Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ


ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ Η ΛΟΥΜΠΕΝ (ΨΕΥΤΟ) ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ




Του Ηλία Παπαναστασίου

Στις Ευρωεκλογές της 26ης Μάη ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε 903.000 ψήφους. Από 2.246.000 τον Γενάρη του 2015 στις ευρωεκλογές συγκέντρωσε 1.343.00 ψήφους. 

Δηλαδή 903.000 λιγότερες ψήφους. Ουσιαστικά περίπου το 38% – σχεδόν 40% – των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 εγκατέλειψαν την Πρώτη Φορά «Αριστερά». 

Πρόκειται όχι απλά για «ήττα» αλλά για πραγματική συντριβή σε απόλυτους αριθμούς ψηφισάντων. 


Ανάλογη τάση υπάρχει και στην ποσοστιαία αναλογία 
όπου ο ΣΥΡΙΖΑ από το 36,3% των ψηφισάντων – Γενάρης 2015 – έπεσε στο 23,7% τον Μάη του 2019 χάνοντας 12.7% του ποσοστού του ή περίπου το 34%. 

Με όρους Εκλογικής Κοινωνιολογίας και Ποσοτικής Εκλογικής ανάλυσης ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε μεταξύ 34% και 38% της συνολικής του εκλογικής δύναμης για όσους δε διαφωνούν με την σύγκριση των ποσοστών του Γενάρη 2015, νομίζουμε πως αυτό είναι και το πιο σωστό εφόσον και οι ευρωεκλογές του Μάη του 2019 είχαν χαρακτήρα Εθνικών εκλογών. 

Αντίθετα με την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί να μας πείσει πως ήλθε στην εξουσία το Σεπτέμβρη του 2015 χαρίζοντας ένα ολόκληρο 8μηνο από τον Γενάρη του 2015 στην λεγομένη διαπραγμάτευση δηλαδή στο πουθενά, έως τις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιούλη 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει 4,5 χρονιά στην Κυβέρνηση Και Εξουσία (54 μήνες). 

Είναι δηλαδή η μακροβιότερη Κυβέρνηση των Μνημονιακών ετών, με την μεγαλύτερη υποστήριξη από τους Δανειστές, την μεγαλύτερη υποταγή στα κελεύσματα των Αμερικανονατοϊκών από το τέλος του Εμφυλίου Πολέμου, ξεπερνώντας ακόμη και την Δεξιά Κυβέρνηση του Εμφυλιοπολεμικού Παπάγου. 

Γιατί όμως πρέπει να συντριβεί ακόμη περισσότερο δηλαδή να εξαϋλωθεί και ουσιαστικά να εξαφανιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ; 

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ με το 3ο Μνημόνιο δέσμευσε σε Πρωτογενή πλεονάσματα της τάξης του 3,5% την χώρα έως το 2022 και με πλεονάσματα της τάξης του 2,2% έως το 2060. 

Υποθήκευσε την ελληνική δημόσια περιουσία έως το 2115 δηλαδή για 100 χρόνια και «παραχώρησε»– ξεπούλησε δηλαδή– στους Δανειστές ελληνική δημόσια περιουσία αρχίζοντας από το Σιδηροδρομικό Δίκτυο έως τα Αεροδρόμια. 

Ταυτόχρονα – σύμφωνα με μαρτυρία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ– κόστισε αλλά 86 δις η διαπραγμάτευσή του, δηλαδή του μεγάλου επαναστάτη από τις USA Γιανη – με ένα ν – Βαρουφάκη συν τα δεκάδες – ή και εκατοντάδες – δις για την ανακεφαλαιοποίηση των Ελληνικών Τραπεζών. 

Περιττό δε να σχολιάσουμε τον τρόπο που δημιουργούνταν τα πρωτογενή πλεονάσματα π.χ. με αύξηση χρεών στους Προμηθευτές του Δημοσίου, μείωση σε τεράστιο βαθμό του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), καθυστέρηση των Παραγωγικών Επενδύσεων αλλά και της έκδοσης νέων συντάξεων για πάνω από τρία χρόνια τουλάχιστον 200.000 νέων συνταξιούχων. 

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ – συνεχίζοντας το θεάρεστο έργο των προηγούμενων – φτωχοποίησε ακόμη περισσότερο μεγάλα – ήδη φτωχοποιημένα – στρώματα του ελληνικού λαού και ειδικότερα τα χαμηλότερα και τα μικρομεσαία με τερατώδη μέτρα όπως η κατάργηση του ΕΚΑΣ, η εισαγωγή πάνω από 25 νέων φόρων, η κατάργηση συντάξεων χηρείας, ευπαθών ομάδων και πολυτέκνων κ.ά. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ – που κατά τα άλλα, κόπτεται για τις «υποτελείς τάξεις»– φτωχοποίησε περισσότερο τους ήδη φτωχούς αλλά και τους μικρομεσαίους που παρόλη την κρίση είχαν κρατήσει, με μεγάλες απώλειες, την περιουσία τους. 

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε την έννοια του Κοινωνικού Κράτους σε Ελεημοσύνη, μοίρασμα φτώχειας και επιδόματα πείνας των 200 ευρώ. Παρασιτοποίησε και μετέτρεψε σε επαίτη τεράστια στρώματα του ελληνικού λαού, ανήγαγε δε την ψυχολογία του Ζητιάνου και του Συνδρόμου Στοκχόλμης σε Κυρίαρχη Ψυχολογία. 

Λούμπεν «Αριστερά» ο ίδιος προσπάθησε να λουμπενοποιήσει τεράστια στρώματα της Ελληνικής Κοινωνίας ακολουθώντας την Τακτική «Σε φτωχοποιώ, σου παίρνω 1.000 ευρώ αλλά παραμονή εκλογών σε επιστρέφω 50 και γι’ αυτό πρέπει να με ψηφίσεις και με τα δυο χέρια». Το απαύγασμα της Ηθικής και Ψυχολογικής Εξαθλίωσης και ο Λουμπενισμός κυρίαρχος, το σιωπηρό του σύνθημα. 

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ καθιέρωσε τον θεσμό του Μεγάλου Αδελφού που παρακολουθεί τα πάντα, την ΑΑΔΕ που δεν υπάγεται στην ελεγκτική διαδικασία του Ελληνικού Δημοσίου. 

Κατάσχει συντάξεις, επιδόματα, αμοιβές δηλαδή τα πάντα, τιμωρώντας τους δύστυχους που χρωστούν 500, 1000 ή και παραπάνω ευρώ. 

Την ώρα που «ρυθμίζει» χρέος 1,2 δις των ΕΛΠΕ του Λάτση – έχοντας τον πονηρό Φαναριώτη Γαβρόγλου μέλος του ΔΣ του Ιδρύματος Λάτση– ή χρέος 450 εκατομμυρίων του Μπόμπολα – εξού και η ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗ τοποθέτηση του ΕΘΝΟΥΣ ή της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ– ή χρέος 90 εκατομμυρίων του Κοντομηνά – δείτε την συντροφικότητα του καναλιού ALPHA στον ΣΥΡΙΖΑ– αλλά και χάρισμα προστίμου 48 εκατομμυρίων στην ΣΕΚΑΠ που είχε αγοράσει ο Ιβάν Σαββίδης, φανατικός φίλος του Τσίπρα και μέγας επενδυτής Νοτίου Βαλκανικής και περιχώρων. 




Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψε κάθε έννοια ύφους και ήθους και όχι μόνο αριστερού αλλά κάθε είδους και τύπου. 

Προωθωντας άτομα που αποτελούσαν την προσωποποίηση της ψυχικής και ηθικής παρακμής και εξαθλίωσης αλλά και Μαρίες Αντουανέτες που παρίσταναν τις φεμινίστριες με παχυλούς μισθούς του Δημοσίου, κουνούσε συνεχώς το δάκτυλο στον ελληνικό λαό – π.χ. Πυρκαγιά στο Μάτι– ξερνώντας όλα τα απωθημένα του λιγούρη Λούμπεν που είδε πλουσιοπάροχο στρωμένο τραπέζι και έκανε μακροβούτι χωρίς μαχαιροπήρουνα. 

Διόριζε – και συνεχίζει να διορίζει– συγγενολόγια, ξαδέλφους, συζυγούς, ερωμένες και παλλακίδες, δημιουργώντας μας την απορία εάν ο Λούμπεν έχει πάτο στην ηθική του εξαχρείωση και αποκτήνωση. 

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ταύτισε στην συνείδηση πλατειών στρωμάτων του ελληνικού λαού την Ιστορική Αριστερά με τον Homo Amoralis, τον χαμαιλέοντα παντός καιρού που είναι ο Λούμπεν, τον περιφερόμενο κλόουν και θίασο που δεν σέβεται τίποτα γιατί ο ίδιος είναι ένα τίποτα. 

Ένα μεγάλο μηδενικό που θέλει να μηδενοποιήσει το κοντέρ δηλαδή να εκμηδενίσει κάθε έννοια Ηθικής, Συνείδησης και Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας. 

Άλλωστε αυτό που δεν κατάφερε η προπαγάνδα σχεδόν 100 ετών της Δεξιάς το κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ σε τεσσεράμισι χρόνια, δυσφημίζοντας την Αριστερά όσο κανένας άλλος και ταυτίζοντας την με την ηθική εξαχρείωση, τον αμοραλισμό και τον χυδαίο οπορτουνισμό, όχι του ρεφορμιστή εργαζομένου της Σοσιαλδημοκρατίας – που σε τελευταία ανάλυση, ιστορικά, έχει Προλεταριακή Προέλευση – αλλά του επικίνδυνου (κυριολεκτικά) μηδενιστή Λούμπεν. 

Γιατί οι εξαιρετικά ωφέλιμες για το σύστημα υπηρεσίες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επαρκώς αναγνωριστεί από την Ελίτ– δηλαδή την εγχώρια και διεθνή Αστική Τάξη– τους Δανειστές, τους Αμερικάνους και όλα τα υπόλοιπα «λουλούδια» που ο εκτρωματικός ΣΥΡΙΖΑ κάποτε πολεμούσε, τουλάχιστον στα λόγια. 

Η Δεξιά όλων των αποχρώσεων – Ακροδεξιά, Λαϊκή Δεξιά, Φιλελεύθερη Κεντροδεξιά– ευγνωμονούν τον ΣΥΡΙΖΑ για τον κατεδαφιστικό του ρόλο σε όλο το οικοδόμημα της Ιστορικής Αριστεράς. 

Οι ανενημέρωτοι, αγράμματοι και σχεδόν αναλφάβητοι Δεξιοί ευχαρίστως ταυτίζουν την Θεωρία των Marx/Engels και κάθε έννοια Εργατικού Κινήματος, Σοσιαλισμού και Κομμουνισμού με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί – πολύ απλά– έτσι τους συμφέρει. 

Ξεμπερδεύοντας με μια Fake «Αριστερα» a la ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζουν (ή ελπίζουν) πολύ καλά πως ξεμπερδεύουν – ίσως για τα επόμενα χρόνια– και από την Αληθινή Αριστερά του Εργατικού και Λαϊκού Κινήματος και την οποία ευχαρίστως ταυτίζουν με τον απόπατο που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ.

 Απλά, με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια και οι επιπτώσεις της ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗΣ παρακμής ήδη φαίνονται έκδηλα. 

Η εκλογική στασιμότητα – έως πολύ μικρή πτώση– του ΚΚΕ και η εξαύλωση όλων των υπολοίπων αριστερών σχημάτων στις ευρωεκλογές της 26ης Μάη μάλλον επιβεβαιώνει το ανωτέρω συμπέρασμα, με εξαίρεση βέβαια την «Αριστερά» του George Soros (Βαρουφακης) που, όπως φαίνεται, μετακόμισε από την Μεταμοντέρνα, Λούμπεν Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, με ένα κομμάτι της προίκας της Αμερικανο/νατοϊκής «Αριστεράς». 

Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως ο Νάρκισσος Giani, υπέγραψε την πρώτη συμφωνία με τους Δανειστές στις 20 Φλεβάρη του 2015, μόλις 25 μέρες μετρά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας σαν «δίκαιες» το 70% (!) των απαιτήσεων των Δανειστών (Βλ. Δηλώσεις του Βαρουφάκη την εποχή εκείνη). 

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκμηδένισε απλά κάθε έννοια Επιστήμης και Ολιστικής, Διαλεκτικής Θεωρίας της Επιστήμης αλλά υπονόμευσε κάθε έννοια Επιστημονικού χαρακτήρα με τα «διαμάντια» που σέρβιρε κατά καιρούς (Φαντασιακή Θεώρηση του Έθνους, Θεωρία του Κοινωνικού Φύλου κα). 

Έτσι ερμηνεύεται η αλλεργία και απέχθεια των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ για έννοιες όπως Πατρίδα, Εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας, Ιμπεριαλισμός, αλλά και έννοιες όπως Οικογένεια, Πατέρας ακόμα και Άνδρας και ανδρισμός . 

Για όλους τους παραπάνω λόγους, ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συντριβεί έτι περαιτέρω και ει δυνατόν, να εξαϋλωθεί. 

Η Αριστερά θα ξαναγεννηθεί από τις στάχτες της έχοντας σαν «μαγιά» ό,τι καλύτερο υπάρχει στον χώρο της με την απλή προϋπόθεση, να εξαφανιστεί ο ιός, ο βάκιλος του ΣΥΡΙΖΑ που απειλεί με την παρακμιακή του φύση να εξαφανίσει κάθε μορφή αντίστασης θυμίζοντας επιδημία πανώλης του Μεσαίωνα. 

Η ερεβώδης χρονική περίοδος του ΣΥΡΙΖΑ φθάνει στο τέλος της. Όπως έχουμε Προ Χριστού και Μετά Χριστόν στην Ιστορική Επιστήμη, έτσι θα έχουμε και Αριστερά Μετά ΣΥΡΙΖΑ. 

Για το καλό του ελληνικού λαού, της χώρας και του νέου εργατικού κινήματος που έρχεται, από νέους ανθρώπους μορφωμένους και πολύγλωσσους αλλά και παλαιότερους αριστερούς που βγήκαν αλώβητοι από το Καθαρτήριο και την Κόλαση του ΣΥΡΙΖΑ. 

Γι’ αυτό, όλοι πρέπει να θυμόμαστε, και να μην ξεχνάμε ποτέ, τουλάχιστον έως τις βουλευτικές εκλογές, SYRIZA Delendus Est! (Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αφανιστεί!)

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου