Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΗ Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ


ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ, ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ COVID-19 ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ 
ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!


 Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες "Η Αγία Σοφία", βρίσκεται μπροστά στο αδιέξοδο των τραγικών γονέων που τα παιδιά τους χρειάζονται χειρουργείο και από το Μάρτιο που η ΜΕΘ του ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ έχει επιταχθεί με το παραμύθι  της covid-19, τα στέλνουν σε ιδιωτικά κέντρα!!! 

Έστειλε λοιπόν προχθές το ακόλουθο μήνυμα στον Γιώργο Τράγκα, του οποίου είναι γνωστή η ευαισθησία για τα παιδιά που πάσχουν, αλλά μέχρι σήμερα δεν έλαβε καμία απάντηση...

Αξιότιμε κύριε Τράγκα,

Ονομάζομαι Χρυσάνθη Μιχαλοπουλου-Κοκολάκη, είμαι μητέρα 7 παιδιών και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες "Η Αγία Σοφία".

Θα θέλαμε επειγόντως μία συνάντηση μαζί σας, για να σας εκθέσουμε την τραγική κατάσταση που βιώνουμε από το 2011 μέχρι σήμερα, όσον αφορά τις διαχρονικές μεθοδεύσεις να παραμένει κλειστό το μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο της Ελλάδας.

Αυτήν την στιγμή, το Κέντρο παραμένει κλειστό, διότι ο Διοικητής, επί 10 χρόνια ο ίδιος (!!!!!), έχει επιτάξει την καρδιοχειρουργική εντατική μας ως μεθ-covid, ενώ υπήρχαν τόσες άλλες διαθέσιμες κι ενώ για μας είναι ζωτικής σημασίας, γιατί είναι η μοναδική ακριβώς δίπλα στα χειρουργεία.

Ενώ πέρασαν 2 μήνες χωρίς κανένα κρούσμα, κι αφού ξεσηκωθήκαμε και το κάναμε γνωστό, προ ημερών είπε πως βρέθηκε, τάχα, βρέφος 8 μηνών θετικό. Σήμερα, μάθαμε πως είναι αρνητικό, ενώ το κρατούν στην εντατική μας!!

 Κανένα χειρουργείο καρδιάς δεν γίνεται από τον Μάρτιο και στέλνουν τα παιδιά μας σωρηδόν στο Ωνάσειο και στο ΙΑΣΩ, χωρίς να είναι επιλογή των γονέων!

Σας παρακαλούμε, καλέστε με το συντομότερο στο 693... για περαιτέρω λεπτομέρειες.
Ευχαριστώ,

Με εκτίμηση,

Χρυσάνθη Μιχαλοπουλου-Κοκολάκη

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο γνωστός δημοσιογράφος, με την ευαισθησία που τον διακρίνει, θα απαντήσει και θα βοηθήσει να ακουστεί η σπαρακτική κραυγή των γονέων με καρδιοπαθή παιδιά!!!

Επίσης το Υπουργείο ακούει;;;

Ποιός είναι ο διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία"και γιατί βρίσκεται στο απυρόβλητο όλων των κυβερνήσεων επί μνημονίων, ενώ κλείνει κατά καιρούς με διάφορες προφάσεις το μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο της Ελλάδας;;; 

ΜΗΠΩΣ Κε ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ, ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ;;;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ Ή ΚΥΒΕΡΝΩΜΕΘΑ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΕΞΩΘΕΝ-ΑΝΩΘΕΝ;

ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΧΘΕΣ!!!


ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ(ΜΕ Ε-ΜΑΙΗΛ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου