Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

ΜΗΝΥΜΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΙΑ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙ ΘΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΩΣ



Ο ΠΗΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ




        Κοινοποιεί ο Γεωκών

Παιδιά μου, πήρα πηλό και άλειψα τα μάτια του τυφλού, και είδαν αυτά τα μάτια τον ίδιον Τον Θεον, άνοιξαν όμως μόνο τα μάτια του τυφλού;  τα υλικά;  η μήπως άνοιξα τα μάτια της ψυχής αυτού;

Kαι πάλι με αυτόν τον πηλό έρχομαι ως Άρχοντας του Ουρανού και της Γης και σας ανοίγω τα  μάτια της ψυχής σας και σας λέω…

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ,

 ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ, 

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ 

Η ΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΛΛΑΚΤΗ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ , 

ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ…

Ο ΠΗΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ,

 Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΠΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΣ…για την ψυχή σας, πολλές φορές είναι σαν λυχνίες που δεν έχετε ανάψει ακόμα το φως για να λάμπουν…

Όπως έδωσα φως στον τυφλό, έρχομαι και ανάβω με το Άγιο Πνεύμα, Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ και με  αυτό το φως του Αγίου Πνεύματος ανάβω τις λυχνίες στις ψυχές σας, για να μην μείνετε στην λάσπη και να μην μείνετε στον βούρκο, αλλά να μείνετε στην αγνότητα της ψυχής σας, σ’αυτην την ψυχή που σας δώσαμε, αυτήν την ψυχή που ο Πατήρ Ο Ουράνιος εμφύσησε μέσα σας και σας έδωσε την Ζώσα Ζωή, την αιώνια Ζωή, όσο αμαρτωλοί και να ήσαστε.

Βλέπετε ότι σας αγαπάμε,  όσο εσείς μας γυρίζετε την πλάτη, τρέχω και έρχομαι για να με ξαναδείτε, και όσο εσείς γυρνάτε το κεφάλι σας απέναντι γιατί δεν μπορείτε να αντικρύσετε τα Μάτια μου, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΣ…εγω με πολύ ευσπλαχνία σας χαϊδεύω και στρέφω το πρόσωπο σας προς εμέ και δίνω στα μάτια σας την φλόγα της πίστης, την ευλογία του ουρανού, την δύναμη της ψυχής και το κουράγιο του σώματος και της καρδίας.

Τι άλλο θέλετε από τον Θεό παιδιά μου, θέλετε αγάπη; Σας την δίνω, θέλετε ευσπλαχνία; Σας την δίνω, θέλετε δικαιοσύνη; Σας την δίνω, θέλετε να λέγεστε άνθρωποι επί της γης; Σας το δίνω, θέλετε να έχετε αιώνια ζωή; Σας την δίνω.

Εσείς αυτό που μένει να κάνετε, παιδιά μου, είναι να μετανοήσετε, να αρπάξετε από τα χέρια των Αγγέλων επί της γης, ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ, μιλώ για τους σωστούς Ιερείς, το Σώμα και το Αίμα μου, γιατί μέσα εκεί είναι η Αγία Τριας, που εσείς την λέτε, αλλά εγώ την λέω ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΑΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΑ, έρχεται η ψυχή Μου και χαϊδεύει την ψυχή σας, και γίνεται ένα με την ψυχή σας.

Γιατί ήσαστε κατασταλάγματα της ψυχής Του Ουρανίου Πατέρα και της Δικής Μου, και σας μεγαλώνουμε ως νήπια που είσαστε και δεν σας παρεξηγήσαμε ποτέ.

Όταν μεγαλώσατε όμως…… νομίζατε ότι μεγαλώσατε……. Από την άλλη πλευρά γυρίσατε, όχι όλοι.

Η πόρτα του Ουράνιου Πατέρα είναι ανοιχτή, εξομολογηθείτε, τι είναι η εξομολόγηση;

ΛΟΓΙΑ ΚΥΡΙΟΥ ΠΕΡΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΩΣ

Όταν κάνετε εξομολόγηση φανταστείτε ένα μεγάλο συμβούλιο που έρχεται ( που φτάνει ) σ’αυτό μια επιστολή για να διαβάσουν για κάποιον κάτι, που περιέχεται μέσα σε αυτήν την επιστολή, τότε εκεί μπαίνουν οι βαθμοί, εσείς λέτε ‘’βαθμοί’’ Εγώ θα το πω βαθμός αξιολογήσεως, όταν γίνεται η εξομολόγηση.

ΔΗΛΑΔΗ : Πόσο ανοιχτά τα είπατε…Πόσο ανοιχτα τα γράψατε… Και πόσο ανοιχτά τα ‘’κρύψατε’’

Και στο τέλος της εξομολογήσεως βάζετε εσείς πολύ πλατιά την υπογραφή σας, ποια είναι η υπογραφή σας; ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, Η ΕΥΧΗ.

Γι’αυτό προσέξτε όταν θα βάζετε την υπογραφή σας αγαπημένα μου παιδιά, την εξομολόγηση, εσείς με τα δικά σας λόγια την λέτε έτσι (εξομολόγηση) ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ.

Η εξομολόγηση δεν είναι απλά, πήγατε και ξεφορτώσατε και βγήκατε έξω και φορτώσατε πάλι, όταν σας Είπα για κατάθεση ψυχής μέσα στην επιστολή που Μας στέλνετε…Εμείς αξιολογούμε την επιστολή, δεν την γυρίζουμε πίσω αλλά ανοίγουμε μια ‘’θυρίδα ‘’ για τον κάθε έναν, για οποιανδήποτε ψυχή, του οποιουδήποτε σώματος.

Αυτή η αξιολόγηση (της επιστολής) περνά από όλων τα χέρια …

Πρώτα από ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ, ΜΕΤΑ ΑΠ ΕΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΥΡΙΔΑ, ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΕΙ.


ΟΤΑΝ ΔΕ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ( ΝΑ ΕΛΘΕΤΕ ΕΔΩ) ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΘΥΡΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΗΘΙΚΟ.


Εμείς κάναμε την αξιολόγηση και γνωρίζουμε και με βάση αυτήν…δίνουμε και καθήκοντα εκεί που είσαστε ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ…ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΞΤΕ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ.


Μην κλείνετε την επιστολή σας με ένα ΝΑΙ η με ένα ΟΧΙ, να τα λέτε με σαφήνεια, και με εξήγηση όταν εξομολογήστε.   


Παιδιά μου όταν μιλώ για εξομολόγηση δεν μιλώ για ένα καθήκον αλλά για ανάγκη της καθημερινότητας σας ώστε να νοιώσετε πιο κοντά στο Ουράνιο Βασίλειο.


Αν δεν κάνετε εξομολόγηση παιδιά μου, είναι σαν να τελειώσατε κάποιες σπουδές και ξαφνικά δεν θέλετε να δώσετε εξετάσεις για να πάρετε το δίπλωμα σας.


Τότε αυτή η σχολή που σπουδάσατε σ’αυτην δεν ισχύει διότι δεν περάσατε από την επιτροπή

Το ίδιο είναι και με όσους λένε ‘’ δεν πειράζει, δεν θα πάω να εξομολογηθώ στον αρμόδιο Ιερέα

Αλλά θα πω τις αμαρτίες μου μπροστά στην εικόνα Του Χριστού η Της Παναγίας η των Αγίων.

Ε! αυτοί που κάνουν αυτά ‘’σπούδασαν’’ πολλά χρόνια αλλά δεν πέρασαν από επιτροπή, επομένως δεν ισχύουν οι σπουδές τους.

Αντιθέτως όσο κακός σπουδαστής να είναι κάποιος, και με σπρώξιμο να πήρε τα γράμματα, έδωσε όμως εξετάσεις στην επιτροπή και μπορεί να αξιολογήθηκε , κακώς, μετρίως, η καλώς, έχει το δικαίωμα αν αξιολογήθηκε κακώς η μετρίως, να ξαναδώσει εξετάσεις για να γίνει καλύτερος.

Έτσι είναι η εξομολόγηση παιδιά μου, ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΤΕ ΕΔΩ, ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ.

Γι’αυτό προσπαθήστε παιδιά μου να μην βάλετε κακό βαθμό στον εαυτόν σας , ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ( ΜΙΛΩ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ Σας ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΙΣΟΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΞΕΙΣ ) ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ‘’ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΣΟΥ ‘’ γι’αυτό προσέξτε τους βαθμούς να τους βάλετε εσείς οι ίδιοι την ώρα που θα κάνετε την εξομολόγηση

Κανείς δεν θα σας κρίνει για τα πόσα κάνατε εφ’οσον ήρθατε και τα είπατε και τα καταθέσατε, θα κριθείτε για όσα δεν καταθέσατε, αν προσπαθήσετε να κρύψετε κάτι από αυτά που κάνατε θα μοιάζετε με ένα ελέφαντα που προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από ένα μυρμήγκι.

Γίνεται αυτό ; εάν καταφέρετε κάτι τέτοιο τότε θα γίνει δεχτεί και η επιστολή σας ΕΔΩ ΕΠΑΝΩ… παιδιά μου δεν τα βάζω με εσάς αλλά απλά συζητώ για να τα ακούσουν και άλλοι ακόμα και οι κληρικοί που πολλοί από αυτούς έχουν άγνοια για το τι είναι αυτή η επιστολή που μας στέλνουν επάνω.

Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ δηλαδή ελεώ, συγχωρώ, αλλά είναι και αξιολόγηση, και σας ξαναλέω, ΑΥΤΗ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ μπαίνει στην θυρίδα και η άλλη που θα έλθει και η άλλη και αξιολογούνται ( συγκρίνονται ) όλες στο τέλος, και γίνονται άπειρες άπειρες συγκρίσεις γιατί άπειρες είναι και οι εξομολογήσεις σας που γίνονται στην Γη που ζείτε.

Η εξομολόγηση, παιδιά μου, είναι η τροφή της ψυχής σας, τροφή της ψυχής είναι και η προσευχή και όλα αυτά που κάνετε προς εμένα, αλλά γιατί λέω και την εξομολόγηση τροφή της ψυχής ;

Όσο θα μπορέσετε να ζήσετε χωρίς τροφή του σώματος, άλλο τόσο θα μπορέσετε να ζήσετε χωρίς εξομολόγηση

Λέτε εσείς εκεί κάτω, επιστημονικά, ότι 40 ημέρες ζης χωρίς τροφή, ΚΑΙ ΛΕΓΩ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΠΑΝΩ ‘’ μηδέν ημέρες θα ζήσετε χωρίς εξομολόγηση, όμως όχι μόνο η εξομολόγηση αλλά και η μετάνοια και η προσευχή και ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ, ένα να λείπει από αυτά ‘’μηδέν ημέρες’’ μπορείτε να ζήσετε ….

ΩΣ ΣΩΜΑ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ …ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΟΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ.

Όμως αγαπημένα μου παιδιά πόσοι λύκοι θα σας περιμένουν έξω ; εδώ το ψωμί σου το ξεχνάς έξω και σου το παίρνουν, για σκεφτείτε την ψυχή σας, έτσι γίνεται

Σας τα είπα με απλά λόγια, τα έχετε όμως τόσο καθαρά και στα πατερικά βιβλία γιατί με την δική Μας έγκριση έγιναν πατερικά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου