Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ:ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ...«ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ»!!!


ΠΡΟΣ ΔΙΣ-ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ: Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Β΄ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!

ΒΙΝΤΕΟ

Η ΔΙΣ-τοπική πλέον και νεοεποχίτικη εκκλησιαστική «ηγεσία» θέλοντας να μπαλώσει τις απίστευτες «υποχωρήσεις » της στον «καίσαρα», σήμερα το βράδυ στις 12 θέλει να γιορτάσει «κατόπιν εορτής» ή πιο σωστά στην απόδοση της εορτής την Ανάσταση του Κυρίου μας!
Και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η ακολουθία της αποδόσεως είναι ακριβώς ίδια με την Πασχάλιο Λειτουργία θα «επεκτείνουν»  λίγο την ομοιότητα και θα πουν και  «δεύτε λάβετε φως» για να το «ζήσουν» και οι πιστοί, που ανήμερα της Αναστάσεως κλείστηκαν έξω σαν απόβλητοι, γιατί αν γιόρταζαν τότε θα  κολλούσαν τον...ιό!!!

Με λίγα λόγια η βλασφημία συνεχίζεται μετατρέποντας την Ανάσταση του Κυρίου μας σε... θεατρική παράσταση που μπορεί να «παιχτεί» και «κατόπιν εορτής»!!!

Έτσι σήμερα 26 Μαΐου, παραμονή της αποδόσεως του Πάσχα, προτελευταία ημέρα που ψάλλεται το Χριστός Ανέστη, η ΔΙΣ-τυχής,  θέλει να εορταστεί η Ανάσταση «αναδρομικά»!!!

Η εγκύκλιος, που εκδόθηκε με την υπογραφή του Πρωτοσύγκελου της αρχιεπισκοπής αρχιμανδρίτη Βαρνάβα,  έχει σταλεί σε όλες τις εκκλησίες και τα μοναστήρια.

Στη Μητρόπολη της Αθήνας από τις 9 το βράδυ έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, θα κάνουν ότι είναι Μεγάλο Σάββατο βράδυ κατά το οποίο θα τελεστεί ο όρθρος και η Θεία Λειτουργία του Πάσχα!!! 
Θα χοροστατήσει ο αρχιεπίσκοπος....

Η αρχιεπισκοπή προτρέπει να γίνει το ίδιο σε όλες τις εκκλησίες και τις μονές, εφόσον «είναι εφικτό»!!!

Έ ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!


Η κατάκρισις όλο αυτό τον καιρό, έχει γονατίσει πνευματικά όλους όσους βλέπουμε την κοροϊδία του ιού να χλευάζει και να περιφρονεί (και δια των μητροπολιτών της ΔΙΣ) τα ιερά και τα ιερά και τα όσια της Πίστεώς μας.

Για τον λόγο αυτό, δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω τον «κατόπιν εορτής» εορτασμόν, σχολιάζεται άλλωστε από μόνος του...

Απλά σαν απάντηση με το χιούμορ που όπως λέει ο Γιώργος Βολουδάκης «είναι η πιό τρυφερή εκδήλωση της Αγάπης Τού Θεού» λέμε προς τους μητροπολίτες της ΔΙΣ:

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ (ΣΕ ΟΛΟΝΥΚΤΙΕΣ) ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ, ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΤΟΥΣ
ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ!
ΚΑΙ
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΗ ΧΟΥΝΤΑ! 


8 σχόλια:

 1. Θα πουν οι ΔΙΣτυχείς και "λίαν πρωί Σαββάτου" ή "λίαν πρωί Τετάρτης";
  Και ποιόν θα αναστήσουν; Δεν πρέπει να προηγηθεί Επιτάφιος;
  Ανασταίνεται κάποιος που δεν πέθανε;;;;;;;;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι δυο Πασχαλιές του Πατροκοσμά να είναι καλά.
  Οι πλανημένοι βγάζουν μόνοι τους τα μάτια τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όπως όσοι πήγανε σε ναούς με μέτρα μας επιβεβαίωσαν ότι εκεί ήταν σαν παρωδία, έτσι και τώρα θα καταλάβουν ότι άλλο η Ανάτσαση, άλλο η Απόδοση. Η ευλογία εκείνης της ημέρας δεν συγκρίνεται. Φέτος χάθηκε, τη διώξαμε.
  Κάποιοι θα πάμε σε σωστούς ναούς και θα παρακολουθήσουμε την Απόδοση, χωρίς ψευδαισθήσεις.

  Η ιεραρχία μάλλον γνώριζε ότι οι ναοί θα είναι ανοιχτοί (για λίγους βέβαια, οι άλλοι στην καλύτερη καρεκλάκι και έξω) και είπε για 26 Μαΐου, φαίνεται υπήρξε αγαστή συνεργασία με την πολιτεία και για να κάμψουν τις αντιδράσεις πάσσαραν την Απόδοση σαν Ανάσταση. Βέβαια, ό,τι ισχύει τώρα θα είναι μέχρι τις 5/6, μετά δεν ξέρουμε (υποπτευόμαστε κάτι με βάση τις προφητείες) τι έρχεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ...

   Διαγραφή
 4. Όπως ειρωνικά είπε και κάποιος: αύριο (Τετάρτη που κανονικά λόγω της ημέρας τρώγεται ψάρι) θα φάμε και κρέας, αφού είναι Πάσχα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ξεχνά η ΔΙΣ ότι από τον 2ο αιώνα υπήρχε η λεγόμενη «πασχάλια έριδα» σχετικά με τον ετήσιο εορτασμό του χριστιανικού Πάσχα, δηλαδή της Ανάστασης, και το εκκλησιαστικό αυτό πρόβλημα λύθηκε με την Α΄Οικουμενική Σύνοδο. Τι ασέβεια είναι αυτή σήμερα απέναντι στη θεοπνευστία των αποφάσεων της Οιουμενικής Συνόδου με αυτά που γίνονται;

  ΑπάντησηΔιαγραφή