Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!


«ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ»
Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 24ΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ.



Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Θέλουν την Ελλάδα μισή της μισής.. σηκωθείτε τα βράδια και κάντε προσευχή για να έρθει βοήθεια άνωθεν.

Μας ξεπούλησαν ξένοι και ντόπιοι αλλά μας αγκάλιασε ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ που είδε τις αδικίες.

Στις 20 Ιανουαρίου του 1828 ο Ιωάννης Καποδίστριας γράφει Προκήρυξη προς όλους τους Έλληνες, μέσα στην οποία διατυπώνει μία μόλις φράση «Εάν ο Θεός μεθ' ημών, τις καθ' ημών;»


Ο χριστιανός Πούτιν μαζί με τους επιχειρηματίες της στρατιωτικής βιομηχανίας του τρέχει να δώσει επικίνδυνα παιχνίδια σε ένα απρόβλεπτο χαρακτήρα φανατικό ισλαμιστή.

Γνωρίζει πολύ καλά ότι με τους S-400 δεν κλειδώνει μόνο το ΑΙΓΑΙΟ αλλά και το ΠΕΡΙΒΟΛΙ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
Ουσιαστικά προτίθεται να δώσει όπλα σε ακραίους ισλαμιστές εναντίων των Ελλήνων Ορθοδόξων.

Και στην καραμέλα που πιπιλάνε ότι οι S-400 είναι μόνο αντιαεροπορικό σύστημα αναχαίτησης, να προσθέσουμε ότι με το σκεφτικό αυτό αν ο τούρκος εξαπολύσει πυραυλική επίθεση εναντίον της Ελλάδος ( που έχει δηλώσει ότι θα το κάνει) η ΠΑ δεν μπορεί να σηκωθεί για να δράσει.

Όταν θα ξαναγράφεται η ιστορία, οι ιστορικοί θα συνιστούν «να μην προδοθεί ποτέ λαός, όσο προδόθηκε η Ελλάδα» 

Αδελφοί μπαίνουμε σε βαθιά νερά, με την βοήθεια των Αγίων Πάτερων μας πρέπει να κολυμπήσουμε αφού κάνουμε ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ του Έθνους την Υπεραγία Θεοτόκο.

Η ιστορία έχει δυο χαρακτηριστικά, απρόσμενες εκπλήξεις και επαναλαμβανόμενους κύκλους.

Η ιστορία ομοιάζει με τηλεοπτική σειρά με παραγωγό τον Ουρανό, καθότι ο Αρχηγός και ο Τελειωτής της ανθρώπινης ιστορίας είναι ο ίδιος ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός που έχει και το γενικό πρόσταγμα. 

Επαναλαμβανόμενοι ιστορικοί κύκλοι;

Η ΕΞΟΔΟΣ

Η Ελλάδα έχει τη δική της ιστορία αποχώρησης από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ και, ακολούθως, επανένταξης σε αυτό. 

Η αποχώρηση δεν ήταν τόσο μακροχρόνια όσο αυτή της Γαλλίας, ωστόσο, συνέβη σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη, ιστορικά και πολιτικά, περίοδο για τη χώρα μας. 

Η απόφαση για απόσυρση από το στρατιωτικό σκέλος της Συμμαχίας ελήφθη στις 14 Αυγούστου του 1974, από την οικουμενική κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Πρόκειται για αντίδραση της ελληνικής πλευράς στην τουρκική στρατιωτική εισβολή στην Κύπρο.

Σε κυβερνητική ανακοίνωση, που δημοσιοποιήθηκε για την αναγγελία της αποχώρησης, μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι
«το ΝΑΤΟ αποδείχθηκε ανίκανο να παρεμποδίσει την Τουρκία από την εξαπόλυση νέας βάρβαρης και απρόκλητης επίθεσης κατά της Κύπρου... 

Το ΝΑΤΟ δεν έχει επομένως λόγο ύπαρξης και δεν μπορεί να εκπληρώσει το σκοπό για τον οποίο συνεστήθη, αφού δεν μπορεί να αποτρέψει τον πόλεμο μεταξύ δύο μελών του...».

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

«Η αποχώρηση από το στρατιωτικό σκέλος της Συμμαχίας διήρκεσε έξι χρόνια. Μόλις εβδομήντα ημέρες πριν από την είσοδο της Ελλάδας στην ΕΟΚ, στις 19 Οκτωβρίου του 1980, η κυβέρνηση Γεωργίου Ράλλη αποφάσισε την επάνοδο.»

ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

Πολλοί αναλυτές επισημαίνουν την έξοδο της τουρκίας του Ερντογάν από την βορειοατλαντική συμμαχία εξ αιτίας των στενών σχέσεων που ανέπτυξε με το αντίπαλο δέος της, την Ρωσία του Πούτιν.

Οι στενές σχέσεις των δυο αυτών ανδρών έφερε νευρική κρίση στην Δύση που αδυνατεί να διαχειριστεί την τοποθέτηση εντός των επόμενων ημερών των S- 400 στα ΣΤΕΝΑ και την Αν. Μεσόγειο.

Ο πόλεμος στην Συρία δρομολόγησε την αρχή σύστασης του Κουρδικού κράτους , όπως μας προείπαν τα προφητικά ραντάρ των Αγίων Πατέρων, δεκαετίες πριν.

Το Κουρδικό εδώ και χρόνια φαίνεται να έφερε συζητήσεις για ενεργειακές αντιπαροχές των δυτικών προς τους τούρκους στα νερά του ΑΙΓΑΙΟΥ και στην Κύπρο.

Όμως ο τούρκος ζητάει ως συνήθως περισσότερα και συνέπραξε συμφωνίες με τον Ρώσο για να γίνει ο εκβιασμός του πιο ισχυρός.

Μετά από αυτά οι δυτικοί στο παρασκήνιο είναι περισσότερο ευγενικοί απέναντι στην τουρκία με κρυφό πόθο να την  «κομματιάσουν ευγενικά» βλ. ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

Από την άλλη πλευρά την ερεθίζουν αφάνταστα εναντίον της Ελλάδος ώστε να κάνει η αλεπού κουταμάρες και να πιαστεί με το δόκανο στα τέσσερα.

Μια απλή επισκοπή της επικαιρότητας των ημερών μας αυτό δείχνει και δεν χρειάζεται εξαιρετική ευφυία. 

Όλα θυμίζουν Κυπριακή τραγωδία του 74

Η Μεταπολίτευση στην Ελλάδα ήρθε με τις μαύρες ημέρες στην Κύπρο και σήμερα κορυφώνεται με δύσκολα διαχειρίσιμες καταστάσεις στην ΑΟΖ της Μεγαλονήσου. 


Απρόσμενες εκπλήξεις; 

Η Μεταπολίτευση όμως θα πονέσει εκτός από την Κύπρο και στο ΑΙΓΑΙΟ.
Τι γνωρίζουν οι Αμερικανοί και έχουν τύψεις συνειδήσεως;

«Ο γερουσιαστής των Δημοκρατικών Μπομπ Μενέντεζ, που με δική του πρωτοβουλία τέθηκε ενώπιον του αμερικανικού Kονγκρέσου το νομοσχέδιο “«Ασφάλεια και την Ενέργεια στην Ανατολική Μεσόγειο», σε συνέντευξή του εκφράζει για πρώτη φορά φόβους για ελληνοτουρκική σύρραξη στο Αιγαίο.


Ο Αμερικανός γερουσιαστής ομιλεί για προβλήματα στα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ και είναι τόσο ενήμερος σαν να διάβασε τα προρρηθέντα λεγόμενα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ, που επισημάνθηκαν πριν δεκαετίες ότι « οι τούρκοι θα πειράξουν ένα – δύο νησιά μας».

Τίποτε από αυτά δεν μας παραξενεύουν διότι ο πνευματοκίνητος λόγος του ΑΓΙΩΝ κυριολεκτεί στα αυτιά και τις ψυχές των καλοπροαίρετων.

Πολλά που ειπώθηκαν από τους Πατέρες μας έγιναν ήδη , περισσότερα γίνονται αυτά τα 24ωρα, αλλά η λογικοφανής ανθρώπινη ψυχρότητα τα παραμερίζει με δικαιολογίες ότι « έχουμε ακόμα μέρες για να γίνουν αυτά» , ώστε να συνεχίζεται ο χορός της αμαρτίας.

Η στενή σχέση Πούτιν – Ερντογάν θα δοκιμαστεί γιατί δομήθηκε πάνω στους εκβιασμούς της τουρκίας προς την Δύση και πάνω στην προσπάθεια των Ρώσων να απαξιωθεί το ΝΑΤΟ στην Μεσόγειο και τα ΣΤΕΝΑ.

Το γεγονός ότι ο τούρκος μπορεί να πήρε πολύ μεγάλη αντιπαροχή στο ΑΙΓΑΙΟ και την Κύπρο θα φανεί το αμέσως χρονικό διάστημα.


Σε αυτό το μεσοδιάστημα που ο τούρκος θα μας εμπλέξει στα νερά μας θα φαίνεται ότι θα έχει το σιωπηλό Οk και από τους δυο μεγάλους.

Όμως σύντομα θα πρέπει να πληρώσει τα γραμμάτια της μεγάλης αντιπαροχής που του έδωσαν με μια επική κωλοτούμπα, όσο αναφορά τα ΣΤΕΝΑ και την διέλευση των πολεμικών ρωσικών μέσω αυτών προς την Συρία και την Μέση Ανατολή.


Η πολυαδικημένη Ελλάδα των μνημονίων θα δοκιμαστεί ακόμα λίγο με προδοσία από τους δήθεν φίλους της και θα ξαναζήσει μέρες Κυπριακού. 


Όλοι τότε θα καταλάβουμε ότι είμαστε πράγματι άναδελφον Έθνος και τα μόνα αδέλφια μας είναι οι ΑΓΙΟΙ και οι Ήρωες μας στον Ουρανό.

Να γιατί η Ελλάδα θα πικραθεί τόσο και θα θελήσει να αποστασιοποιηθεί από τα σχέδια των μεγάλων της γης ακολουθώντας αναγκαστικά ουδέτερη στάση. 


κ. Ευάγγελε Αποστολάκη αυτό που είπατε πριν λίγες ώρες ο ΟΥΡΑΝΟΣ και οι ΑΓΙΟΙ του το γνωρίζουν καλύτερα.
« Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ μίλησε ο υπουργός Αμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης το βράδυ της Πέμπτης. 

Ο υπουργός Αμυνας εξέφρασε την πεποίθηση πως «σε περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία είμαστε μόνοι μας»


Να γιατί η Ελλάδα θα κρατήσει ουδέτερη στάση. Το είπαν ΑΓΙΟΙ και δεν είναι τυχαίο, αλλά επιτακτική ανάγκη λόγω παγκοσμίων εξελίξεων. Οι ισχυροί της θα πλακώνονται μεταξύ τους και θα τους τσακίσει η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΔΕΞΙΑ του ΥΨΊΣΤΟΥ 




«Κοίταξε, μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. \

Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη.

 Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι-εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: «Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;» 

Όλοι, όμως, θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι, θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο».

Σ’ αυτό το σημείο ρωτάω: «Εμείς, τι θα κάνουμε; Ο ελληνικός στρατός θα πάρει μέρος σ’ αυτόν τον πόλεμο;» «Όχι» λέει. «Θα βγάλει η κυβέρνηση απόφαση να μη στείλει στρατό. 

Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί, όποιος πάρει μέρος σ’ αυτόν τον πόλεμο, χάθηκε…

Τότε, επειδή στην Ελλάδα ο κόσμος θα φοβηθεί, πολλοί θα στραφούν προς την Εκκλησία, προς τον Θεό, και θα μετανοήσουν. Γι’ αυτό, επειδή θα υπάρξει μετάνοια, δε θα πάθουμε κακό οι Έλληνες. 

Ο Θεός θα λυπηθεί την Ελλάδα, επειδή ο κόσμος θα στραφεί προς την Εκκλησία, προς το Μοναχισμό και θα αρχίσουν να προσεύχονται.» Ο Γέροντας Παΐσιος αποκαλύπτει στον Ανέστη Μαυροκέφαλο Πηγή: Περιοδικό Παρακαταθήκη http://www.diakonima.gr/2010/04/14/

Όσες φορές την Ελλάδα την ανέμιξαν τα παγκόσμια συμφέροντα στις παγκόσμιες συρράξεις το πλήρωσε με αίμα, με πόνο και ανείπωτες καταστροφές.
Τώρα θα αποφασίσει ο Ουρανός τι στάση θα κρατήσει η Ελλάδα, τέρμα η εκμετάλλευση και το παραμύθι.

Στην ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ θα δοθεί ΔΩΡΟ η Κωνσταντινούπολη. 

Τα άλλα τα γνωρίζεται , ήδη είναι έξω και μας κτυπούν την πόρτα.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς αδελφοί

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


1 σχόλιο:

  1. 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
    Ο Θεός να μας λυπηθεί εχετέ
    απόλυτο δίκιο
    Ηρθε η ωρα να ξεχωρίσει η ηρα από το σιτάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή