Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

ΑΠΛΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ Ή ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ»;


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ; 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Το κείμενο που ακολουθεί ήταν ένα σχόλιο σε προηγούμενη ανάρτησή μας, που κρίναμε σκόπιμο να δημοσιευθεί σαν κύριο άρθρο, ώστε να το διαβάσουν όλοι οι αναγνώστες μας. 

Οι Τούρκοι θα «ανοίξουν επεισόδιο» με την Ελλάδα το βράδυ της 7ης Ιουλίου

Γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου.

Οι Τούρκοι θα «ανοίξουν επεισόδιο» με την Ελλάδα το βράδυ της 7ης Ιουλίου με το κλείσιμο της κάλπης ή κατά τις 9 μ.μ. που όλοι θα είναι μπροστά στις οθόνες, ας το έχει υπ’ όψη (έστω ως ενδεχόμενο) το αρχηγείο των Ενόπλων Δυνάμεων. 


Ακριβώς επειδή οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται κάθε κενό και «χτυπούν» ξαφνικά, όταν εμφανιστούν τρύπες.

Και επειδή ο Τσίπρας θα έχει λάβει το μπουγέλωμά του από τον ελληνικό λαό και επειδή ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται, θα είναι πάρα πολύ επικίνδυνος να δημιουργήσει «τετελεσμένα» για όσο (έστω και ελάχιστο) χρόνο παραμείνει στην καρέκλα του μετά τις εκλογές.

Η νέα κυβέρνηση έχει, άραγε, έτοιμο έναν άξιο και ελληνόψυχο υπουργό εθνικής Άμυνας; Και έχει απόφαση να μη «σφυρίξει» τη λήξη του αγώνα μέχρι να νικήσει η Ελλάδα, ώστε να μην οδηγηθούμε σε (και μάλιστα δυσμενείς για μας) διαπραγματεύσεις; 

Επειδή αν δοθεί δυνατότητα χρονικής έκτασης των εχθροπραξιών στις Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι βέβαιο ότι θα νικήσουν τις τουρκικές , έστω και με σημαντικές απώλειες. Μπρος στην ακεραιότητα και την Ελευθερία της πατρίδος μας δεν μετρούν οι απώλειες, αλλά το τελικό αποτέλεσμα.

Όλα αυτά τα ερωτήματα θα τεθούν, άραγε, από κάποιον «έντιμο»   δημοσιογράφο στην προγραμματισμένη τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών του παρόντος Κοινοβουλίου; Ή θα είναι ακόμα και τα ερωτήματα «στημένα» από το σύστημα; Για τις «απαντήσεις» δεν το συζητάμε!

Υ.Γ. : Αγαπητό μου ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ θα στείλω αυτό το σχόλιο σε όσα περισσότερα πατριωτικά ιστολόγια μπορώ. Πρέπει να φθάσει και ως το ΓΕΕΘΑ. Σκέπτομαι μήπως πρέπει να τους στείλω αυτό το μήνυμα με FAX. 

Είναι, για το δικό μου χαρακτήρα, προτιμότερο να εκτεθώ ότι με γέλασε η διαίσθηση μου, παρά να κρατήσω αυτή τη διαίσθηση για τον εαυτό μου και να μας πιάσουν οι Τούρκοι (και ο Τσίπρας!) στον ύπνο. 

Αν, γίνει επίθεση εκείνο ακριβώς το βράδυ και ακολούθως δούμε κινήσεις προδοσίας εκ μέρους του Τσίπρα με τη συνεπικουρία (ίσως) όλου του πολιτικού κατεστημένου, πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι να βγούμε στους δρόμους και να αντιδράσουμε, όπως μπορούμε, ΑΜΕΣΑ. 

Και όχι να περιμένουμε «διοργανωτές και συντονιστικά» (της πεντάρας) να μας βγάλουν στο δρόμο και καληνύχτα (Ελλάδα) κι έφεξε! 

Μέσα σε λίγες ώρες μπορεί να παιχτεί το μέλλον της Ελλάδος και θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν δεν κατεβούμε στους δρόμους να υπερασπιστούμε την Πατρίδα μας και να εμποδίσουμε με την αγωνιστικότητά μας τους πολιτικούς να την προδώσουν.

Υπάρχει άλλο ένα κίνητρο για να δημοσιοποιήσω την διαίσθησή μου: πολλές φορές αν χαθεί, λόγω ευρείας δημοσιότητας, το απρόοπτο, η εξαπίνης έφοδος «ένθεν και ένθεν», έξωθεν και έσωθεν για να γίνω πιο σαφής, μπορεί να ματαιωθεί ή να αναβληθεί μέχρι νεωτέρας! Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

1 σχόλιο:

  1. Οι Τούρκοι δεν κάνουν τέτοια λάθη.Αλλού τους περιμένεις κι αλλού χτυπάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή