Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ


ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ   
«ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ»

Μας δουλεύουν και μας γλεντάνε οι δύο γκαουλάιτερς των γερμανικών συμφερόντων...

Ο Τσίπρας τιμωρώντας τον λαό που δεν τον ψήφισε, παίρνει πίσω τα μέτρα ελάφρυνσης των νοικοκυριών με εισόδημα συντηρήσεως οικογενιακού τάφου...

Ακυρώνει π.χ. την μείωση ΕΝΦΙΑ  έως 70 ευρώ (!!!) και την μείωση του φόρου για την "μεσαία τάξη" (όπου μεσαία τάξη εισόδημα κάτω των 10000 ευρώ ετησίως!!!)


Τον ΕΝΦΙΑ που θα τον καταργούσε και αντ΄αυτού τον...τριπλασίασε είπε θα τον μειώσει έως 70 ευρώ (ενώ σε πολλούς υπερβαίνει κατά πολύ το ετήσιο εισόδημά τους αφού τον αύξησε ακόμη και 60 ή και 70%) αλλά και αυτά τα ψίχουλα τα πήρε πίσω!!!


Επίσης πήρε πίσω την κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για εισοδήματα έως 30.000 ευρώ, τις μειώσεις για υψηλότερα εισοδήματα και την μείωση του συντελεστή φορολογίας εισοδήματος από 22% σε 20%

Ιδού και η σχετική τροπολογία:

Η αιτιλογική έκθεση για την μη μείωση του αφορολότηγουΔιότι σου λέει ο Τσίπρας, αφού σας είπα ότι οι εκλογές για την ευρωβουλή είναι δημοψήφισμα για τα «μέτρα ελάφρυνσης οικογενειακών τάφων» και εσείς τα καταψηφίσατε...τα παίρνω πίσω!!! 

Γιατί πάνω απ΄όλα εγώ σέβομαι το αποτέλεσμα ενός δημοψηφίσματος !!!  Όπως τότε που ψήφισε το 62,% ΟΧΙ και το 38% ΝΑΙ εγώ το μετέφρασα σωστά!

Είπα αφού δύο αρνήσεις είναι μία κατάφαση το 62% ΟΧΙ είναι 31% ΝΑΙ και 38% ΝΑΙ ίσον 69% ΝΑΙ ένα αποτέλεσμα συντριπτικό (και συμβολικό...) υπέρ του ΝΑΙ!!!

Και οι κακόπιστοι λένε ότι έκανα κωλοτούμπα!
ΚΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;


Όπως τα λέει στην φωτογραφία:Θα πάρει πίσω όσα έδωσε ο Τσίπρας και ότι πήρε απλά θα τα κρατήσει.
Το μόνο που δεν πρόκειται να πάρει πίσω από όσα έδωσε ο Τσίπρας είναι το Όνομα και τηντιμή της Μακεδονίας.


Έχει δηλώσει ότι δεν θα ακυρώσει την Συνθήκη των Πρεσπών παρά το γεγονός ότι είναι μια απάτη, και για αυτό εύκολα καταρρίπτεται φτάνει να προσβληθεί στον ΟΗΕ!


Τον ΕΝΦΙΑ πριν τον τριπλασιάσει ο Τσίπρας, είχε δηλώσει ότι θα τον μειώσει κατά 30% αλλά μετά τον τριπλασιασμό εξακολουθεί να λέει ότι θα τον μειώσει κατά 30%!!! 

Και αυτό κανείς από τους τιτανοτεράστιους και δαιμόνιους δημοσιογράφους, συμπεριλαμβανομένου και του Τράγκα(!) δεν έχει σκεφτεί(;) να τον ρωτήσει...

Γενικά μετά τις 9,5 μονάδες και μερικές εβδομάδες άρχισε να δείχνει κι αυτός τα μνημονιακά του δόντια με αποτέλεσμα την μείωση της ψαλίδας πράγμα που ίσως οδηγήσει ακόμα και σε... συγκυβέρνηση!

Έτσι κι αλλιώς εμείς στις 7 Ιουλίου θα κληθούμε να διαλέξουμε μεταξύ των δύο τον δήμιο που θα μας φτωχοποιήσει έτι περαιτέρω!

ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου