Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ


ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ, ΛΙΛΙΠΟΥΤΙΟΙ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ, ΑΝΑΝΔΡΟΙ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΠΩΑΖΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!



ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ

Το ιστολόγιό μας δεν συμφωνεί με το τσουβάλιασμα όλων όσων πίστεψαν στην κοινωνική δικαιοσύνη και ίσως πλανήθηκαν από το σιωνιστικό ΚΚΕ του οποίου ο ρόλος είναι να διαλύει τα κινήματα.

Πάντα υπήρχαν και μέσα στο ΚΚΕ οι φωτεινές εξαιρέσεις, άνθρωποι του Θεού που αγαπούσαν την Ελλάδα και τον συνάνθρωπο όπως πχ. ο Νίκος Μπελογιάννης και που ο συγγραφεύς του άρθρου δεν θα έπρεπε να τους ξεχνάει...

Οι άθλιοι λιλιπούτειοι, καιροσκόποι, άνανδροι, διαστρεβλωτές της αλήθειας … επωάζουν εμφύλιο πόλεμο…

Γράφει ο Γεωκών

Έχασε πλέον ο Συριζα κάθε σοβαρότητα. Δεν υπάρχει πλέον πήχης, με πρώτον διδάξαντα τον ανεκδιήγητο  Πρόεδρο του. 

Αλλά σε τι διαφέρει ο Κομμουνισμός; Όπου «εφαρμόστηκε»  ο Κομμουνισμός, οι άνθρωποι τους  ήταν «κόκκινοι» στην ιδεολογία.  Στην πράξη όμως σε τι διαφέρουν από τους γνωστούς φασίστες της Λατινικής Αμερικής;  

Έχετε σκεφτεί,  αυτοί οι άνθρωποι να είχαν δυνατότητα να μείνουν στην εξουσία τι θα έκαμναν;  

Παριστάνουν τους σωτήρες ,ενώ είναι  λύκοι με προβιά προβάτων,  τα λόγια τους είναι  χολή και όξος. Αλλά θέλουν την ενότητα (λένε)!!

Είναι ανιστόρητοι, μονόχνοτοι, μονόπλευροι, εμπαθέστατοι.  Το αποδεικνύουν κάθε μέρα, προωθούν το μίσος, άρα επωάζουν εμφύλιο πόλεμο.  

Έλληνες μην ξεχνάτε:  Οι Έλληνες κομμουνιστές  επιζητούσαν από το 1948 το ξεπούλημα της Μακεδονίας 

Η επιστολή του ίδιου του Ζαχαριάδη τον Δεκέμβρη του 1948: “Ο μακεδονικός λαός θα αποκτήσει μια ανεξάρτητη, κρατικά ενιαία και ισότιμη θέση στην οικογένεια των λεύτερων λαϊκοδημοκρατικών λαών στα Βαλκάνια, στην οικογένεια αυτή, όπου αύριο θα ανήκει και ο ελληνικός λαός με τη Λαϊκή Δημοκρατία. 

Γι’ αυτή την ανεξάρτητη κρατικά ενιαία και ισότιμη θέση παλεύει σήμερα και ο μακεδονικός λαός της Μακεδονίας του Αιγαίου»

Από το 1948 οι κομμουνιστές της Ελλάδος (σημ. Οίμου: δηλαδή το σιωνιστικό ΚΚΕ) αποφάσισαν για ανεξάρτητη Μακεδονία και την υλοποίησαν το 2019 με τον κομμουνιστή (σημ. Οίμου: δηλαδή ψευτοκομμουνιστή) ηγέτη Αξελ. Τσιπρα , από το 1948 μιλούσαν οι προδότες  για Μακεδονία του Αιγαίου. 

Ο Στρατής Μυριβήλης, είχε γράψει: «Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. ‘Όταν κανείς γίνει συνειδητός (βλέπε σιωνιστής) κομμουνιστής παύει να είναι ‘Έλληνας.»

Ο Σύριζα έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, η ηγεσία του αποδείχθηκε κάτω του μέτριου σε όλα τα επίπεδα.  Και ο λαλίστατος Τσίπρας  καλύτερα να σιωπήσει.  

Όσο μιλά εκτίθεται και εκθέτει και το κόμμα του.  Για όλα έχει μια δικαιολογία.  Ούτε ένα συγγνώμη δεν ζήτησε από τον Ελληνικό Λαό για τα φρικαλέα του λάθη.

Δηλητηριάζουν σαν κόμπρες την κοινωνία με μίσος και εμπάθεια. Κατά συνέπεια προκαλούν οργή και αγανάκτηση που αν κάποτε ξεσπάσει δεν ξέρω που θα οδηγήσει.

Είναι Συμφεροντολόγοι, αδίστακτοι, ανίκανοι, στενοκέφαλοι,  τα ανθελληνικά φαινόμενα στις τάξεις του Συριζα  και της Κομμουνιστικής Κυβέρνησης έχουν αυξηθεί και έχουν ενταθεί.  

Δεν δείχνουν σεβασμό ούτε στην Ιστορία ούτε στις ρίζες μας ούτε στα σύμβολα του Ελληνισμού και του έθνους.    

Προσπαθούν «απεγνωσμένα» να καταγραφούν  ως προδότες του έθνους και του Ελληνισμού,  υπονόμευαν και υπονομεύουν μέχρι σήμερα την Ελλάδα.

  Δεν σταματούν μπροστά σε τίποτα μέχρι να επιτευχθεί ο απάνθρωπος, εθνομηδενιστικός, σταλινικός στόχος τους που ήταν η ισοπέδωση , της Ελλάδας ,  εθνικά, ιστορικά, πνευματικά και πολιτισμικά.

Το γνωρίζουν ότι δεν θα πετύχουν, γιατί απέτυχαν και όταν έγινε η επανάσταση των μπολσεβίκων το 1917.  Επί 70 χρόνια προσπάθησαν, εφαρμόζοντας αισχρές μεθόδους να ισοπεδώσουν λαούς και συνειδήσεις.  

Επί 70 χρόνια προσπάθησαν οι Κομμουνιστές της Σοβιετίας να ισοπεδώσουν, γλώσσα θρησκεία …και απέτυχαν.  Εν μια νυκτί, το 1989 κατέρρευσε το σύστημα τους και επανήλθαν οι Ρώσοι στην Ορθοδοξία, στα ήθη και έθιμα τους.

οι σημερινοί «δημοκράτες» σοσιαλοκομμουνιστές κατηγορούν τους άλλους ενώ οι ίδιοι διαλύουν την Ελλάδα, και την ξεπουλάνε στους ξένους, για να περνάνε καλά αυτοί και τα παιδιά τους, ως σύγχρονοι Εφιάλτες.

Θα δούμε πολλά ακόμη, οι κομμουνιστές δεν παραδίδουν τόσο εύκολα την εξουσία, ο Σύριζα είναι ΕΝΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΖΩΟ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ … δεν έχουν να χάσουν τίποτα.

Η κυβέρνηση των άθεων και προδοτών αριστερών πολιτικών , φεύγει με όλα τα αίσχη μιας τόσον αμαρτωλής πολιτικής, φεύγει με τα αισχρά συνακόλουθα της.

Μέχρι το τέλος Ιουνίου να προσέχετε και να προσεύχεστε, πολύ προσευχή και μετάνοια …τίποτα δεν έχει τελειώσει, από την 16η του Ιουνίου και μετά, τα μάτια σας …όχι τέσσερα, αλλά εκατόν τέσσερα…

Τσιπρας και Μερκελ θα φύγουν την ίδια εποχή !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου