Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥ…ΤΣΙΠΡΑ


ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ, ΑΣΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ…! 


  

Φεύγουν και, παρά ταύτα, δεν παύουν να προκαλούν, να αποκαθηλώνουν και να τα βάζουν ακόμη και με τον Ίδιο τον Θεό...

 Ποιός φανταζόταν τέτοια μισαλλοδοξία και τόσο ανεξέλεγκτο μένος κατά των Θείων και Ιερών Θεμελίων και Παραδόσεων του Ελληνορθόδοξου Γένους μας;;;

 Ποιός μπορούσε, να διανοηθεί ότι, στην παταγώδη πτώση και αποτυχία τους θα πετροβολούσαν ξεδιάντροπα και ασύστολα προς τον Ουρανό;;;

 Και όμως, αυτά συνέβησαν αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών.

 Αυτοί οι άνθρωποι με πρώτο τον ταλαίπωρο αρχηγίσκο τους ξεσάλωσαν τελείως…

Για του λόγου το ασφαλές, ας υπενθυμίσουμε ωρισμένες από τις αντιδράσεις τους:

 - Ενώ στην πρώτη ανακοίνωση του, ο κύριος πρωθυπουργός, φάνηκε ότι αποδέχθηκε την τρανταχτή αποτυχία και ήττα του στις εκλογές, πριν καν «αλέκτωρ φωνήση», άλλαξε άποψη και αντί, όπως μέσα από την πρώτη δήλωση του φάνηκε ότι θα έπραττε, να εμμείνει στο να πάει να ζητήσει από τον κύριο Πρόεδρο της Δημοκρατίας την διενέργεια ΑΜΕΣΑ εκλογών, την Δευτέρα 27 Μαΐου μετά τις επαναληπτικές εκλογές, καθυστέρησε επίτηδες μερικές μέρες, για ολοκληρώσει το… ολέθριο έργο του…!

- Δυστυχώς, όλοι διαπιστώσαμε, τα τραγικά που συνέβησαν αυτές τις λίγες μέρες, από τις επαναληπτικές εκλογές μέχρι και προχθές 10 Ιουνίου, που, κυριολεκτικά συρόμενος(..!), αναγκάστηκε να μεταβεί στην Προεδρική κατοικία.

- Το πρώτο και άκρως αποκαλυπτικό της παλαιοκομμουνιστικής νοοτροπίας του ίδιου και των συντρόφων του είναι ότι, εγκατέλειψε την πρωθυπουργική κατοικία του (εννοείται και τα ανάλογα καθήκοντα του) και ως ξεπεσμένος γενικός γραμματέας μιάς από τις αλήστου μνήμης χώρες του πρώην κομμουνιστικού παραπετάσματος, εγκλωβίστηκε στα γραφεία του κόμματος του στην πλατεία Κουμουνδούρου και από εκεί, σαν το θανάσιμα πληγωμένο θηρίο, έδειχνε τα νύχια και τα δόντια του…!

- Το δεύτερο ότι, ενεργοποίησε όλους τους βουλευτές του και τους εδραστηριοποίησε, για να αποφασίσουν μέσα από το δήθεν κοινοβουλευτικό τους έργο, της τελευταίας ώρας (..!), να κάνουν, όσο πιο δύσκολο γίνεται το έργο της νέας Κυβέρνησης, που βλέπουν ότι έρχεται…

- Το τρίτον ότι, με φασιστικές κυριολεκτικά αποφάσεις, έκαναν μέσα σε ένα δεκαήμερο τόσες μετατάξεις και ρουσφέτια, που μία κυβέρνηση δεν διανοείται να κάνει, σε όλον τον κοινοβουλευτικό της βίο…

- Τέταρτον ότι, όλα αυτά τα διέπρατταν μέσα στο Κοινοβούλιο, με την απουσία όχι μόνο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και των βουλευτών των υπολοίπων κομμάτων και επιβεβαίωσαν με τον χειρότερο τρόπο το λεχθέν από τον παλαιό δικτάτορα: «Γιάννης κερνάει, Γιάννη πίνει»…!

- Πέμπτον ότι, έφθασαν μέχρι και τον Ποινικό Κώδικα να αλλάξουν, για να βολέψουν όλα τα άτακτα στοιχεία, τα οποία με την πρώτη ευκαιρία καίνε την Αθήνα και τις μεγαλουπόλεις, καταστρέφουν περιουσίες που με κόπο και δάκρυα εδημιούργησαν απλοί συνάνθρωποί μας, εισβάλλουν και καταλαμβάνουν δημόσιες υπηρεσίες μέχρι και το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, τρομοκρατούν τους Δημόσιους Λειτουργούς της Δικαιοσύνης για τα δικαιώματα του… Κουφοντίνα (..!) και ανεξέλεγκτα έφθασαν στο σημείο να χαιρεκακούν εις βάρος του νέου Δημάρχου των Αθηνών κ.Κ.Μπακογιάννη, διότι (κατ’ αυτούς…!) οι αιμοσταγείς δολοφόνοι της 17 Νοέμβρη… «καλά έκαναν και του εσκότωσαν τον πατέρα»…! 

Ας σημειώσουμε εδώ ότι, όντας ενημερωμένοι, για το περιεχόμενο του τραγικού και δήθεν προοδευτικού αυτού Ποινικού Κώδικα, οι κρατούμενοι των φυλακών, έδωσαν στο ΣΥΡΙΖΑ στις φυλακές όλης της χώρας θετική ψήφο, γύρω στο 75%, στις φυλακές μάλιστα του «Κορυδαλλού» 82%...! 

- Έκτον, που πρέπει με έμφαση να σημειώσουμε, ότι, αφαίρεσαν από ποινικό αδίκημα την βλασφημία κατά του Θεού, της Παναγίας μας και όλων των Αγίων προσώπων…! Αυτή η διάταξη, υπήρχε ανέκαθεν και από αρχαιοτάτων χρόνων στους ποινικούς κώδικες, για να δείχνει το σεβασμό του Λαού μας προς τα Θεία!! 


Τα τελευταία χρόνια σχεδόν ποτέ δεν έχει ενεργοποιηθή, εκτός από περιπτώσεις, που μαζί με την βλασφημία είχαν διαπραχθή και άλλα ποινικά αδικήματα. 

Και είναι όντως οξύμωρο να οδηγείται στα δικαστήρια και τις φυλακές κάποιος που χαρακτηρίζει την ομοφυλοφιλία ως ανωμαλία, και κάποιος άλλος που υβρίζει και βλασφημεί ασύστολα τον Θεό να θεωρείται ότι, δεν διαπράττει καμιά αξιόποινη πράξη…! 

Με βαθύ πόνο και μεγάλη περίσκεψη οφείλουμε να σημειώσουμε ότι, εάν γίνει αποδεκτός αυτός ο Ποινικός Κώδικας από τον κύριο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα ξεφύγουμε από κάθε όριο και θα ακουστούν τα μύρια όσα (…!), ακόμη και από τα επίσημα ΜΜΕ, από ανθρώπους που όταν εκτρέπονται εκφράζονται χωρίς συστολή, ως άξιοι συνοδοιπόροι και μιμητές του κ.Πολλάκη…!

- Και έβδομον, αν και όχι τελευταίο, η προσπάθεια άλωσης του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, δηλαδή του Αρείου Πάγου, με Πρωθυπουργική φασιστική επιβολή (παρά τις αντιδράσεις ακόμη και επωνύμων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ…!), τόσο του Προέδρου όσο και του Εισαγγελέως του Ανωτάτου αυτού θεσμικού οργάνου…!  

Μετά τα ανωτέρω, αλλά και όλα όσα συνέβησαν εις βάρος της Πίστεώς μας, της Πατρίδας μας και όλων των Ιερών Θεσμών με πρώτο την Ελληνορθόδοξη Οικογένεια, από τους δεδηλωμένους αθέους και διεθνιστές-νεοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, στα φοβερά αυτά χρόνια που διακυβέρνησαν την δύσμοιρη Πατρίδα μας, ας συνετιστούμε, ας σοβαρευθούμε και ας μάθουμε να μην παίζουμε με την φωτιά εμείς οι Νεοέλληνες... 

Και ελπίζουμε, απ’ ό,τι φαίνεται, ότι (ναι μεν, για χρόνια θα κουβαλάμε τα δεινά που φόρτωσε στις πλάτες μας αυτή η συμμοριακή συντροφιά που μας κατάντησε παγκόσμιο περίγελο, αλλά), φθηνά γλυτώνουμε τα τρισχειρότερα…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου