Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η Ν.Δ. ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ;



ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν. Δ.




Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης

Κυβέρνηση, Αντιπολίτευση και ΜΜΕ προσπαθούν να μας πείσουν ότι η αιτία της πτώσης του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωπαϊκές και Δημοτικές εκλογές οφείλεται  τάχα στην όντως άθλια οικονομική του πολιτική αλλά όπως είδαμε η προεκλογική πολιτική παροχολογίας προς έναν στερημένο και φτωχοποιημένο λαό δεν έπιασε τόπο. 

Όλοι προσπαθούν να αποκρύψουν το γεγονός ότι το αποτέλεσμα το έκρινε κυρίως η προδοσία της Μακεδονίας εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το αποκρύπτουν διότι κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να ακυρώσει την προδοσία όταν έλθει στην εξουσία.

Έλληνες και ξένοι μελετητές του διεθνούς δικαίου έχουν δηλώσει ότι η συμφωνία των Πρεσπών και παρανόμως έχει αναγνωριστεί από ανθελληνικούς κύκλους αλλά  ακόμη και τώρα μπορεί να εκπέσει σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο. 

Είναι πλέον προφανές εκ των πραγμάτων ότι οι κύκλοι που οργάνωσαν και πραγματοποίησαν την πτώχευση της Ελλάδος με την εξαγορά ή τον εκβιασμό των Ελλήνων πολιτικών που υπέγραψαν τα μνημόνια είναι οι ίδιοι που με την ίδια μέθοδο εξαγοράς και εκβιασμού πέτυχαν την υπογραφή μίας προδοσίας πρωτοφανούς στην ελληνική ιστορία παρά την προφανή αντίθεση του Ελληνικού λαού ο οποίος και έδωσε την απάντηση του μέσω των ευρωεκλογών.

Σήμερα σύσσωμοι οι πολιτικοί ηγέτες του λεγόμενου «Δημοκρατικού Τόξου» οι οποίοι συνυπέγραψαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τα μνημόνια και έχουν δέσει την θηλιά στον λαιμό του Ελληνικού λαού για τα επόμενα 100 χρόνια ανταγωνίζονται ο καθένας με ψεύδη και διαστροφές ότι η δική του πολιτική  διαχείρισης της υποτέλειας θα φέρει ανάπτυξη και ευημερία στον τόπο χωρίς καν να αναφέρουν την στάση τους στις δυνάμεις κατοχής που τις θεωρούν μάλιστα σαν εγγυητές της συμμετοχής μας σε έναν υψηλότερο πολιτισμό παραβλέποντας ότι αυτός ο πολιτισμός στηρίζεται στην δύναμη του ισχυροτέρου και οδηγεί σε έναν νέο μεσαίωνα εκφυλισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, του δικαίου και της ελευθερίας.

Είναι χαρακτηριστικό της προσπάθειας τους να εξαπατήσουν τον  λαό το ότι κατά τις ευρωεκλογές μετέθεσαν τον  προβληματισμό της υποτελούς σχέσης της χώρας με την Ε.Ε. και τον μετέφεραν σε μία εσωτερική αντιπαράθεση χρησιμοποιώντας μάλιστα μεθόδους εξαγοράς της ψήφου των δυστυχισμένων και των αφελών. 

Ας μη κόπτονται τα κόμματα της Ν.Δ. και του μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ, που πρώτοι έφεραν τα μνημόνια, και φυσικά το στερούμενο κάθε πολιτικής ιδεολογίας, αιρετικό της αριστεράς και  διεφθαρμένο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα σώσουν την Ελλάδα διότι είναι υποχείρια των δυνάμεων κατοχής.

Η επιλογή δεν είναι ποίος θα διαχειριστεί καλύτερα την κατοχή αλλά ποίος θα αντισταθεί σε αυτήν όπως έγινε στον Β παγκόσμιο πόλεμο όταν η αντίσταση τιμωρείτο με ποινή θανάτου των πολιτών. 

Σήμερα η τιμωρία θανάτου απειλεί μόνο τους αρχηγούς ενώ οι πολίτες τιμωρούνται με την στέρηση των αναγκαίων. Ο φόβος έχει οδηγήσει άλλους στην σιωπή και άλλους στον εξευτελισμό και την προδοσία.

Εάν ο αρχηγός της Ν.Δ. θέλει να οδηγήσει τον ελληνικό λαό σε ημέρες φωτεινές δόξας και ευημερίας πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι είναι αναγκαίο να τον οδηγήσει σε μάχη ενάντια στις δυνάμεις κατοχής και αυτό απαιτεί όπως ο λαός ανακτήσει το χαμένο του πατριωτικό φρόνημα που πληγώθηκε με τα μνημόνια και κατακρεουργήθηκε με την προδοσία της Μακεδονίας. 

Αυτή η εθνική ανάταση πρέπει να ξεκινήσει με την ακύρωση της παράνομης συμφωνίας των Πρεσπών και τότε  ο λαός θα βρει το θάρρος να πολεμήσει ενάντια στις δυνάμεις κατοχής και θα νικήσει.

Φτάνει πια η υποκρισία ότι τάχα διαφωνούμε με την προδοσία την στιγμή που δίνουμε υποσχέσεις στον κατακτητή ότι θα σεβαστούμε τα πεπραγμένα με την δικαιολογία ότι πιστεύουμε στην συνέχιση του κράτους που έτσι όμως υποβαθμίζεται σε κράτος υποτέλειας και αποικιοκρατίας.



Ηλίας Σταμπολιάδης

Δρ. Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός

Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου