Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΥ....

ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΥΛΙΝ ΜΟΝΡΟΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΤΑ UFO!  


Η Μέρυλιν Μονρόε δολοφονήθηκε επειδή είχε σκοπό να αποκαλύψει στοιχεία σχετικά με εξωγήινους και την ύπαρξή τους…Όλα αυτά σε ένα νέο ντοκιμαντέρ...

Η ταινία «Unacknowledged» σε σκηνοθεσία Μάικλ Ματζόλα παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα θεωριών συνωμοσίας, συμπεριλαμβανομένης μιας που δίνει ενδεχόμενη εξήγηση για τον θάνατο της Μέριλιν Μονρόε - ότι γνώριζε για τα UFO και ότι απειλούσε να αποκαλύψει απόρρητα και διαβαθμισμένα έγγραφα.


Σε ένα βίντεο που προβλήθηκε στον ιστοχώρο θεμάτων τεχνολογίας Gizmodo, ο ηθοποιός Μπερλ Ιβς ισχυρίζεται ότι η Μονρόε δεν πέθανε από υπερβολική δόση φαρμάκων, σύμφωνα με το Variety. 

Παρότι έχουν περάσει 55 χρόνια από τότε που η 36χρονη ηθοποιός βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τα αίτια του θανάτου της.

Ο δρ Στίβεν Γκριρ, ο οποίος είναι το θέμα του ντοκιμαντέρ, υποστηρίζει ότι υπήρχε ένα λεγόμενο «ένταλμα θανάτου», αφού προηγουμένως η ηθοποιός είχε τηλεφωνικές συνομιλίες με τη δημοσιογράφο Ντόροθι Κιλγκάλεν, η οποία εξέταζε το περίφημο συμβάν του Ρόσγουελ.

Η Ντόροθι Κιλγκάλεν, η μυστηριώδης αυτοκτονία της οποίας το 1965 συνδέθηκε με την έρευνά της στην υπόθεση δολοφονίας του προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι, είχε γράψει για τα UFO.

Ο δρ. Γκριρ, ο οποίος ίδρυσε το Κέντρο για τη Μελέτη της Εξωγήινης Νοημοσύνης, ισχυρίζεται ότι η Μονρόε είχε σχέσεις τόσο με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζον Κένεντι, όσο και με τον μικρότερο αδελφό του, γενικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Κένεντι. 

Όταν και οι δύο γνωστοποίησαν ότι ήθελαν να διακόψουν τη σχέση μαζί της, η ηθοποιός απείλησε ότι θα διοργανώσει συνέντευξη τύπου και θα αποκαλύψει μυστικά.

Σύμφωνα με την περίληψη της υπόθεσης, όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα της βάσης δεδομένων ταινιών IMDB, το ντοκιμαντέρ «Unacknowledged» αφορά το λεγόμενο Disclosure Project (Πρόγραμμα Αποκάλυψης) και το πώς επιβλήθηκε η μυστικότητα για τα UFO.

«Οι αποδείξεις περί επαφής με εξωγήινους, που χρονολογούνται από δεκαετίες, παρουσιάζονται με άμεσες μαρτυρίες, έγγραφα και στιγμιότυπα από UFO, το 80% των οποίων δεν έχει ποτέ αποκαλυφθεί από οπουδήποτε αλλού», αναφέρεται στην περίληψη.

«Η έρευνα πίσω από τα παρασκήνια και οι συναντήσεις υψηλού επιπέδου που συγκάλεσε ο δρ Στίβεν Γκριρ θα φανερώσουν τον βαθμό των παράνομων, συγκαλυμμένων επιχειρήσεων στον πυρήνα της μυστικότητας για τα UFO».


Η Μέρυλιν Μονρόε νεκρή









Την σκότωσαν με χτυπήματα οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ γιατί "έκαψε" τον εκβιασμό που έκαναν στον Κέννεντυ για την σχέση του μαζί της, αποκαλύπτοντάς την εκείνη. (Βλέπε βίντεο)
Οι μελανιές είναι καταφανείς γι αυτό άλλωστε την γύρισαν μπρούμυτα. Παρ όλα αυτά οι μελανιές φαίνονται και στην πλάτη της...

Περισσότερο από 50 χρόνια μετά, πολλοί είναι αυτοί που δεν μπορούν να φάνε την ιστορία με την αυτοκτονία, καθώς μια σειρά από ασυνέπειες κάνουν το γλυκό να μη δένει. 

Για παράδειγμα, ο ψυχίατρος δήλωσε ότι πήγε στο σπίτι γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα, αν και στις Αρχές δεν θα τηλεφωνούσε πριν από τις 4:25 π.μ. 

Κατά δεύτερον, στην πρώτη έρευνα του χώρου δεν βρέθηκε ποτήρι με νερό ούτε και βρύση φυσικά, ώστε να καταπιεί η σεξοβόμβα όλα αυτά τα χάπια. 

Το ποτήρι εντοπίστηκε μαγικά στη δεύτερη επιτόπια έρευνα και μόνο αφότου διαπιστώθηκε ότι ένα ποτήρι θα ήταν απαραίτητο για να καταπιείς όλα αυτά τα χάπια.


Αν και το πλέον περίεργο της ιστορίας μας παραμένει το περιστατικό με τους τρεις άντρες που φέρονται να επισκέφθηκαν τη Μέριλιν λίγο πριν πεθάνει.

 Ο επιστάτης της οικίας της δήλωσε από την πρώτη στιγμή ότι τρεις άντρες κατέφτασαν κατά τις 9:30-10:00 μ.μ., ιστορία που επιβεβαίωσε και ο γείτονας της Μονρόε, μη συμφωνώντας ωστόσο στην ώρα της άφιξής τους. 

Εκεί που συμφωνούν απόλυτα οι δύο μαρτυρίες είναι στο γεγονός ότι ένας από την τριάδα ήταν ο τότε γενικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Κένεντι, ο αδερφός του εν ενεργεία προέδρου Τζον Κένεντι!


Τι εκτυλίχθηκε στη μοιραία συνάντηση κανείς δεν ξέρει, αν και τόσο η οικιακή βοηθός όσο και ο οικονόμος εκδιώχθηκαν άρον-άρον από την κατοικία. 

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ πάντως την δολοφόνησαν γιατί "έκαψε" τον εκβιασμό που έκαναν στον Κέννεντυ για την σχέση του μαζί της, εκβιασμό στον οποίο στήριζαν την υποχώρησή του στα θέματα που άνοιξε με τους τραπεζίτες.

 H Mέρυλιν έμμεσα αποκάλυψε την σχέση της με τον Κέννεντυ τραγουδώντας το "Happy Birthday Mr. President"με προκλητικό τρόπο (Βλέπε βίντεο)…



Το φουστάνι ήταν τόσο προκλητικό και διαφανές που φαινόταν σαν να είναι γυμνή!

Σχετική εικόνα

Όταν είδαν ότι ούτε ο Κέννεντυ "μασάει" με τους εκβιασμούς, τον σκότωσαν και αυτόν...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου