Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΦΤΗΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ


ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΜΕΣΩ ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ: ΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ «ΣΚΟΠΙΑΝΟ» ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ 6 ΜΗΝΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ!




«Τα Νέα Σαββατοκύριακο» δημοσιεύουν το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Αθήνα και Βερολίνο σχετικά με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ και το «παζάρι» της δωσίλογης κυβέρνησης προκειμένου να δρέψει εκλογικούς καρπούς «προσφέροντας» λύση στο «Μακεδονικό».


Συγκεκριμένα, οι σιωνιστές τοκογλύφοι εξουσιοδότησαν το Βερολίνο να υποσχεθεί πολιτική «ανάσα» έξι μηνών στην κυβέρνηση που ζυγίζει τις παραμέτρους για το χρόνο διεξαγωγής εκλογών.

Συγκεκριμένα η δωσίλογη ψευτοαριστερή κυβέρνηση, αν κλείσει το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, θα λάβει ως «αντάλλαγμα» την παράταση για έξι μήνες των ληστρικών περικοπών στις συντάξεις που έχουν ψηφιστεί για να ισχύσουν την 1η Ιανουαρίου 2019!!!

Το «αντάλλαγμα» που υπόσχεται για λογαριασμό των σιωνιστών τοκογλύφων η Γερμανία, είναι αχρείο, άθλιο όπως όλα τα αντίτιμα της προδοσίας, αλλά ακόμη και αν το δει κανείς από την πλευρά του προδότη είναι πάρα πολύ φτηνό...

Όμως για την ψευτοαριστερή κυβέρνηση αυτό το πάρα πολύ φτηνό «αντάλλαγμα» είναι σημαντικό, καθώς θέλει να κρατηθεί στην εξουσία και το «δώρο» να έχει έξι μήνες παράταση στο ληστρικό «μαχαίρι» που θα κόψει για άλλη μια φορά τις συντάξεις είναι γι αυτήν όπως η μάσκα οξυγόνου σε κάποιον που πεθαίνει από ασφυξία!!!. 

Εκεί φτάσαμε! Να παζαρεύουν την Μακεδονία μας για έξι μήνες παράταση της εξόντωσης των συνταξιούχων μέχρι να γίνουν οι εκλογές και μετά ανενόχλητοι το καλοκαίρι του 2019 να γίνουν χωρίς αιδώ και ενδοιασμό οι περικοπές στις συντάξεις!!!



ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

ΛΑΕ ΒΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΞΑΝΑ!

ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 

ΜΕ ΜΟΝΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!


Ακολουθεί η επιστολή της Ισμήνης Παπάζογλου μαθήτριας Γ Λυκείου, Ενιαίου Λυκείου Θεσσαλονίκης, πρός όλους μας!!!

Σχετική εικόνα


«Είμαι μαθήτρια της Γ Λυκείου Ενιαίου Λυκείου Θεσσαλονίκης, είμαι γέννημα θρέμμα της Μακεδονίας εγώ, όπως ο πατέρας, η μητέρα μου, οι παππούδες και οι γιαγιάδες, οι πρόγονοί μου σε βάθος χρόνου.

Το αίμα της ράτσας με καλεί να ορθώσω ανάστημα και λόγο, να βροντοφωνάξω στην κυβέρνηση και σε όλη την πολιτική ηγεσία του τόπου μας.

Μην πουλάτε την ιστορία μας, μην ξεπουλήσετε τη Μακεδονία, τη χώρα ηρώων, αγέρωχων αγωνιστών, μην υποκύψετε στις πιέσεις των ισχυρών, είμαστε λίγοι ναι, όμως έχουμε ψυχή να αγωνιστούμε, να υπερασπισθούμε σαν τον Διγενή Ακρίτα την Ιστορία μας, τις αξίες μας, τα ιδανικά μας.

Αφήστε τά μας παρακαταθήκη. Είναι ο Θώρακάς μας, η ασπίδα μας για το μέλλον που φαντάζει δυσοίωνο.

Η Μακεδονική ψυχή θεριεύει και πετιέται στους αγέρηδες του κόσμου ζητώντας δικαίωση.

Ζωντανεύουν οι νεκροί τούτης εδώ της γης για να αρματωθούν και να παλέψουν. Δεν μοιράζεται η ιστορία, το ψωμί μοιράζεται και ο πλούτος.

Ντροπή σου Έλληνα αν πουλήσεις τη Μακεδονία.

Σας στέλνω φωτογραφία ενός άξιου Έλληνα που πραγματικά πονάει την Ελλάδα να τη βάλετε στο άρθρο.»


3 σχόλια:

  1. "Αυτό δεν είναι ξεπούλημα της Μακεδονίας, αλλά της ίδιας της Ελλάδας – Από τον Ζάεφ μαθαίνουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα αναγνωρίσει «μακεδονικό έθνος»"
    Αυτός είναι τίτλος άρθρου που δημοσιεύθηκε εδώ: https://www.pentapostagma.gr/2018/04/%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BE%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF.html

    Έχει όμως πηγή εδώ: http://www.pontos-news.gr/article/177811/zaef-oi-ellines-katanooyn-oti-den-prepei-na-peirahthei-i-ethniki-taytotita

    Οι αχρείοι, εν μέσω πολέμου με την Τουρκία, βρίσκουν την ευκαιρία να καταφέρουν θανατηφόρο (όπως θα αποδειχτεί στο άμεσο μέλλον) χτύπημα στην Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Κυκλοφορεί η φήμη ότι δίνουν τα πάντα στους Σκοπιανούς (στην ουσία στη ΝΤΠ), και μάλλον είναι αλήθεια, για να πάρουν ελάφρυνση (ενός παράνομου και ανυπόστατου) χρέους και 6μηνη παράταση της μείωσης των συντάξεων ώστε να προλάβουν να κάνουν εκλογές, ελπίζοντας ότι έτσι θα σώσουν την καρέκλα τους. Η Ελλάδα, η Πατρίδα μας, για μια καρέκλα, οι αχρείοι!
    Και επειδή αυτό το ανοσιούργημα δυστυχώς δε θα παίρνεται πίσω και επειδή θα έχει οδυνηρότατες συνέπειες, ιστορικές, ψυχολογικές, εδαφικές για εμάς που νιώθουμε Έλληνες και την αγαπημένη μας Πατρίδα, ίσως η μόνη λύση θα είναι στο εσωτερικό να στηθεί ειδικό δικαστήριο και στο εξωτερικό η προσφυγή στα διεθνή δικαστήρια.
    Όμως ποιος περιμένετε να τα κάνει όλα αυτά; Ο Κούλης και οι λοιποί της της Μασονο-Βουλής των "Ελλήνων"; Ο θεός να ελεήσει την αντιληπτική σας ικανότητα, αν περιμένετε κάτι τέτοιο!
    Όσοι πιστεύετε σε Αυτόν, προσευχηθείτε με όλο το ΕΙΝΑΙ και την ψυχή και την καρδιά σας, να αναφανούν ΕΛΛΗΝΕΣ στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος, πριν από τις επόμενες εκλογές. Μόνον με ένα τέτοιο θαύμα, θα σωθεί η Ελλάδα από το χαμό που με ακρίβεια χρονομέτρου την οδηγούν τα μασονικά σκυλιά της Βουλής -και όλα τα άλλα τα γύρω-γύρω, που εποφθαλμιούν τις καρεκλίτσες της.
    Αλλά αν έχετε προσέξει για να συντελεστεί ένα θαύμα χρειάζονται να συνυπάρχουν δύο παράγοντες: η θεία επενέργεια και η ανθρώπινη βούληση να την επιζητεί. Ο Θεός ποτέ δεν παραβιάζει την ανθρώπινη βούληση, μόνον τα δαιμονικά στοιχεία προσπαθούν να την υποκλέψουν παντί τρόπω και έργω.
    Ακόμα για τις θεραπείες ο Ιησούς, όταν δεν ήταν ξεκάθαρη η παράκληση του αρρώστου για τη θεραπεία του, ρωτούσε: "Θέλεις υγιής γενέσθαι;"

    Συμπέρασμα: για να γίνει το θαύμα της σωτηρίας της Ελλάδος, πρέπει πολλοί Έλληνες να το "ποθήσουν" με όλο το ΕΙΝΑΙ τους και πάλι με όλο το ΕΙΝΑΙ τους να προσευχηθούν, αλλά και να αγωνιστούν, γι' αυτό. Εμείς οι Έλληνες, χιλιάδες χρόνια τώρα, δεν ξεχνάμε το "συν Αθηνά και χείρα κίνει"! Που σημαίνει ακριβώς αυτό: ότι πρέπει να συνυπάρχουν και να συνεργάζονται η ΘΕΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗ και η ανθρώπινη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (η ελεύθερη βούληση).
    Αν η συλλογική μας ΕΠΙΛΟΓΗ είναι να αφήσουμε να χαθεί η Ελλάδα, από αγάπη στο κουτσοβόλεμα μας και την έλλειψη ανδρείας που αυτό φέρνει, τότε καμία ΔΥΝΑΜΙΣ, ούτε αυτή του Θεού , δεν μπορεί να σώσει την Ελλάδα. Θα διαλυθεί κι εμείς όλοι οι άνανδροι και μικρόψυχοι μαζί της. Μη γένοιτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως πρεπει να περασουμε μια δοκιμασια
    για να βαλουμε μυαλο..λεω εγω...μηπως?
    Να πεινασουμε να χασουμε καποια πραγματα να υποστουμε ταπεινωσεις-εξευτελισμους κλπ κλπ γιατι ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ..Κ Α Μ Μ Ι Α...ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ?...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΜΕ
    ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΔΡΑΜΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://bankingnews.gr/index.php?id=360523


    Strategic Culture: Ο μύθος της Δημοκρατίας της ΕΕ – Η σοκαριστική αποκάλυψη από τη λίστα Soros
    Strategic Culture: Ο μύθος της Δημοκρατίας της ΕΕ – Η σοκαριστική αποκάλυψη από τη λίστα Soros
    Παρασκευή 13/04/2018 - 15:57


    Τα ιδρύματα Soros ελέγχουν πάνω από το 1/3 του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου
    Δεν είναι πλέον μυστικό ότι το "δίκτυο Soros" έχει μια εκτεταμένη σφαίρα επιρροής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και σε άλλα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
    Ο κατάλογος του Soros έχει δημοσιοποιηθεί πρόσφατα.
    Το έγγραφο απαριθμεί 226 βουλευτές από όλες τις πλευρές του πολιτικού φάσματος, συμπεριλαμβανομένου του πρώην Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Martin Schulz, τον πρώην Βέλγο πρωθυπουργό, Guy Verhofstadt, επτά αντιπροέδρους, και μια σειρά από επικεφαλής της Κομισιόν, συντονιστές και κοσμήτορες.
    Αυτοί οι άνθρωποι προωθούν τις ιδέες του Soros, την ενσωμάτωση στην Ουκρανία, τους ομοφυλοφιλικούς γάμους, την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και την αντιμετώπιση της Ρωσίας.
    Δεδομένου ότι υπάρχουν 751 μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αυτό σημαίνει ότι ο Soros επηρεάζει περισσότερο από το ένα τρίτο των εδρών, αναφέρει ο Alex Gorka του Strategic Culture Foundation.
    Ο George Soros, ο ουγγρο-αμερικανός επενδυτής και ο ιδρυτής των Ιδρυμάτων Ανοικτής Κοινωνίας (ΜΚΟ), συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker «χωρίς διαφανή ημερήσια διάταξη και κεκλεισμένων των θυρών τους».
    Ωστόσο, οι προτάσεις της ΕΕ για αναδιανομή των ποσοστώσεων μεταναστών σε ολόκληρη την ΕΕ είναι παρόμοιες με το σχέδιο του ίδιου του Soros για την αντιμετώπιση της κρίσης.
    Ο χρηματοδότης δισεκατομμυριούχος πιστεύει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να δεχτεί τα εκατομμύρια των μεταναστών από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, παρέχοντας στον καθένα ετήσια βοήθεια 15.000 ευρώ και επανεγκατάσταση.
    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή