Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΦΟΒΙΚΟ «ΙΣΤΟΡΙΚΟ»


ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ Ο ΑΣΠΟΝΔΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ, Ο ΜΕΤΕΡΝΙΧ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ «ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ»



Γράφει ο Γιώργος Βολουδάκης


Λόγω της αναταραχής που δημιουργήθηκε, μάλλον τεχνηέντως, με ένα στέλεχος από μια ομάδα ιών που είναι γνωστή εδώ και 50 χρόνια είχα αρχίσει να γράφω μιαν εργασία...

Ώσπου ήρθε η «άποψη» κάποιου Αριστείδη Χατζή σαν περίττωμα μύγας πάνω στο πορτραίτο του μεγαλύτερου πολιτικού του πλανήτη όλων των εποχών, του τρίτου χρονολογικά μετά από τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Μέγα Κωνσταντίνο, του Μεγάλου Καποδίστρια.

Μου ζητήθηκε να μιλήσω, να απαντήσω, να δώσω την σωστή διάσταση στο θέμα, λόγω της μεγάλης αγάπης που έχω στον Μέγα αυτόν Άνθρωπο και Έλληνα. 

Με μεγάλη λύπη γράφω τις λίγες αυτές γραμμές. Όχι μόνο δεν αξίζει τον κόπο αλλά κινδυνεύω να εκτροχιαστώ, να γράψω ανοίκειες φράσεις πάνω στην οργή μου.

Και είναι και αχρείαστο!

Δεν λέω συγκινητικό ήταν που προσπαθούν κάποιοι να απαντήσουν σ΄αυτόν τον ανιστόρητο χαρακτηρισμό αλλά χωρίς να το θέλουν του έδωσαν αξία.

Τα περιττώματα δεν τα αναλύεις, αρκεί να τα σκουπίσεις...

Ο Α. Χατζής ομονοεί με τους δύο μαυροφορεμένους σκοτεινούς εκείνους πληρωμένους δολοφόνους του Μέγα Καποδίστρια που δεν ήταν βέβαια οι Μαυρομιχάληδες. 

Δικαίωμά του, ας τον αφήσουμε στην μειονεκτικότητα της   αφάνειάς του να δέρνει τον αέρα!

Όσο για την επιτροπή τιμωρίας των ηρώων του 21 που έχει σαν έμβλημα μια ριγέ κορδέλα που παραπέμπει σε ρολό υγείας (ότι πρέπει για να σκουπίζεις περιττώματα) που καταλήγει στον άσο, δεν αξίζει παρά την λήθη μας, να μείνει στον άσο όπως και το έμβλημα! 


Ειλικρινά αν κάποιοι εκποιούν σπουδές και ακαδημαϊκούς τίτλους εκτοξεύοντας περιττώματα σε αναστήματα σαν αυτό του Μέγα Καποδίστρια, που είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι ούτε με αστρονομικό τηλεσκόπιο δεν μπορούν να ατενίσουν, προσωπικά μου προκαλούν εμετό και γι αυτό απλά δεν θα ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο.

Η επιτροπή, όπως και το καθεστώς του Όθωνα, θέλει να τιμωρήσει ξανά τους ήρωες που ελευθέρωσαν την Ελλάδα! Όσες τέτοιες επιτροπές αεροσυνοδών και λοιπών αερίων θαυματοποιών και να συστήσουν, η συνείδηση του λαού μας, τους Αγίους και Ήρωες, τους έχει αμετάκλητα τοποθετήσει στα εικονοστάσια της ψυχής του!

Και κλείνω θυμίζοντας σε όλους ότι τον Μέγα Καποδίστρια τον θρήνησε ο Λαός, όσο κανένας άλλος ηγέτης δεν έχει θρηνηθεί από τον Λαό του στην ιστορία της ανθρωπότητας!

Επί έξι μήνες όλα τα σπίτια είχαν κρεμάσει μαύρα κρέπια σαν να είχαν χάσει έναν δικό τους άνθρωπο!

Πάνω σ΄αυτά τα κρέπια δεν στέκουν τα περιττώματα...

Με λύπη και οργή 

Γιώργος Βολουδάκης

Λογοτέχνης
Ερευνητής Βιολόγος


3 σχόλια:

  1. Σκληρός ο λόγος, αλλά αληθής.
    Πρέπει να λέγονται οι αλήθειες, γιατί τις ξεχνάμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μπορούσε να είναι και σκληρότερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ν'αγιάσει ....ή πένα σας κύριε Βολουδάκη. Καί λίγα γραψατε. Δυστυχώς ανεχόμαστε πάρα πολλά ανοίκια πραγματα τελευταίως καί ιδίως, ανεχόμαστε όλον αυτο τόν εσμό τών κατ'επίφαση Ελλήνων, που πιστεύουν οτι η ανοχή μας τους δίνει το δικαίωμα να καταστρέψουν τα πάντα.
    Αλλα φεύ, έχει ο καιρός κάτι γυρίσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή