Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Η ΨΕΥΔΟΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΕΣΩ...ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!


ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ: Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΒΙΝΤΕΟ




Μετανθρωπισμός είναι μια διεθνής πολιτιστική και πνευματική κίνηση με ενδεχόμενο στόχο της ριζικές αλλαγές της ανθρώπινης κατάστασης, αναπτύσσοντας και χρησιμοποιώντας ευρέως διαθέσιμες τεχνολογίες για να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την ανθρώπινες πνευματικές, σωματικές και ψυχολογικές ικανότητες.

Έτσι ...ισχυρίζονται...


Στο βιβλίο του TransEvolution: Ο ερχομός της Εποχής της Αποδόμησης του Ανθρώπου, ο Daniel Estulin περιγράφει κατά τρόπο συνεπή και τρομακτικό, το σενάριο για το τέλος του Homo sapiens, καθώς οι νέες τεχνολογίες επιτρέπουν γενετικές αλλαγές, βιονικές αντικαταστάσεις και τεχνητές, νανοειδείς νευρωνικές συνδέσεις. 

Δεν εξελίσσουμε απλά ένα νέο είδος, γινόμαστε δημιουργοί μιας νέας μορφής ζωής που συνδυάζει την επιστήμη των υλικών με τη βιολογία. Είναι συναρπαστικό και τρομακτικό, και οι επιπτώσεις τεράστιες.

"Ο μετανθρωπισμός γεμίζει ελπίδες το μυαλό των ανθρώπων με όνειρα ότι θα γίνει υπεράνθρωπος», γράφει, «αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο πραγματικός στόχος είναι η κατάργηση αυτής της ενοχλητικής, ελεύθερης ανθρώπινης βούλησης." 

Για εκείνους που παραμένουν, δηλαδή. Στο Trans Evolution αποκαλύπτει την πιο σκοτεινή από τις στρατηγικές μείωσης του πληθυσμού. Επικεντρώνεται στις μετανθρωπιστικές εξελίξεις και τονίζει τις δυνατότητες που δημιουργούνται από την Εποχή της Πληροφορίας, όπως:

Ήδη πάνω από 100.000 άνθρωποι έχουν κοχλιακά εμφυτεύματα, τα οποία έχουν άμεση νευρική σύνδεση.
Το ένα τρίτο όλων των στρατιωτικών αποστολών των ΗΠΑ θα είναι μη επανδρωμένα ως το 2015.

Οι Cyborg στρατιώτες και τα δίποδα avatars μηχανήματα θα επιτρέψουν την απομακρυσμένη λειτουργία.

Stealth βομβαρδιστικά μη ανιχνεύσιμα από ραντάρ, ενίσχυση του αμφιβληστροειδή χιτώνα και αυτο-αναπαραγόμενα νανορομπότ ήδη υπάρχουν.

Συγγραφέας του "Αποδομώντας τα Wikileaks", The Octopus Deception , και Shadow Masters, ο Estulin είναι βραβευμένος ερευνητής δημοσιογράφος, ο οποίος απέκτησε παγκόσμια φήμη με το best-seller βιβλίο του, "Η αληθινή ιστορία της Ομάδας Bilderberg",το οποίο έχει μεταφραστεί σε 53 γλώσσες. 

Η νανοτεχνολογία, η βιοτεχνολογία, η πληροφορική και η γνωστική επιστήμη, παραπέμπουν στον Ray Kurzweill (έχει περιγραφεί ως «η ανήσυχη μεγαλοφυΐα» από το The Wall Street Journal, και «την απόλυτη μηχανή σκέψης" από το Forbes) και ο Estulin τον θεωρεί το πρόσωπο του μετανθρωπισμού. 

Οι υγειονομικές αρχές των Η.Π.Α, καθώς και η FDA των ΗΠΑ συζητούν για την αποποινικοποίηση της τροποποίησης της ανθρώπινης βλαστικής σειράς, ένα-δύο χρόνια τώρα, παρά τις προηγούμενες καταστροφές. 

Η κίνηση του μετανθρωπισμού βρίσκεται σε μεγάλη εξέλιξη με τουλάχιστον 30 γενετικά τροποποιημένους ανθρώπους που γεννήθηκαν από τουλάχιστον το 2000, και πιθανόν να υπάρχουν και άλλοι-δεν γίνεται βέβαια παραδεκτό-που συμπληρώνουν τις τάξεις τους. 

Οι παγκοσμιοποιητές σχεδιάζουν να κατασχεθούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη, φυσικά και μη. Ένας από τους τρόπους που χρησιμοποιούν για την επίτευξη των στόχων αυτών είναι η κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας, το οποίο ο Estulin μας θυμίζει, δεν θα βλάψει το 1% (ή το 30% που τους υποστηρίζει). Απλά θα δημιουργήσουν ένα νέο νομισματικό σύστημα προς όφελός τους. 

Το φανταστικό νομισματικό σύστημα μέσα στο οποίο ζούμε σήμερα είναι απλώς ένα σύστημα Ponzi (μια δόλια επένδυση), τα χρέη από τον τζόγο τώρα πλασάρονται στον παγκόσμιο πληθυσμό, σαν "εμείς" να τους χρωστάμε για τις αποτυχίες τους. 

Η κατάρρευση είναι κατασκευασμένη, προειδοποιεί ο Estulin, περιγράφοντας μια οικονομική κοσμοθεωρία που υποστηρίζεται από τις ιδέες που τέθηκαν από τη Ναόμι Κλάιν στο Shock Doctrine, τον John Perkins στο Confessions of an Economic Hitman, και τις ταινίες, The Corporation και The Idiot Cycle.

Οι ενορχηστρωμένες με χρώμα επαναστάσεις, τα μέτρα λιτότητας, τα δάνεια του ΔΝΤ, και τα γεωργικά συστήματα που βυθίζουν τους ανεξάρτητους αγρότες στο χρέος είναι όλα αναπόσπαστο μέρος των σχεδίων τους, προειδοποιεί. 

Σε ένα πρωτοσέλιδο άρθρο, η Wall Street Italy, αναφέρει ότι ο Estulin είναι "ένας από τους λίγους ανθρώπους που αντιλαμβάνεται τη σημερινή κρίση». 

Έχει δώσει δύο συνεντεύξεις Τύπου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σχετικά με την ομάδα Bilderberg και την διεθνή νομισματική κρίση. Το 2010, συναντήθηκε με τον Φιντέλ Κάστρο και έδωσε μια ομιλία για τα Επιτελείο των ενόπλων δυνάμεων της Βενεζουέλας. 

Η παγκόσμια οικονομική καταστροφή υποστηρίζει μια σειρά από στρατηγικές για να εξασφαλιστεί το 1% που παίρνει τον έλεγχο όλων των υπόλοιπων περιουσιακών στοιχείων. 

Η οικονομική κατάρρευση παραλύει τα έθνη-κράτη, μια ιδέα που οι έμποροι της παγκοσμιοποίησης θεωρούν «γραφική» υπό το πρίσμα της σύγχρονης οικονομικής πραγματικότητας, όπου οι εταιρείες γράφουν τους κανόνες μέσω εμπορικών συμφωνιών που αντικαθιστούν τις εθνικές νομοθεσίες.

'Εχοντας αφιερώσει λίγο χρόνο για εμπορικές συμφωνίες,ο Estulin δείχνει πώς οι εταιρείες λειτουργούν σήμερα, ανεξάρτητα από τα εθνικά σύνορα, και πώς αυτές οι εμπορικές συμφωνίες εξυπηρετούν στο να αποδυνάμωνουν, να αρρωσταίνουν και να λιμοκτονούν την ανθρωπότητα.

Για παράδειγμα, "το εμπόριο σε γενετικώς τροποποιημένους οργανισμούς. 

Με την παγκόσμια οικονομική κρίση στην τελευταία φάση της αποσύνθεσης , η ελίτ και οι σύμμαχοί τους στη Wall Street θέλουν να υπαγορεύσουν σε άλλες κυρίαρχες χώρες τις συνθήκες που τους επιτρέπουν για να συνεχίσουν τη λεηλασία του πλούτου τους, προκειμένου να κρατήσουν στη ζωή κερδοσκοπικά συστήματα. 

Κάθε χώρα που αρνείται να υποβληθεί στους όρους που επιβάλλονται από την ελίτ απειλείται με πόλεμο ή «αλλαγή καθεστώτος» , όπως είδαμε στην Ουκρανία και σε άλλες χώρες .

Οι τραπεζίτες που έχασαν τη ζωή τους , είτε πρόκειται για αυτοκτονίες , ατυχήματα , δολοφονίες ή οτιδήποτε άλλο, όλοι εργάστηκαν σε πολύ σημαντικές θέσεις και για τις εταιρείες που αποτελούσαν μέρος της World Company Ltd..

Εξ αιτίας των Φουκουσίμα, Τσερνομπίλ, Three Mile Island και τις 2.000 πυρηνικές βόμβες που εξερράγησαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 70 ετών , μαζί με τη βιομηχανική ρύπανση , τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα δένονται με νανορομπότ και τοξικές χημικές ουσίες , φαρμακευτικές και δηλητηριώδεις και φαίνεται ότι η πράσινη γραμμή είναι το πιο πιθανό σενάριο .

Αυτό είναι γνωστό στη δυναμική του πληθυσμού ως η δημιουργία ενός «σημείου συμφόρησης», όπου, μαζί με απόλυτους αριθμούς, ένα μεγάλο μέρος της γενετικής ποικιλότητας των ειδών έχει για πάντα χαθεί . 

Αυτό δεν ενοχλεί τους ευγονιστές μια και σχεδιάζουν να αλλάξουν το ανθρώπινο γονιδίωμα πολύ περισσότερο, για να μπορέσει να ευδοκιμίσει κάτω από τον τοξικό ουρανό .

Ο Estulin εκτιμά ο πληθυσμός που είναι στόχος, κυμαίνεται μεταξύ ενός και δύο δισ. ανθρώπων. 

Αν οι στήλες της Τζώρτζια (Georgia Guidestones) είναι κάθε οδηγός , ο πραγματικός στόχος είναι να μείνει μισό δισεκατομμύριο άνθρωποι, με όποιον τρόπο και αν εξελιχθεί.
«Για τους Ρότσιλντ και Ροκφέλερ για να επιβιώσουν αυτοί, οι περισσότεροι από εμάς πρέπει να πεθάνουν», εξηγεί σε αυτό το βίντεο της συνέντευξης και σε όλο το βιβλίο :



Σύμφωνα με την θεωρία του μετανθρωπισμού, ο συνήθης άνθρωπος αποτελεί απλά ένα "στάδιο ανάπτυξης" της συνολικής ανθρώπινης οντότητας.

Ακριβέστερα, ο μετανθρωπισμός πρεσβεύει ότι ο θάνατος αποτελεί απλά την μετάβαση σε επόμενο στάδιο πολυπλοκότητας κατά το οποίο ο άνθρωπος εξελίσσεται σε μετάνθρωπο. Ή μήπως παύει να είναι άνθρωπος;

Eva Cat

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου