Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΩΜΙΑ Η ΕΠΙΒΡΑΥΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ


Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ!




Γράφει ο Ηλίας Παπαναστασίου

Πανηγυρικός ο τόνος των περισσότερων συστημικών Μέσων Ενημέρωσης για την επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου σαν Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Πολλές αναφορές στο «προοδευτικό» της παρελθόν, την «φεμινιστική» της συνείδηση, την «ζωοφιλία» της, το ανάλαφρο και «άνετο» καθημερινό της στυλ.

Ύμνοι στην «πετυχημένη γυναίκα», άλλωστε είναι χωρισμένη γεγονός που σημαίνει επιπλέον ύμνους στην «μοναχική» γυναίκα
που μεγάλωσε το παιδί μακριά από τον «ανεύθυνο» και «καταπιεστικό» άνδρα–πατέρα, πιθανόν έναν γνήσιο φαλλοκράτη που δεν ανέχονταν το πνεύμα «ανεξαρτησίας» της ευαίσθητης συζύγου του.

Η ίδια βέβαια είχε την αμέριστη συμπαράσταση ενός άλλου άνδρα του οποίου ποτέ δεν αρνήθηκε τις υπηρεσίες του, του πατέρα της.

Με την δική του συμπαράσταση και αμέριστη βοήθεια – είναι σίγουρο – εξελίχθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, του δε Αρείου Πάγου Αντιπρόεδρος υπήρξε ο πατέρας της Νίκος Σακελλαρόπουλος.

Δεν θα την λέγαμε και ιδιαίτερα κοπιαστική, δύσκολη και βασανιστική καριέρα όταν η «καριέρα» γίνεται σε Ανώτατα Δικαστικά Σώματα σε ένα εκ των οποίων Αντιπρόεδρος υπήρξε ο πατέρας της ενδιαφερομένης. 

Γεγονός που δεν αναφέρθηκε σχεδόν από κανένα Μέσο Ενημέρωσης. Γαλατική ευγένεια μεταξύ Ρωμιών. 

Κανείς δεν αμφισβητεί τις οποίες μαθησιακές και επαγγελματικές ικανότητες της μελλοντικής προέδρου αλλά θα ήταν ενδιαφέρον ερώτημα να ρωτήσει κάποιος για την επαγγελματική εξέλιξη της εάν θα ήταν παρόμοια έχοντας πλάι της έναν άσημο πατέρα, συνταξιούχο ή εργαζόμενο χαμηλής βαθμίδας.

Η πολιτική της προέλευση ξεκινά από την οργάνωση νεολαίας του ΚΚΕ εσωτερικού, τον «Ρήγα Φεραίο» ουσιαστικά δηλαδή τον φορέα–μήτρα όλης της Μεταμοντέρνας Αριστεράς των τελευταίων δεκαετιών και τον αληθινό ιδεολογικό προπάτορα του παρακμιακού ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε, όλο της το στυλ και η αύρα που εκπέμπει θυμίζουν κλασσική περίπτωση «αριστερής» εκδοχής νεοφιλελεύθερης φεμινίστριας, γυναικείο ανθρωπότυπο «διανοούμενης» του «Ρήγα Φεραίου» που κάποτε κυκλοφορούσε στα αμφιθέατρα των Πανεπιστημίων σαν το «γυναικείο πρότυπο» του ΚΚΕ εσωτερικού.

Μια κατασκευή ξεπερασμένη σήμερα όμως επανερχομένη τακτικά για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα ιδεολογικά και ψυχολογικά «συμφέροντα»– υπάρχουν και αυτά– αυτά της Femina Libera που «ανεξαρτητοποιείται» από την ανδρική κυριαρχία στον μικρόκοσμο της οικογένειας αλλά όχι της Γενικής Πολιτικής.

Στο χώρο της Γενικής Πολιτικής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας ακολουθούμε μάλλον διαφορετικούς δρόμους γιατί ενώ στην οικογένεια και στον καθημερινό κόσμο απορρίπτουμε τον άνδρα και πατέρα, στην επαγγελματική μας εξέλιξη δεν αρνούμαστε την όποια συμπαράσταση και βοήθεια του Πατέρα που τυγχάνει Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, ή την φιλία με πασίγνωστο Υπουργό και Πρόεδρο Κόμματος (Ε. Βενιζέλος), ταυτόχρονα δε συνεισφέρουμε στην αθώωση Άνδρα– καταπιεστή, φαλλοκράτη κλπ. κλπ. – που σαν Υπουργός κατηγορήθηκε για παραποίηση της Λίστας Λαγκάρντ (Γ. Παπακωνσταντινου).

«Φεμινισμός» στα οικογενειακά αλλά συγκαταβατική και δεκτική στην Ανδρική Συμπαράσταση και βοήθεια στα Μεγάλα και Δύσκολα. Είναι ο κλασσικός τύπος της σημερινής γυναίκας άνω των 55 που εξελίχθηκε βοηθουμένη τα μάλα από τον Άνδρα στην καριέρα της και τον οποίο – εννοείται – ποτέ δεν αναφέρει.

Αυτονόητο πως χρειάζονται και προσόντα για να εξελιχθείς αλλά το ερώτημα είναι άλλο, εάν δηλαδή θα είχε την ίδια εξέλιξη η αυριανή Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην περίπτωση που δεν ήταν επώνυμη όταν έμπαινε στο Συμβούλιο της Επικρατείας. 

Και είσαι επώνυμη όταν ξεκινάς καριέρα σε ένα δικαστικό σώμα –Ανώτατο– όντας κόρη του Αντιπροέδρου του Ανώτατου Δικαστηρίου της Χώρας (Άρειου Πάγου).

Σίγουρα δεν έπαιξε ρόλο το ότι σαν μέλος του Συμβουλίου της Επικρατείας ήταν κόρη του Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου; Δεν υπήρξαν ποιοτικά «ποσοστά» επιτυχίας – λόγω ονόματος – συγκριτικά με κάποιον ή κάποια άλλη που όντας τελείως άγνωστος ή άγνωστη, ξεκινά ανάλογη καριέρα;

Εύλογα ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί από κανένα μέχρι στιγμής. 

Απέναντι στην καταιγίδα του Νεοφιλελεύθερου Φεμινισμού που στηρίζει τα πάντα στο «φύλο» και ενάντια στις στενές – γυναικείες κατά πρώτο λόγο – αντιλήψεις πως «Γυναικά να είναι και ας χαθεί όλος ο κόσμος!» εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε κάθετοι σε ανάλογες αντιλήψεις που ζητούν απλά, να «Γίνουμε Χαλίφηδες στην θέση του Χαλίφη» δηλαδή να φύγουν οι Άνδρες και να έλθουν οι Γυναίκες. 

Λες και δεν υπάρχουν Άνδρες δεκάδες φορές πιο καταπιεσμένοι ή και γυναίκες το ίδιο καταπιεσμένες που δεν είχαν παρόμοια τύχη – στην εξέλιξή τους – με αυτήν της Κυρίας Προέδρου. Λες και το αστικό σύστημα θα βελτιωθεί με περισσότερες Γυναίκες – γενικά και αόριστα– στην Πολιτική.

Λησμονήσαμε πόσο επιθετικές και πολεμοκάπηλες γίνονται οι γυναίκες – σαν γνήσιες νεοφώτιστες και νεόπλουτες πολιτικά– όταν αποκτήσουν τεράστια εξουσία και χρήμα. 

Λησμονήσαμε την Χίλαρι Κλίντον που κατέστρεψε την Λιβύη, την Μαντλίν Ολμπράιτ που ρήμαξε με βομβαρδισμούς την Γιουγκοσλαβία, την πολεμοκάπηλη Κοντολίζα Ράις, το πολεμοχαρές χανουμάκι της Τουρκίας Τανσού Τσιλέρ και φυσικά την Μάργκαρετ Θάτσερ που κατεδάφισε το Κοινωνικό Κράτος της Βρετανίας.

Όσοι νομίζουν πως με Πολιτικές Ταυτοτήτων θα αλλάξουν το σύστημα – Μαύρος Πρόεδρος στις ΗΠΑ, γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας – λησμονούν πως ο Ομπάμα έκανε τους περισσότερους πολέμους από όλους τους Προέδρους, πως η –καταδικασθείσα δικαστικά– Κριστίν Λαγκάρντ κυβερνά το ΔΝΤ και η αριστοκράτισσά Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την ΕΕ.

Αλλά και η μελλοντική Προέδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας βαρύνεται με τα παρακάτω:

–Επικρότησε και ψήφισε σαν μέλος του Συμβουλίου της Επικρατείας τις περικοπές συντάξεων του Α΄ Μνημονίου.

–Ψήφισε τις περικοπές συντάξεων του Β΄ Μνημονίου όπως ψήφισε και την μείωση του εφάπαξ των Δημοσίων Υπάλληλων.

–Ψήφισε την περικοπή του δώρου των Δημοσίων Υπάλληλων.

–Υποστήριξε το PSI του Υπουργού Βενιζέλου με το οποίο ρημάχτηκαν κυριολεκτικά τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

–Η ζωοφιλική της – αγαπά πολύ τις γατούλες όπως μαθαίνουμε – αλλά και η οικολογική της ευαισθησία δεν την εμπόδισαν να υποστηρίξει την επένδυση της ELDORANDO στις Σκουριές της Χαλκιδικής.

Αυτή λοιπόν η οικολόγος και «διανοούμενη» στο ύφος μεταμοντέρνα Φεμινίστρια – Δεύτερου ή Τρίτου κύματος, δεν θυμόμαστε – βαρύνεται με εξαιρετικά αρνητικές αποφάσεις στα οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα.

Προφανώς ο Νεοφιλελευθερισμός δεν επικροτεί την Ανδρική Παρουσία για τις κρίσιμες αποφάσεις του. Χρειάζεται «Γυναικεία ευαισθησία» και το απαλό χάδι και άρωμα της Θηλυκής παρουσίας για να περάσει τα σκληρά του μέτρα.

Ένας Άνδρας είναι εξ ορισμού «Φασίστας», «Φαλλοκράτης», «Πατριαρχικός» και «Καταπιεστικός». Χρειαζόμαστε το βελούδινο άγγιγμα μιας Μαρίας Αντουανέτας για να περάσουμε σκληρά και οδυνηρά για τους λαούς μέτρα.

 Δεν θα ήταν καλύτερα να τοποθετήσουμε Γυναίκες που σαν νεοφώτιστες και νεόπλουτες της Πολιτικής είναι περισσότερο επιθετικές αλλά συναντούν και μικρότερες αντιστάσεις;;;

Είναι δυνατόν οι Γυναίκες να μη θέλουν τα καλό σου;;; Όταν μάλιστα οι περισσότερες Γυναίκες δεν ζητούν Ισότητα – αυτό αποδεικνύεται σταδιακά ένα μεγάλο παραμύθι– αλλά απόλυτη κυριαρχία και εξουσία και σε βάρος των Ανδρών αλλά και σε βάρος των λιγότερο ευνοημένων γυναικείων στρωμάτων.

 Δύσκολα αντιστέκεται κανένας στην έμφυτη πονηριά της Γυναίκας που θέλει να ελέγξει και να εξουσιάσει.

Βέβαια εάν τα βρει δύσκολα υπάρχουν και οι Ομοφυλόφιλοι που είναι το άλλο βαρύ κανόνι της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης.

Πιστεύουμε πως ο καλπάζων Νεοφιλελεύθερος Καπιταλισμός λόγω της Γυναικείας παρουσίας είναι πιο «πονηρός» και ικανός, πιο επικοινωνιακός και υποστηριζόμενος με υστερικό τρόπο από τα Μέσα Ενημέρωσης, είναι και πιο πετυχημένος. Γι’ αυτό είναι και πιο επικίνδυνος.

Απευθυνόμενοι στην τεράστια μάζα των «Κάτω» δηλαδή την τεράστια μάζα των Ανδρών και Γυναικών, τους παροτρύνουμε να αφυπνιστούν και να απορρίψουν τον θηλυκοποιημένο και «Φεμινιστικής» προέλευσης Νεοφιλελευθερισμό, αυτό το έκτρωμα της Παγκοσμιοποίησης και του Ύστερου και Παρηκμασμένου Καπιταλισμού.

Ας ξαναβρεί ο άνδρας τις ρίζες του και η γυναίκα τις δικές της, ρίζες κοινής αγάπης και όχι αντιπαλότητας, συμβίωσης και όχι ενός καθημερινού πολέμου. Ο άνδρας είναι ο δημιουργός του πολιτισμού και η γυναίκα ο συνδημιουργός του. Ας το ξαναθυμηθούν.




14 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σας, είμαι η Τερέζα Γουίλιαμς Μετά από χρόνια σχέσης με τον Άντερσον, χώρισε μαζί μου, έκανα ό, τι ήταν δυνατό για να τον επαναφέρω, αλλά όλα ήταν μάταια, τον ήθελα τόσο πολύ λόγω της αγάπης που έχω γι 'αυτόν, Τον παρακαλούσα με τα πάντα, έκανα υποσχέσεις αλλά αρνήθηκε. Εξήγησα το πρόβλημά μου στον φίλο μου και μου πρότεινε να προτιμήσω να επικοινωνήσω με έναν ξόρκι που θα μπορούσε να με βοηθήσει να κάνω ένα ξόρκι για να τον επαναφέρω, αλλά είμαι ο τύπος που ποτέ δεν πίστευε στο ξόρκι, δεν είχα άλλη επιλογή από το να το δοκιμάσω, εγώ μου έστειλε το ξόρκι ξόρκι, και μου είπε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα ότι όλα θα είναι εντάξει πριν από τρεις ημέρες, ότι ο πρώην μου θα επιστρέψει σε μένα πριν από τρεις ημέρες, έριξε το ξόρκι και εκπληκτικά τη δεύτερη μέρα, ήταν γύρω στις 4μμ. Ο πρώην μου τηλεφώνησε, ήμουν τόσο έκπληκτος, απάντησα στο τηλεφώνημα και το μόνο που είπε ήταν ότι λυπάται τόσο πολύ για όλα όσα συνέβησαν που ήθελε να επιστρέψω σε αυτόν, που με αγαπά τόσο πολύ. Ήμουν τόσο χαρούμενος και πήγα σε αυτόν, έτσι ξεκινήσαμε να ζούμε μαζί ευτυχισμένοι ξανά. Έκτοτε, έχω υποσχεθεί ότι όποιος γνωρίζω ότι έχει πρόβλημα σχέσης, θα βοηθούσα ένα τέτοιο άτομο παραπέμποντάς τον στο μοναδικό και ισχυρό ξόρκι που με βοήθησε με το δικό μου πρόβλημα. Το email του: {drogunduspellcaster@gmail.com} μπορείτε να τον στείλετε μέσω email εάν χρειάζεστε τη βοήθειά του στη σχέση σας ή σε οποιαδήποτε άλλη υπόθεση.
      1) Αγάπη ξόρκια
      2) Χάθηκε η αγάπη
      3) Σταματήστε τα ξόρκια διαζυγίου
      4) Ορθογραφία γάμου
      5) Ξόρκι εγκυμοσύνης
      6) Διαλείμματα ξόρκια
      7) Ξόρκι θανάτου
      8.) Θέλετε να προωθηθείτε στο γραφείο σας
      9) θέλεις να ικανοποιήσεις τον εραστή σου
      10) Λοταρία
      Επικοινωνήστε με αυτόν τον υπέροχο άνδρα εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα για μια διαρκή λύση
      μέσω { drogunduspellcaster@gmail.com }

      Διαγραφή
  2. Θέλω να ευχαριστήσω έναν πολύ ευγενικό και ισχυρό ψυχικό που επέστρεψε την πρώην σύζυγό μου που με άφησε, μου είπε ότι θέλει να είναι μόνη και με άφησε και τα παιδιά που έπαθα καθημερινά, σκέφτομαι πώς θα ζήσω χωρίς αυτήν μια μέρα ήμουν online όταν βρήκα τον ιστότοπο του Priest Ade, τότε τον ήρθα σε επαφή, μου είπε να μην ανησυχώ ότι θα επιστρέψει σε 24 ώρες αφού έριξε την αγάπη του, είχα όμως κάποια αμφιβολία, αλλά απλά έκανα ό, τι έδωσε και είχα λίγη πίστη. Μεγαλύτερη έκπληξη την επόμενη μέρα που επέστρεψε σε μένα και την οικογένεια που μου είπε ότι ήταν λυπημένη επειδή δεν μπορούσε να μείνει έγκυος αφού προσπαθήσαμε, αλλά ο ιερέας Ade έλυσε επίσης ότι τώρα είναι 3 εβδομάδων έγκυος είμαι τόσο ενθουσιασμένος να του προτείνω ότι είναι ισχυρός και μπορεί να σας βοηθήσει και με διαφορετικά προβλήματα, στείλτε του τώρα email στο ancientspiritspellcast@gmail.com Ή ancientspiritspellcast@yahoo.com Και το ιστολόγιό του https://priestade.blogspot.com Ή WhatsApp +2347059715465









    Θέλω να ευχαριστήσω έναν πολύ ευγενικό και ισχυρό ψυχικό που επέστρεψε την πρώην σύζυγό μου που με άφησε, μου είπε ότι θέλει να είναι μόνη και με άφησε και τα παιδιά που έπαθα καθημερινά, σκέφτομαι πώς θα ζήσω χωρίς αυτήν μια μέρα ήμουν online όταν βρήκα τον ιστότοπο του Priest Ade, τότε τον ήρθα σε επαφή, μου είπε να μην ανησυχώ ότι θα επιστρέψει σε 24 ώρες αφού έριξε την αγάπη του, είχα όμως κάποια αμφιβολία, αλλά απλά έκανα ό, τι έδωσε και είχα λίγη πίστη. Μεγαλύτερη έκπληξη την επόμενη μέρα που επέστρεψε σε μένα και την οικογένεια που μου είπε ότι ήταν λυπημένη επειδή δεν μπορούσε να μείνει έγκυος αφού προσπαθήσαμε, αλλά ο ιερέας Ade έλυσε επίσης ότι τώρα είναι 3 εβδομάδων έγκυος είμαι τόσο ενθουσιασμένος να του προτείνω ότι είναι ισχυρός και μπορεί να σας βοηθήσει και με διαφορετικά προβλήματα, στείλτε του τώρα email στο ancientspiritspellcast@gmail.com Ή ancientspiritspellcast@yahoo.com Και το ιστολόγιό του https://priestade.blogspot.com Ή WhatsApp +2347059715465







    Θέλω να ευχαριστήσω έναν πολύ ευγενικό και ισχυρό ψυχικό που επέστρεψε την πρώην σύζυγό μου που με άφησε, μου είπε ότι θέλει να είναι μόνη και με άφησε και τα παιδιά που έπαθα καθημερινά, σκέφτομαι πώς θα ζήσω χωρίς αυτήν μια μέρα ήμουν online όταν βρήκα τον ιστότοπο του Priest Ade, τότε τον ήρθα σε επαφή, μου είπε να μην ανησυχώ ότι θα επιστρέψει σε 24 ώρες αφού έριξε την αγάπη του, είχα όμως κάποια αμφιβολία, αλλά απλά έκανα ό, τι έδωσε και είχα λίγη πίστη. Μεγαλύτερη έκπληξη την επόμενη μέρα που επέστρεψε σε μένα και την οικογένεια που μου είπε ότι ήταν λυπημένη επειδή δεν μπορούσε να μείνει έγκυος αφού προσπαθήσαμε, αλλά ο ιερέας Ade έλυσε επίσης ότι τώρα είναι 3 εβδομάδων έγκυος είμαι τόσο ενθουσιασμένος να του προτείνω ότι είναι ισχυρός και μπορεί να σας βοηθήσει και με διαφορετικά προβλήματα, στείλτε του τώρα email στο ancientspiritspellcast@gmail.com Ή ancientspiritspellcast@yahoo.com Και το ιστολόγιό του https://priestade.blogspot.com Ή WhatsApp +2347059715465

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι πολύ χαρούμενος που δημοσίευσα αυτήν την μαρτυρία εδώ για το πώς ένας μεγάλος ξόρκι με βοήθησε να επαναφέρω την αγάπη της ζωής μου. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες σαν εμένα εκεί έξω που έχουν κάνει τόσα πολλά για να επιστρέψουν τον σύζυγό τους ή να αγαπήσουν μια φορά, είμαι εδώ για να σας πω όλους να μην ψάχνετε άλλο γιατί η απάντηση είναι εδώ Πιστεύω ειλικρινά εάν υπάρχουν έως και πέντε καστορίστες όπως ο Δρ ODION, αυτός ο κόσμος θα ήταν ένας καλύτερος χώρος, έχω δει ανθρώπους να διαμαρτύρονται για το πώς υποσχέθηκαν ψεύτικοι ορθογράφοι για να τους βοηθήσουν, αλλά δεν μπορούσαν, αλλά με τον Δρ ODION σας λέω ότι το πρόβλημά σας είναι λύθηκε ήδη. Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε χωρισμένοι για 4 μήνες και δεν μπορούσα να αντέξω χωρίς να ζήσω χωρίς αυτόν, έχω δοκιμάσει τα πάντα για να τον επιστρέψω, αλλά τίποτα δεν λειτούργησε έως ότου είδα πολλές μαρτυρίες για έναν ξόρκι που ονομάζεται Δρ ODION και πόσο σπουδαίο έργο του είναι. και ήρθα σε επαφή μαζί του μέσω WhatsApp στο (+2349060503921) αμέσως και ακολουθούσα το βήμα που ζήτησε και τις επόμενες 48 ώρες ο εραστής μου με τηλεφώνησε και ήταν πρόθυμος για τη συγχώρεσή μου και ότι δεν ήθελε τίποτα περισσότερο από το να με έχει στην αγκαλιά του για πάντα. Γέμισα τόση χαρά και ευτυχία που βρήκα τον Δρ ODION. Ελπίζω ότι όλοι εδώ θα βρείτε αυτή τη μαρτυρία μου και θα πάρετε τον σύζυγό σας πίσω σε μόλις 48 ώρες χάρη στο DR ODION επικοινωνήστε με τη διεύθυνση email του (drodion60@yandex.com) και μπορείτε επίσης WhatsApp στον +2349060503921

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι πολύ χαρούμενος που δημοσίευσα αυτήν την μαρτυρία εδώ για το πώς ένας μεγάλος ξόρκι με βοήθησε να επαναφέρω την αγάπη της ζωής μου. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες σαν εμένα εκεί έξω που έχουν κάνει τόσα πολλά για να επιστρέψουν τον σύζυγό τους ή να αγαπήσουν μια φορά, είμαι εδώ για να σας πω όλους να μην ψάχνετε άλλο γιατί η απάντηση είναι εδώ Πιστεύω ειλικρινά εάν υπάρχουν έως και πέντε καστορίστες όπως ο Δρ ODION, αυτός ο κόσμος θα ήταν ένας καλύτερος χώρος, έχω δει ανθρώπους να διαμαρτύρονται για το πώς υποσχέθηκαν ψεύτικοι ορθογράφοι για να τους βοηθήσουν, αλλά δεν μπορούσαν, αλλά με τον Δρ ODION σας λέω ότι το πρόβλημά σας είναι λύθηκε ήδη. Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε χωρισμένοι για 4 μήνες και δεν μπορούσα να αντέξω χωρίς να ζήσω χωρίς αυτόν, έχω δοκιμάσει τα πάντα για να τον επιστρέψω, αλλά τίποτα δεν λειτούργησε έως ότου είδα πολλές μαρτυρίες για έναν ξόρκι που ονομάζεται Δρ ODION και πόσο σπουδαίο έργο του είναι. και ήρθα σε επαφή μαζί του μέσω WhatsApp στο (+2349060503921) αμέσως και ακολουθούσα το βήμα που ζήτησε και τις επόμενες 48 ώρες ο εραστής μου με τηλεφώνησε και ήταν πρόθυμος για τη συγχώρεσή μου και ότι δεν ήθελε τίποτα περισσότερο από το να με έχει στην αγκαλιά του για πάντα. Γέμισα τόση χαρά και ευτυχία που βρήκα τον Δρ ODION. Ελπίζω ότι όλοι εδώ θα βρείτε αυτή τη μαρτυρία μου και θα πάρετε τον σύζυγό σας πίσω σε μόλις 48 ώρες χάρη στο DR ODION επικοινωνήστε με τη διεύθυνση email του (drodion60@yandex.com) και μπορείτε επίσης WhatsApp στον +2349060503921

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα φίλοι, θέλω να συστήσω έναν άνδρα που είναι πλούσιος ευλογημένος από τους προγόνους του με τη δύναμη να επιλύει τη διαμάχη σε μια σχέση και άλλα προβλήματα της ζωής, του συστήθηκα από έναν στενό φίλο που επίσης επωφελήθηκε από την υπηρεσία του, με τη βοήθεια του Ο Δρ Ajayi, ο φίλος μου μου είπε ότι έγινε επιτυχημένος επιχειρηματίας, είχα προβλήματα στο γάμο μου και ήθελα τη γυναίκα μου να επιστρέψει στο σπίτι, γιατί μου λείπει πολύ μετά από 3 μήνες χωρισμού, γι 'αυτό χρησιμοποίησα τη βοήθεια του Δρ Ajayi και ειλικρινά ο Δρ Ajayi με εξέπληξε με υπέροχη δουλειά, γιατί καθώς το γράφω αυτό, η γυναίκα μου είναι πίσω στο σπίτι και έχουμε μια υπέροχη ερωτική ζωή, μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη βοήθεια του Δρ Ajayi επικοινωνώντας μαζί του στο Viber / Whatsapp: +2347084887094 ή Email: drajayi1990@gmail.com και είμαι βέβαιος ότι θα σας βοηθήσει στη σχέση ή στο γάμο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σε όλους θέλω να μαρτυρήσω τον μεγάλο και ισχυρό ξόρκι που ονομάζεται DR WALE, ο οποίος επέστρεψε τον πρώην μου που με άφησε και αρραβωνιάστηκε με ένα άλλο κορίτσι, Εμείς όπου είμαστε χαρούμενοι μαζί όταν ξαφνικά μόλις αλλάξει, με καλούσε κάθε πρωί και βράδυ πριν πάτε για ύπνο, αλλά όλα αυτά σταμάτησαν χωρίς καλό λόγο. οποτεδήποτε τον λέω ότι μου φωνάζει και μου είπε ότι δεν ήθελε να έχει τίποτα να με κάνει πια, ήμουν τόσο λυπημένος και μπερδεμένος που δεν ήξερα τι να κάνω τότε πήγα στο διαδίκτυο για να αναζητήσω πώς να επιστρέψω το δικό μου πρώην τότε βρήκα ένα άρθρο όπου κάποιος μιλούσε για το πώς η μεγάλη και ισχυρή DR WALE τη βοήθησε και άφησε τον αριθμό WhatsApp του +2347054019402 το πήρα και ήρθα σε επαφή μαζί του. του είπα το πρόβλημά μου, χαμογέλασε μόνο και μου είπε να χαλαρώσω όλα θα είναι εντάξει, έκανα ό, τι μου ζήτησε να κάνω και με διαβεβαίωσε ότι μετά από 48 ώρες ο πρώην μου θα επιστρέψει, Με μεγαλύτερη έκπληξη τρεις μέρες αργότερα επέστρεψε ο φίλος μου γονατίζοντας και ικετεύοντας να τον δεχτώ πίσω τώρα είμαστε τόσο χαρούμενοι μαζί. Το DR WALE μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε μαζί του στο WhatsApp / Viber: +2347054019402 Ή drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τζέλενα Ντίνικ
    Υπάρχει ένα άτομο που ξέρω ότι μπορείτε να μιλήσετε ιδιωτικά και να λύσετε το πρόβλημά σας, αυτό το άτομο είναι ο DR WALE, ένας τροχίσκος που χρησιμοποιεί τη μαγική του δύναμη για να αλλάξει τη ζωή τόσων πολλών ανθρώπων που γνωρίζω. Αγάπη, ασθένεια, οτιδήποτε, απλώς επικοινωνήστε μαζί του μέσω WhatsApp / Viber +2347054019402 Ή drwalespellhome@gmail.com Κάντε μια προσωπική συνεδρία μαζί του και πιστέψτε με ότι μπορεί να σας βοηθήσει.
    * Ξόρκια αγάπης
    * Ξόρκια γάμου
    * Ξόρκια ομορφιάς
    * Ξόρκια πλούτου
    * Ξόρκια σεξουαλικής έλξης
    * Ξόρκια καζίνο
    * Αφαιρέστε τα ξόρκια κατάρα
    * Προστατευτικά ξόρκια
    * Ξόρκια λαχειοφόρων αγορών
    * Καλή τύχη ξόρκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ψάχνετε για τη ζωή της αγάπης σας πίσω, εκείνο το άτομο που αγαπάτε και δεν μπορείτε να το αφήσετε; Λοιπόν, ξέρω ένα άτομο που είναι καλό σε αυτό που κάνει και ένα άτομο που κρατά τον λόγο του για να σας φέρει μαζί σας και τον σύζυγό σας, τη σύζυγό σας, τον σύντροφό σας για πάντα και αυτό είναι DR WALE, έχασα τον σύντροφό μου και είμαστε μαζί σχεδόν 5 χρόνια, η οικογένεια των συντρόφων μου είχε σχέση με εμάς, και ένιωθα ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω στη ζωή μου γιατί ο σύντροφός μου σήμαινε τον κόσμο για μένα, έκλαψα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ ούτε να φάω αλλά ποτέ δεν τα παρατήρησα εταίρος. Άρχισα να ερευνώ και διάβασα πολλά άρθρα σχετικά με τον DR WALE και πώς λειτουργεί η αγάπη του και θα μπορούσατε να επαναφέρετε τον σύντροφό σας εντός 48 ωρών. Επικοινώνησα με τον DR WALE και του είπα όλα όσα συνέβαιναν και μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου, ακολούθησα και έκανα ό, τι μου είπε να κάνω και μέσα σε 48 ώρες μετά την εργασία του, ο σύντροφός μου επέστρεψε στην αγκαλιά μου και εγώ Είμαι το πιο χαρούμενο άτομο σε αυτήν τη γη που έπαιρνε πίσω την αγάπη μου και νιώθω σαν ένα ολοκαίνουργιο άτομο. Πιστέψτε με ότι είναι ο καλύτερος και είναι στο WhatsApp / Viber +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή είναι μια μαρτυρία που θα πω σε όλους να ακούσουν. έχω παντρευτεί για τέσσερα χρόνια και στο πέμπτο έτος του γάμου μου, μια άλλη γυναίκα είχε ένα ξόρκι για να πάρει τον εραστή μου μακριά μου και ο σύζυγός μου άφησε εμένα και τα παιδιά και έχουμε υποφέρει για δύο χρόνια έως ότου εννοούσα μια θέση όπου αυτό ο άντρας DR WALE βοήθησε κάποιον και αποφάσισα να του δώσω μια προσπάθεια να με βοηθήσει να φέρω την αγάπη μου Ο σύζυγός μου και να με πιστέψω, απλώς στέλνω την εικόνα μου σε αυτόν και τη φωτογραφία του συζύγου μου και μετά από 48 ώρες όπως μου είπε, είδα ένα το αυτοκίνητο μπήκε στο σπίτι και να δούμε ότι ήταν ο σύζυγός μου και αυτός ήρθε σε εμένα και τα παιδιά και γι 'αυτό χαίρομαι να κάνω τον καθένα σας παρόμοιο με το να συναντηθείτε με αυτόν τον άνδρα και να έχετε τον εραστή σας πίσω στον εαυτό σας. Επικοινωνήστε με το WhatsApp / Viber του +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που είπαν: «Δεν θα καλέσω ποτέ έναν ψυχικό ή μάγο ή οτιδήποτε άλλο» για να με βοηθήσει με τα προβλήματά μου - τουλάχιστον από όλα τα ερωτικά μου προβλήματα, αλλά έφτασα στο σημείο όπου ήξερα ότι χρειάζομαι κάποια καθοδήγηση, και χαίρομαι που βρήκα αυτόν τον άντρα που ονομάζεται DR WALE. Όταν σχεδόν έχασα τον σύζυγό μου σε έναν από τους ανόητους αγώνες μας (διαλύθηκε μαζί μου), νόμιζα ότι είχα χάσει τα πάντα. Κλαίω όλη μέρα και νομίζω ότι δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ ξανά. Διάβασα τόσες πολλές μαρτυρίες για το ξόρκι αγάπης του DR WALE, πώς βοηθάει να επαναφέρει τον πρώην εραστή του. Τον έστειλα γρήγορα μέσω email. και επίσης να επιστρέψω τον άντρα μου με το ξόρκι του. Και όταν ήμουν στην πιο απελπισμένη μου, δεν με εκμεταλλεύτηκε. Εκτελέσατε μια πολύ καλή υπηρεσία για ένα άτομο που έχει πραγματική ανάγκη. Δεν ξέρω πώς το κάνατε ή πώς λειτουργεί αυτή η μαγεία, αλλά το μόνο που ξέρω είναι ότι λειτουργεί! ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε ευτυχώς πίσω μαζί, και θα είμαστε πάντα ευγνώμονες στον DR WALE. για κάθε είδους βοήθεια είναι πολύ ικανό και αξιόπιστο για βοήθεια WhatsApp / Viber +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΕΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ ΣΑΣ
    Γεια σας φίλοι μου στο Διαδίκτυο Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να ευχαριστήσω τον DR WALE επειδή επέστρεψε τον πρώην σύζυγό μου. ο σύζυγός μου με άφησε για την πρώην φίλη του που είχε πριν με παντρευτεί, είναι μια δύσκολη κατάσταση για μένα, τηλεφώνησα και τον παρακάλεσα να επιστρέψει, αρνήθηκε ότι είπε ότι δεν με αγαπάει πια. Δοκίμασα κάθε δυνατό τρόπο για να τον πάρω πίσω ήταν όλα μάταια το είπα στον φίλο μου και μου έδωσε τον αριθμό DR WALE WhatsApp και του WhatsApp και του είπε το πρόβλημά μου και μου είπε τι να κάνω και το έκανα και έριξε ένα ξόρκι αγάπης που έφερε πίσω τον άντρα μου μέσα σε πέντε. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να επιστρέψετε μαζί με τον πρώην σας, επικοινωνήστε με την DR WALE στο
    WhatsApp / Viber +2347054019402 Ή Email:
    drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η διάλυση είναι επώδυνη, μερικές φορές προσποιούμαστε ότι είμαστε καλά αλλά δεν είμαστε, αγωνιζόμαστε για να πάρουμε αυτό που αγαπάμε πίσω αγωνίζεται επίσης για να πάρει πίσω τη χαρά και την ευτυχία μας. Αφού ο φίλος μου ενός έτους χώρισε μαζί μου, δεν μπορούσα να μιλήσω σχεδόν χωρίς να κλάψω. Ένιωσα τυφλή και δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ήξερα αν μπορούσα να τον πάρω πίσω και το άγχος ήταν αφόρητο. Κοίταξα στο Διαδίκτυο και αφού διάβασα αμέτρητα άρθρα και ιστότοπους σχετικά με ξόρκια, συνάντησα το DR WALE WhatsApp / Viber +2347054019402. Ήθελα να επιστρέψουμε τη σχέση μας και ο DR WALE με εγγυήθηκε ότι ο φίλος μου θα επιστρέψει σε μένα. Ακολούθησα λοιπόν τις οδηγίες και τα σχέδια που έθεσε ο DR WALE για μένα και μέσα σε λίγες μέρες, ήμασταν ξανά μαζί και έτσι ερωτευτήκαμε! Ξέρω ότι δεν συμβαίνει πάντα τόσο γρήγορα, αλλά ο DR WALE είπε ότι τα ξόρκια είναι αποτελεσματικά και το έκανε! Είμαι τόσο ευγνώμων και μπορώ να πω τολμηρά ότι αν έχετε διαλυθεί και θέλετε να επαναφέρετε αυτό το άτομο, επικοινωνήστε μαζί του γιατί ο DR WALE είναι ένας ΘΕΟΣ στη Γη και ειδικεύεται επίσης σε ξόρκια για να μείνετε έγκυος για ο σύντροφός σας, για να θεραπευτεί από ασθένειες ή ασθένειες, για να κερδίσει λαχείο κ.λπ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς με βοήθησε. Στείλτε το τώρα μέσω email μέσω: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όντας σε κακό γάμο για μερικά χρόνια λόγω του ότι το σκέφτομαι, χάνω και τη δουλειά μου, έκλαιγα μέρα νύχτα και κόντεψα να τρελαθώ. Αλλά τώρα είμαι ξανά στα πόδια μου, ευχαριστώ και τον DR WALE που μου επανέφερε την ευτυχία. Αφού διάβασα για όλα τα καλά πράγματα που έχει κάνει ο DR WALE για τους ανθρώπους, επικοινώνησα γρήγορα μαζί του και του είπα τι περνάει. Ο σύζυγός μου τότε πάντα με χτυπούσε χωρίς λόγο, πάντα προσβάλλει οτιδήποτε κάνω. Αφού είπε στον DR WALE όλα αυτά, μου έκανε ένα ξόρκι βουντού και ανακάλυψε ότι ο σύζυγός μου έβλεπε κάποιον άλλο εκτός γάμου μας, γι' αυτό γυρίζει σπίτι και έψαξε για ελαττώματα. Αλλά όλα χάρη στον DR WALE που έχει αποκαταστήσει τα πάντα ξανά στο κανονικό. Ο σύζυγός μου ζήτησε συγχώρεση από εμένα και το αφεντικό μου στον εργασιακό μου χώρο μου ζήτησε να επιστρέψω στη δουλειά. Συνιστώ επίσης τον DR WALE σε όποιον χρειάζεται βοήθεια. WhatsApp/Viber: +2347054019402 Ή E-Mail: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή