Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!


Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΙΓΛΙΔΩΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΤΟ «ΤΕΜΕΝΟΣ»




Γράφει η Αικατερίνη Κ. Παντελίδου


Αδέλφια μου, Έλληνες, χριστιανοί.

Ευλογία Κυρίου!

Παραμονή της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος συνέλαβαν οι Έλληνες Αστυνομικοί τον Έλληνα συμπατριώτη μας Στυλιανό Ζίγλη,ιεροψάλτη στην παράκληση που τελούμε κάθε Σάββατο στις 5 η ώρα στην Παναγία την Ελευθερώτρια στο βοτανικό, στην ιερά οδό 114, έξω από τη σιδερένια πόρτα του κοινόχρηστου χώρου πρασίνου (εκεί που οι κυβερνώντες επιδιώκουν να λειτουργήσει το ισλαμικό τέμενος). 


Συγκεκριμένα μετά το πέρας της παρακλήσεως ο ανωτέρω συμπατριώτης μας εζωγράφισε το ιερό σύμβολο του Σταυρού πάνω στην σιδερένια πόρτα που αποκλείει τον κοινόχρηστο χώρο κατά τα ανωτέρω. 

Αμέσως οι παριστάμενοι αστυνομικοί συνέλαβαν αυτόν και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού όπου μετά τις νόμιμες διαδικασίες τον κράτησαν προκειμένου να δικαστεί κατά την διαδικασία του αυτοφώρου. 

Παρά τις επίμονες νομικές προσπάθειες μας να αφεθεί ελεύθερος, δεδομένου ότι κρατείται με την κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς δημοσίας περιουσίας, εντούτοις ως μας πληροφόρησαν μετά βεβαιότητος ανώτερα κυβερνητική αρχή επέμενε δια την κράτηση του. 

Γρηγορείτε αδέλφια μου διότι διώκονται οι πατριώτες Χριστιανοί 
και αφήνονται ελεύθεροι να διασύρουν τα Ιερά και τα όσια μας 
αυτοί που καίνε την σημαία μας και αυτοί που γυμνοί αναιδώς περιτυλίσσονται με αυτήν. 

Ο αδελφός μας το βράδυ, παραμονή Πεντηκοστής, το πέρασε στο κρατητήριο σαν ο έσχατος εγκληματίας επειδή ετόλμησε στον ενθουσιασμό του να γράψει το Ιερό σύμβολο του πανίερου Σταυρού. 

Από το κρατητήριο, φεύγοντας, ο αδελφός μας κρατούμενος μάς είπε θαρραλέα: συνεχιστε τον αγώνα!

Αδέλφια μου, Έλληνες Χριστιανοί, 
Συνεχίζομε τον αγώνα με πίστη στους θεσμούς μας. 

Συνεχίζομε τον αγώνα με πίστη στον τριαδικό Θεό μας 
υποσχόμενοι σε Αυτόν ότι θα επανασυστήσομε στον ίδιο ακριβώς χώρο τον κατακρημνισθέντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος - Παναγίας Ελευθερώτριας. 

Κανένα τέμενος στον ιερό μας χώρο δεν θα επιτρέψωμε να λειτουργήσει. 

Γένοιτο.

Αικατερίνη Κ. Παντελίδου
Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου