Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕ!!!»


ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΡΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ « ΦΑΡΣΑ» (ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΙΟΣ COVID-19! 

2 ΒΙΝΤΕΟ



Δυο λόγια για τον γιατρό που μιλάει στο βίντεο, κατά τη συνέχεια της ανάρτησης αυτής: Ονομάζεται Mohammad Iqbal Adil, πακιστανικής καταγωγής με βρετανική υπηκοότητα, ο οποίος ζει και εργάζεται ως χειρουργός στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης κατείχε τη θέση προέδρου σε μια σειρά σημαντικών ιατρικών οργανισμών για πολλά χρόνια.

Πολύ πιθανό είναι και αυτός ο επιστήμονας να δεχτεί τα πυρά της δυσφήμησης και υποτιμητικής αμφισβήτησης (άραγε με στιβαρή αντι-επιχειρηματολογία επί των θέσεών του;) από τις πόρνες των ΜΜΕ και τους επιστρατευμένους "ειδικούς"-τηλεαστέρες. 

Τα λόγια του κουμπώνουν τέλεια με την επίσης γενναία στάση και τις απίστευτες αποκαλύψεις της αμερικανίδας νοσοκόμας Nicole Sirotek και με κάποια σημαντικά λεγόμενα του (συκοφαντημένου κι εδώ στο Ελλαδιστάν ακόμη κι από "αντισυστημικές ιστοσελίδες") καθηγητή του Stanford Γιάννη Ιωαννίδη ("Πανδημία κορωνοϊού: Είμαστε μπροστά σε ένα φιάσκο; Καθώς η πανδημία του κορωνοϊού εξελίσσεται, λαμβάνουμε αποφάσεις χωρίς αξιόπιστα δεδομένα."). 

Mέσω των αναρτήσεων μας όλο αυτό τον καιρό ήμασταν και είμαστε ωθούμενοι από έντονα ερευνητική διάθεση, όσο μας επιτρέπει και η διαχείριση του προσωπικού μας χρόνου (ευτυχώς που δεν είμαστε δημοσιογράφοι), στην καθόλου εύκολη προσπάθεια να διαμορφώσουμε μία όσο είναι εφικτό πιο "αρυτίδωτη άποψη" επί του "κουβαριού" των πρωτοφανών γεγονότων που ταλανίζουν την ανθρωπότητα. 

Βάσει ψύχραιμης παρατήρησης των τεκταινόμενων και σταχυολόγησης στοιχείων και πληροφοριών, θεμελιωμένων στη στυγνή λογική των αριθμών και των συμπερασμάτων που προκύπτουν (η Λογική γενικά αποτελούσε το πιο αξιόπιστο για τους αρχαίους "προγόνους" εργαλείο ερμηνείας του κόσμου κι εξαγωγής συμπερασμάτων) και στην ευθυκρισία, άρα και στη διατήρηση αποστάσεων από κάθε ιδεολογικό "βαρίδι" που επηρεάζει την ανάπτυξη της ελεύθερης σκέψης.

Ο ιός λοιπόν, με το ευφάνταστο όνομα, έχουμε μια όλο και πιο βασανιστική εντύπωση πως δεν έχει σχέση με αυτό που μας λένε. 

Κι αν τελικά υφίσταται (ναι, έτσι όπως το θέσαμε!) ίσως πρόκειται για έναν ιό σαφώς μέχρι τώρα μέσης επικινδυνότητας, για μία ας πούμε "γρίπη", όπως η εποχική και υπό προϋποθέσεις θανάσιμη γρίπη, μοιραία για ένα μικρό μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού, 300-600.000 το πολύ θανάτους κάθε χρόνο που ΔΕΝ δικαιολογούσαν με τίποτε την κήρυξη "πανδημίας" από το κατάπτυστο "εργαλείο" ΠΟΫ των Γκέητς-Ροκφέλερ-Ρότσιλντ. 

Και ποιων άραγε άλλων, πίσω κι από αυτούς (ο όρος Νέα Παγκόσμια Τάξη ή "Hunger Games Society" είναι απλώς φράσεις περιοριστικές ως προς το "βάθος της αβύσσου"...), ατόμων ευφυέστατων μέσα στην ψυχοπάθειά τους και κατέχοντων μιας ασύλληπτης για τις μάζες τεχνογνωσίας και, δυστυχώς, ικανών ακόμα και για το χειρότερο του χειρότερου... 

Διατηρούμε και επιφυλάξεις για κάποιες περιπτώσεις πιθανής χρήσης βιολογικού παράγοντα (βιοτρομοκρατία), άσχετου με τον coronavirus , πίσω από τον οποίο κρύβονται εκείνες οι δυνάμεις (που δεν σχετίζονται μόνο με το βαθυκράτος των ΗΠΑ) oι οποίες και δημιούργησαν για απόλυτα συγκεκριμένους λόγους την 9/11 "από μέσα".

 Και κατασκεύασαν τους φονταμενταλιστές τρομοκράτες που αιματοκύλισαν την Ευρώπη και Αμερική και πάλι στην υπηρεσία σκοτεινών κι αόρατων διευθυντηρίων και των secret services...

cartoon's sourse


Ο καπνός πια είναι τόσο πυκνός και δύσοσμος, που καταδεικνύει ακόμα και σε μισότυφλους (οι "τυφλοί" ρομποτοειδείς υπήκοοι είναι δυστυχώς τελειωμένη και μη αναστρέψιμη μάλλον κατάσταση, οπότε δεν μας αφορούν) την ύπαρξη της Φωτιάς. 

Η οποία άναψε από συγκεκριμένα κέντρα μισάνθρωπης υπερεξουσίας για να οδηγήσει την πειθήνια ανθρωπότητα στο ζυγό του πρωτοφανούς ολοκληρωτισμού και σε μία θανάσιμη πραγματικά "οικονομική πανδημία". 

Από την οποία επωφελούνται τα μεγάλα συγκεντρωτικά συμφέροντα και στην οποία θα κάνουμε στο τέλος αυτής της ανάρτησης μία σύντομη, προς το παρόν, αναφορά μέσω κι ενός χαρακτηριστικού βίντεο που βρήκαμε. 

Για αυτά τα πυκνά "νέφη καπνού" παραθέτουμε μια σειρά από αναρτήσεις στο τέλος, από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Θυμηθείτε τις....

Στο παρακάτω βίντεο πατήστε στις ρυθμίσεις κι επιλέξτε αυτόματη μετάφραση στα ελληνικά, εφόσον σας δυσκολεύουν τα αγγλικά.


" Dr Mohammad Iqbal Adil Consultant Surgeon NHS, Uk breaks down how Covid-19 is a Hoax created by the elite of the world (the new world order) which he refers to as the Hunger Games Society. He explains how people never actual test "positive" for the virus. This confirms what many have found here in the United States, it is all an assumption, there is no actual positive test result."

Ο συγκεκριμένος γιατρός, με την μεγάλη εμπειρία, απαντά με ένα "όχι" στην ερώτηση για το αν υφίσταται ο γνωστός "ιός". 

Αφού αναφερθεί στην κοινωνική πυραμίδα και στους ελάχιστους της κορυφής της που διαφεντεύουν κατά το δοκούν τον κόσμο (τους αποκαλεί Hunger Games Society, αναπόφευκτη η σύνδεση με την επιτυχημένη μελλοντολογική ταινία), θεωρεί τον ιό σαν τη φάρσα τους σε βάρος της ανθρωπότητας, με κυβερνήσεις-στρατό-αστυνομία ως πιστά όργανα των σχεδίων αυτής της ολιγαρχικής ελίτ. 

Αναφέρει ότι τον Γενάρη του '20 οι κινεζικές αρχές ανακάλυψαν το θάνατο κάποιων εκατοντάδων με αναπνευστικά θέματα, που παρουσίαζαν τα βαριά χαρακτηριστικά της γνωστής γρίπης. Σε δείγματα του υγρού που πάρθηκαν από τους πνεύμονες τους, το γενετικό υλικό που ανακαλύφθηκε εκεί ονομάστηκε COVID-19.

 Κατά τον δρ. Adil δεν θα βρούμε κανέναν επιστημονικό ερευνητή που να μπορεί να αποδείξει πραγματικά την ύπαρξη του ιού αυτού. Τον οποίο, να θυμίσουμε εμείς, άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι κυβερνώντες και "αρμόδιοι" τον αποκαλούν "αόρατο εχθρό" και παραδεχονται ότι ΔΕΝ γνωρίζουν κάτι ουσιαστικό γι' αυτόν και τη συμπεριφορά του!

 Ο δρ. Adil δηλώνει ότι τα τεστ είναι αναξιόπιστα, ασχέτως αν βγάλουν κάποιον "θετικό" στον "ιό" ("κολλάμε" εδώ και αυτές τις απόψεις), καθώς το γενετικό υλικό αυτό δεν είναι "καθαρός ιός" (κι άρα με προσδιορισμένο ιικό φορτίο) αλλά "εξωσώματα", δηλαδή εκκρίσεις κατεστραμένων κυττάρων από αιτίες όπως η πνευμονία, η γρίπη, ο καρκίνος, ακόμη και το οξύ άγχος...

Φυσικά, δεν παραλείπει να σχολιάσει αρνητικά την καθόλου τυχαία (τι να κάνουμε; εντολές ειν' αυτές!) απόδοση όλων των θανάτων σε COVID-19. Λέτε να είναι συνεννοημένος με την κυρία Nicole Sirotek ;

Από εμάς, τέλος, ένα βίντεο για την απείρως πιο καταστροφική "πανδημία" που θα πλήξει τις κοινωνίες, αλλά πρώτα μια σειρά από πρόσφατες και λίγο παλιότερες σχετικές αναρτήσεις, για συμπληρωματική συλλογή στοιχείων και απόψεων:





Και στην Ελλάδα, κι όχι μόνο, η παραγωγή καταστρέφεται, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ μικρές και όχι μόνο επιχειρήσεις θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι θα βάλουν λουκέτο οριστικό (ας μην αναλύσουμε τη βόμβα που θα συντρίψει τα μαγαζιά εστίασης και διασκέδασης), ενώ οι πολιτικοί εκπρόσωποι των μεγάλων αφεντικών και "αξιωματούχοι", όπως και μέσα στον ΟΗΕ και έγκριτοι αναλυτές προειδοποιούν όλο και πιο ηχηρά για την μεγάλη - πολύ μεγάλη επισιτιστική κρίση που έρχεται σαν παγκόσμιος οδοστρωτήρας! 

Όπως έλεγε και ο Μπρεχτ, οι χορτάτοι μιλούν σε αυτούς που θα πεινάσουν (ή πεινάνε ήδη) για τις δύσκολες εποχές που έρχονται. Απαισιόδοξα πολύ σενάρια μιλούν για πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια εργαζόμενους (μέχρι την επιβολή των lockdown παγκοσμίως) που θα πορευθούν στον γολγοθά της ανεργίας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου