Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ!

ΑΝΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΩΣ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΚΟΠΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ


Γράφει ο Γεωκών

Ο Τσίπρας, Ανήλθε στην Εξουσία με πρωτοφανώς λαϊκίστικης εκκοπής προπαγάνδα. Με ατέλειωτες ψευδολογίες. Διαμόρφωσε αδίστακτη Κομματική Στρατηγική.

Όταν ανήλθε στην Εξουσία, έγινε πρότυπο πολιτικής ασυνέπειας και κωλοτούμπας. Άλλα έλεγε και υποσχόταν, άλλα έπραττε και σχεδίαζε. Άλλα υποσχόταν, άλλα υπηρετούσε. 


Και, κυρίως, από θανάσιμος πολέμιος του ΝΑΤΟ, των Αμερικανών και των Γερμανών, τελικά έγινε φανατικός υπηρέτης των συμφερόντων τους…

Δεν περνά ημέρα χωρίς να αποκαλύπτεται και ένα νέο σκάνδαλο, μια νέα υπόθεση διαφθοράς, κατάχρησης εξουσίας, διαπλοκής, συναγελασμού, εξάρτησης, σίτισης σε περίεργα πρυτανεία, με εμπλοκή ανθρώπων που θεωρούνται υπεράνω πάσης υποψίας. 

Ή ηγητόρων, οι οποίοι είναι ταγμένοι να στηρίζουν, να εκφράζουν και να θωρακίζουν τους θεσμούς, τους οποίους εκπροσωπούν και αποδεικνύονται κατώτατοι των περιστάσεων και των κινδύνων.

Η πολιτική του Φόβου και η μοιραία υποταγή στις τουρκικές αξιώσεις, 

Δεν κατευνάζεται η επεκτατική στρατηγική της τουρκιας.  Δεν αμβλύνονται οι εκρηκτικές καθημερινές επιθέσεις της κατά του Αιγαίου και της Κύπρου. Αυτή η πολιτική…

Δεν οδηγεί σε ειρηνικές εξελίξεις. Κατ’ ευθείαν οδηγεί στην ενίσχυση της τουρκικής επιθετικότητας. Επειδή ακριβώς προδίδει αδυναμία. Επειδή εκδηλώνει εθνικοπολιτικά τάση αυτοχειριασμού! Αυτόχειρες είναι, οι Έλληνες ηγέτες.

Αυτή η αυτοκτονική τάση βαπτίζεται «ρεαλισμός». Βαπτίζεται «ειρηνική» αντιμετώπιση των εθνικοπολιτικών προβλημάτων κατά της Ελλαδικής Κυριαρχίας. 

Οι Αυτόχειρες βαπτίζονται «προοδευτικοί» πολιτικοί. Αυτοί χαρακτηρίζονται ρωμαλέοι εκφραστές νέας εποχής και νέας τεχνοτροπίας επίλυσης Εθνικών Προβλημάτων. 

Είναι όμως ουσιαστικά οι κήρυκες της παράδοσης και της υποχώρησης. Της ταπείνωσης και της ντροπής, χάριν του βολέματος της ανενόχλητης και ήρεμης εξουσίας.

Οι εκάστοτε Υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδος και ο εκάστοτε Πρωθυπουργός δεν νομιμοποιούνται να έχουν άλλες αυταπάτες. Πρέπει να μελετήσουν και να μάθουν από τα λάθη των προκατόχων τους. Πώς και γιατί έγιναν οι Εθνικές Καταστροφές. 

Ανέκαθεν η Τουρκία ακολουθεί έναντι της Ελλάδας και ειδικά της Κυπριακής Δημοκρατίας μια δοκιμασμένη και επιθετική μέθοδο:  Πρώτα αμφισβητεί, ύστερα γκριζοποιεί, ακολούθως καλλιεργεί την εντύπωση ότι επιθυμεί να συζητήσει τις… διαφορές.   

Επειδή οι Τούρκοι γνωρίζουν τους ηγέτες μας, τις ανεπάρκειες, τις τουρκοφοβίες και τις ψευδαισθήσεις τους, προχωρούν στο επόμενο στάδιο: Απαιτούν αμέσως συνομιλίες, αλλά με τουρκικούς, πλέον, όρους, προδιαγραφές και αξιώσεις. Αυτό κάνουν στην περίπτωση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κύπρου.

ο Αττίλας εισέβαλε ξανά διά του «Βάρβαρου», του «Πορθητή» και πολεμικών πλοίων, κατέκτησε και ακόμα κατέχει τμήμα της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας. … ο τότε αρχηγός ΓΕΝ της Τουρκίας, (19/10/2008 )  ναύαρχος Μετίν Ατάτς, είπε:

«Εκτιμώ ότι η Ανατολική Μεσόγειος θα καταστεί εστία προστριβών και συγκρούσεων, λόγω της πετρελαϊκής σπουδαιότητας που θα αποκτήσει προσεχώς. Εξαιτίας των πετρελαίων που διαθέτει, θα μετατραπεί σ’ έναν δεύτερο Αραβικό Κόλπο. Η Τουρκία πρέπει να επαγρυπνεί και να αντιδράσει»…….

Διά της εισβολής και κατοχής τμήματος της κυπριακής ΑΟΖ, η Τουρκία κήρυξε ξανά τον πόλεμο κατά της Κύπρου. Νοιάζεται κανείς; Προφανώς, κανείς!

Η Αθήνα αφήνει να νοηθεί ότι δεν αποκλείει θερμό επεισόδιο από ατύχημα. Η Τουρκία οδηγεί τα πράγματα κατά την πάγια τακτική της, ελληνικής αντιστάσεως μη ούσης: Αφού κορυφωθεί η κρίση, θα εκδηλώσει την ετοιμότητά της για συνομιλίες, αλλά με τουρκικούς όρους. Θα επαναληφθεί το εξής σκηνικό:

Οι μεγάλοι δρώντες στο Κυπριακό, με προεξάρχουσα τη Βρετανία και τις πετρελαϊκές εταιρείες, θα επιπέσουν στην αδύναμη Λευκωσία για να προβεί σε νέες υποχωρήσεις. Δηλαδή, το Κυπριακό και οι υδρογονάνθρακες να πακετοποιηθούν, χωρίς να αποκλείονται το Αιγαίο και το Καστελόριζο.

Σημείωση Γεωκών

 Στις 28 Μαΐου 2019 έγραψα : «Μέχρι το τέλος Ιουνίου  να προσέχετε και να προσεύχεστε, πολύ προσευχή και μετάνοια …τίποτα δεν έχει τελειώσει, από την 16η του Ιουνίου και μετά, τα μάτια σας …όχι τέσσερα, αλλά εκατόν τέσσερα…»

Το μήνυμα ήταν από τον Γέροντα μου όπως και ένα νέο μήνυμα : Προσέξτε, ευλογία Θεού… Προσευχή αδιάλειπτη,  προσέξτε…

Μιλήστε στον κόσμο…παιδιά μου πρέπει να με καταλάβετε όλα θα είναι ξαφνικά…μετάνοια εξομολόγηση θεία κοινωνία προσευχή μέσα από την ψυχή σας, διαβάζετε τους χαιρετισμούς της Παναγίας , θα σας χρησιμέψουν για τις μέρες πού μας ετοιμάζουν…μετά την Πεντηκοστή να προσεύχεστε γονατιστοί και να παρακαλάτε Τον Χριστό να μας λυπηθεί…   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου