Κυριακή 17 Μαΐου 2020

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2011

ΑΓ. ΓΕΡΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ:«ΘΑ   ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ... Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΣΤΕΡΕΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ...»!!!

 ΒΙΝΤΕΟ 12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



Γράφει ο π. Γεράσιμος Ηλιού

Χριστός Ανέστη αδελφοί μου Ορθόδοξοι Χριστιανοί!

Σας θυμίζω πως ο Χριστός μας, πουλήθηκε για 30 Αργύρια= (1200€ σημερινά)…και μάλιστα προφητευεται αυτή η πράξη 800 χρόνια π. Χ. , Από τον προφήτη ( και 5ο ευαγγελιστή κατά τους αγίους Πατέρες), από τον προφήτης Ησαΐα. 

Η προφητεία αυτή επαληθεύτηκε πρώτη φορά στο μυστικό δείπνο ( που ο μαθητής Του τον πούλησε για τα 30 Αργύρια, ο Ιούδας Ισκαριώτης) αλλά θα επαληθευτεί και στα έσχατα…η προδοσία συνεχίζεται…


Τι εννοώ;;;
Πρώτα, θέλω να διαβάστε προσεκτικά τα κείμενα- προφητείες( 2012 , Θεσσαλονίκη) του γέροντα Βασιλείου Καυσοκαλυβίτου από το βιβλίο του αδελφού μας, Διονύση Μακρή, ιδικά στη σελίδα 74, και στο τέλος, δηλαδή, τελευταία φωτογραφία θα δείτε την απάντηση…

Σήμερα, ένας αδελφός εν Χριστώ( από Αμερική) με εμπιστεύθηκε και με έστειλε αυτή την φωτογραφία, και με παρακάλεσε να σας ενημερώσω σχετικά με το θέμα.

Ξανατονίζω ότι όλο το θέμα είναι ο Χριστός μας, και η θεία κοινωνία.

Ο άγιος αυτός γέροντας, Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης, μας λέει ότι το μεγάλο κακό έρχεται από τους επισκόπους και μάλιστα από την Κρήτη. Σημειωτέον ότι ο γέροντας τα είπε όλα αυτά το 2011 και η ψευδοσυνοδο Κολυμπάρι έγινε το 06/2016.
Λέει, στη σελίδα 74 ότι «θα σφραγίσουν εκκλησίες και η Θεία Κοινωνία θα γίνει σε στερεά μορφή και σφραγισμένη, δήθεν για να μην κολλάνε αρρώστιες οι πιστοί…»

Σας είπα πριν δύο μήνες πως όλα αυτά που κάνουν είναι να μας κάνουν να μοιάζουμε πιο πολύ με τους αιρετικούς-Παπικούς, στο τρόπο μετάδοσης της θείας κοινωνίας. 

Μην σας φανεί υπερβολικά. Ότι είπε ο άγιος γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης και τι γίνεται στην”Εκκλησία” των αιρετικών Λατίνων- παπικών, σε λίγο θα γίνει και σε μας…υπερβολές; Δεν νομίζω…
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δείτε ,…οι παπικοί στην Αμερική πουλάνε 25$ σε ένα οδικό κύπελλο πλαστικό την “θεία κοινωνία”. Δεν ξέρω αγγλικά, αλλά το 25$ το κατάλαβα και το ότι αυτό είναι ένας νέος τρόπος ( σαν νέα εποχή) το κατάλαβα. 

Σημείωση Οίμου-Αθήνας

(Από διαφήμιση πώλησης) Τα προγεμισμένα (προσυσκευασμένα) κύπελλα κοινωνίας περιέχουν τόσο το χυμό όσο και τη γκοφρέτα κοινωνίας σε ένα μόνο δοχείο δύο μερών. Οι συμμετέχοντες στην κοινωνία ξεφλουδίζουν μια σφραγίδα για να αφαιρέσουν την όστια και στη συνέχεια μια δεύτερη σφραγίδα για το χυμό. Τα προγεμισμένα ποτήρια κοινωνίας είναι υγιεινά και βολικά.





Νομίζω πως είναι αρκετά αυτά που είπα,…
Χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε χαίρετε!

Ίσως αυτό που είδατε στο βίντεο στη Γερμανία από τον Σέρβο”επίσκοπο” ίσως λέω , μήπως είναι αυτό που λέει ο άγιος γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης…
π. Γ

Σημ. Σας ομολογώ πως αυτό το βιβλίο του αγίου αυτού γέροντα, Βασιλείου Καυσοκαλυβίτου δεν το πολυπρόσεξα. Το αμέλησα διότι είμαι συνδρομητής σε πολλά περιοδικά, βιβλία, και εφημερίδες, και αυτό το πείρα από την εφημερίδα”ορθόδοξος στύλος” και το άφησα στην άκρη μέχρι να έρθει η σειρά του. Σήμερα το θυμήθηκα και με την Χάρη του Θεού και τις ευχές του γέροντα σας αναφέρω αυτά.
















3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα βιβλία για τον γέροντα Βασίλειο Καυσοκαλυβίτη είναι 2. Τα είχα βρει στην τελευταία συνάντηση που είχε γίνει ημέρα Τετάρτη, διαρκούσης της Σαρακοστής 2020, στα γραφεία της εφημερίδας "ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ".

      Διαγραφή
    2. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ - Οι συναντήσεις είχαν διακοπεί, επειδή τόσο ο κ. Μακρής όσο και όλοι εμείς οι παρευρισκόμενοι δεν θέλαμε να χάνουμε την Προηγιασμένη της Τετάρτης. Δεν γνωρίζω εάν θα επαναληφθούν οι εν λόγω συναντήσεις. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

      Διαγραφή