Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ ΤΗΣ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ...


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ

 ΒΙΝΤΕΟ





Γράφει ο Νίκος  Καρπούζης



Και πάλι, για μια ακόμα φορά κεντρίζω την προσοχή σας με τα τερτίπια και τις δολιότητες τής Νέας Τάξης (Ν. Τ.) ή Παγκοσμιοποίησης. 

Πριν από μερικά χρόνια, όποιος μιλούσε για τα σχέδια αυτά εθεωρείτο συνωμοσιολόγος αν όχι σαλταρισμένος, γραφικός και γιατί όχι και φαντασιόπληκτος. 


Τα χρόνια πέρασαν και με την ανοχή τού αδιάφορου πλήθους οι Παγκοσμιοποιητές προχώρησαν σταθερά και ανενόχλητοι πετυχαίνοντας ένα μεγάλο μέρος τών στόχων τους ώστε σήμερα να θεωρούν ότι βρίσκονται πολύ κοντά στην πραγμάτωσή τους. 

Οι νεότεροι έχοντας υποστεί μια άνευ προηγουμένου πλύση εγκεφάλου αδυνατούν να συλλάβουν το μέγεθος τού διανοητικού τους τραυματισμού ο οποίος οφείλεται στα νέα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν (βλ. καταναλωτισμός, Μ.Μ.Ε., απαξίωση τής Παιδείας και γενικά τού κοινωνικού γίγνεσθαι) καθώς και με την φθορίωση τού νερού η οποία σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες και μελέτες που έγιναν η φθορίωση προσβάλει τον εγκέφαλο και κατ’ επέκταση την συμπεριφορά τών ανθρώπων. 

Όμως, παρά τα δόλια μέσα και τερτίπια που χρησιμοποιήθηκαν και χρησιμοποιούνται από τους Παγκοσμιοποιητές, ακούγονται και θαρραλέες φωνές που ξεσκεπάζουν τα δόλια σχέδιά τους.

Στην διάλεξη που ακολουθεί o Dr. Russel Blaylock δίνει πολλά στοιχεία και πληροφορίες που δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία, ως προς τον τελικό στόχο τής Ν. Τ. που είναι η δημιουργία μιας παγκόσμιας Φάρμας Ζώων και Ενός Θαυμαστού Κόσμου για τα οποία προφήτεψαν εδώ και  10ετίες ο George Orwell και ο Aldous Haxley αντιστοίχως. 

Ακούγοντας την διάλεξη τού Dr. Russel Blaylock είμαι βέβαιος ότι ο ακροατής θα καταλάβει γιατί στην εποχή μας συμβαίνουν όλα τα παράλογα που ζει καθημερινά.  Έπειτα απ’ όλα αυτά θεωρώ ότι αξίζει  η διάλεξη αυτή τού χρόνου και τής προσοχής σας.

Νίκος  Καρπούζης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ






1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ως ΟΠΛΟ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης - Η Ελλάς κινδυνεύει !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=oyNbsJm3leY

    ΑπάντησηΔιαγραφή