άμαχο πληθυσμό στη νότια Συρία αναγκάζοντάς τους να φύγουν στην Ιορδανία και τον Λίβανο. Υπάρχουν τώρα 20.000 Σύροι πρόσφυγες που κατασκήνωσαν στην έρημο εν αναμονή εισόδου στην Ιορδανία». [9]

Ποια ήταν η απόδειξη ότι τα ρωσικά αεροπλάνα σκόπιμα βομβάρδιζαν τον άμαχο πληθυσμό; Λοιπόν, τα στοιχεία μπορούσαν να βρεθούν από τον ίδιο τον G.Soros. Ό, τι βγαίνει από το στόμα του είναι η αλήθεια. Δεν χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση. Δεν απαιτείται αυστηρός έλεγχος. 

Ο Soros είναι το άλφα και το ωμέγα, η αρχή και το τέλος. Και αν τα στοιχεία δείχνουν προς άλλη κατεύθυνση, τότε τα αποδεικτικά στοιχεία πρέπει να απορριφθούν, όχι τα λεγόμενα του Σόρος. Εάν η Ρωσία εξακολουθεί να απαλλάσσει το ISIS στη Συρία, τότε οι πληροφορίες είναι ψευδείς επειδή ο Σόρος δεν την ενέκρινε.

Ο Σόρος προφανώς αυτογελοιοποιήθηκε και φαίνεται να συνειδητοποιεί ότι είναι πιο ευάλωτος από ποτέ, επειδή δεν ενεργεί σύμφωνα με τις επιταγές του πρακτικού νου. Με αυτή την έννοια, είναι αντι-λογικός. Επιδιώκει να εκπληρώσει ιδεολογικά δόγματα και να αγνοήσει την αλήθεια με κάθε κόστος.

Είναι πιθανόν αλήθεια ότι ο Σόρος ήταν ενάντια στο ισραηλινό καθεστώς, [10] αλλά αυτό που δίνει από τη μία πλευρά, το παίρνει από την άλλη. Αναφέρεται σε κάποιο χαρτί ότι είναι εναντίον του ισραηλινού καθεστώτος, αλλά έχει αναφερθεί επίσης ότι ο Σόρος στήριξε οργανώσεις που επιδιώκουν την απομάκρυνση του Assad από την εξουσία. [11]

Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι το ισραηλινό καθεστώς ήθελε να εκδιώξει το Assad από την αρχή του συριακού πολέμου. [12]


"Ναι, ο Φέργκιουσον είναι η δημιουργία μου."

Έτσι, είτε το ήθελε ο Σόρος είτε όχι, υποστήριζε έμμεσα τα εγκλήματα του Ισραήλ υποστηρίζοντας οργανώσεις που προσπάθησαν να εξαφανίσουν τον Άσαντ. Εάν ο Σόρος είχε πραγματικά επιδιώξει να κάνει κάτι καλό, θα είχε πλαισιώσει το πολιτικό weltanschauung τουπάνω στη λογική και όχι τις κακές ιδεολογίες που κατέληξαν να καταστρέφουν τη μία χώρα μετά την άλλη.

Όπως επισημάναμε και αλλού, ο Σόρος αποδεικνύεται ότι είναι πράκτορας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, καταδιώκοντας τη Ρωσία, την μόνη χώρα που διέλυσε το ISIS στη Συρία. Το ISIS χρησιμοποιεί χημικά όπλα στην περιοχή και κανείς, ούτε βέβαια ο Σόρος, έχει πει μια λέξη γι 'αυτό. [13]

Η Ρωσία είχε προφανώς πάθει αρκετά από αυτόν τον άνθρωπο και τελικά του απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα. Τελευταία αποκάλεσαν τον ίδιο και τις ανατρεπτικές του οργανώσεις «απειλή για τη ρωσική εθνική ασφάλεια». [14] Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν είπε παρόμοια πράγματα. [15] Ο F. William Engdahl υποστήριξε τον περασμένο Ιανουάριο ότι:

"Ο G.Soros, ο κερδοσκόπος των αμοιβαίων κεφαλαίων αντιστάθμισης κινδύνου, με τα αυτοαποκαλούμενα φιλάνθρωπικά και έτσι απαλλαγμένα από φόρους κερδοσκοπικά ιδρύματά του αποτελούν αναπόσπαστο μέρος αυτής της προληπτικής πολεμικής μηχανής".

Έχει προφανώς δίκιο. Δόξα τω Θεώ η Ρωσία ήταν περισσότερο από πρόθυμη να πετάξει τον Σόρος από τη χώρα. Και ευτυχώς ο Πούτιν ήταν πρόθυμος να ενεργήσει. Ευχαριστώ τον Θεό για τη Ρωσία, η οποία εξακολουθεί να κλονίζει την ίδρυση της νέας παγκόσμιας τάξης και του πολιτικού σατανισμού:


[1] «Οι εισαγγελείς απαγορεύουν το Ίδρυμα Σόρος ως« απειλή για τη ρωσική εθνική ασφάλεια »,« Ρωσία Σήμερα , 30 Νοεμβρίου 2015.

[2] Βλ. Ε. Michael Jones, Barren Metal. Ιστορία του καπιταλισμού ως σύγκρουση μεταξύ εργασίας και τρόμου (South Bend: Fidelity Press, 2008), 1352-1353.

[3] Matt Taibbi, "Η μεγάλη αμερικανική μηχανή φούσκας", Rolling Stone , 5 Απριλίου 2010.

[4] «Οι ψήφοι των ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από το Soros στο αυτί της ΕΕ για την ενθάρρυνση της εισροής προσφύγων», Sputnik News , 16 Μαΐου 2016. "Καλώς ήρθατε στην Ευρώπη! Soros προσθέτοντας καύσιμο στη φωτιά της κρίσης των προσφύγων της ΕΕ ", Sputnik News , 18 Δεκεμβρίου 2015.

[5] George Soros, "Μια νέα πολιτική για τη διάσωση της Ουκρανίας", Νέα Υόρκη , 5 Φεβρουαρίου 2015.

[6] "Πώς οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από το Σόρο διαταράσσουν την πραγματική δημοκρατία γύρω από τα σύνορα της Ρωσίας", Sputnik News , 17 Απριλίου 2016.

[7] George Soros, "ο Πούτιν είναι μια μεγαλύτερη απειλή για την ύπαρξη της Ευρώπης από την Ίσις", Guardian, 11 Φεβρουαρίου 2016.

[8] Noah Rothman, "Η Ρωσία δεν είναι ο φίλος σου", Σχόλιο , 12 Αυγούστου 2016.

[9] Ομοίως.

[10] Eli Lake, "Ένα σχέδιο Soros, ένα περιθωριοποιημένο Ισραήλ", Bloomberg , 16 Αυγούστου 2016.

[11] "ΜΚΟ που υποστηρίζεται από το Σόρο στη Συρία στοχεύει στο Ousting Assad, που δεν εξοικονομεί πολίτες", Sputnik News , 8 Σεπτεμβρίου 2015.

[12] Herb Keinon, "Το Ισραήλ ήθελε να βρει τον Assad από την έναρξη του εμφυλίου πολέμου της Συρίας", " Jerusalem Post , 17 Σεπτεμβρίου 2013.

[13] Οι «μαχητές της Daesh διεξάγουν χημική επίθεση στο Χαλέπ, τραυματίζουν τουλάχιστον 20», Sputnik News , 17 Αυγούστου 2016.

[14] «Οι εισαγγελείς απαγορεύουν το Ίδρυμα Σόρος ως« απειλή για τη ρωσική εθνική ασφάλεια »,« Ρωσία σήμερα , 30 Νοεμβρίου 2015, Shaun Walker, "Η Ρωσία απαγορεύει δύο ιδρύματα Soros από επιχορηγήσεις", Guardian , 30 Νοεμβρίου 2015.

[15] Paul Craig Roberts, "Οι« ευρωπαϊκές αξίες »του Σόρο σημαίνουν την απώλεια της εθνικής σας ταυτότητας - Paul Craig Roberts," Η Ρωσία Σήμερα , 4 Νοεμβρίου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου