Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ COVID ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ


Dr. JEAN-DANIEL LELIEVRE:
«ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ   ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ...»

 

Έχει πολλά κενά η υπόθεση. 

Ο καθ΄ύλην αρμόδιος για την εισαγωγή εμβολίων κατά κορωνοιού στη Γαλλία ο Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Jean-Daniel Lelièvre λέει ότι τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιαστούν...

Καυτηριάζει το marketing των εργαστηρίων...

Παραδέχεται δημοσίως πως ο covid είναι πολύ λιγότερο μεταδόσιμος ακόμη κι από την ιλαρά. 

Τότε γιατί σταμάτησαν το πλανήτη, μας έθεσαν σε απανωτά lockdown, μας απαγόρευσαν τον αέρα ν΄αναπνέουμε, τη γη να περπατάμε παρά σε συγκεκριμένη ακτίνα κάποιες ώρες σαν φυλακισμένοι σε προαυλισμό, απαγόρευσαν τη δουλειά, κλείσαν τις επιχειρήσεις, μας έθεσαν σαν πούλια σε τετράγωνα σκακιέρας, στέρησαν από παιδιά το παιχνίδι τους και το σχολείο καθιστώντας προβληματική την όλη τους ανάπτυξη κλπ. Φάσκουν κι αντιφάσκουν επιχειρούν να δικαιολογήσουν τ΄αδικαιολόγητα. 

Ο ίδιος λέει ότι τα εμβόλια που θα παραλάβει αντενδείκνυνται για παιδιά. Τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιαστούν άρα τι περιμένουν τα σχολεία τι περιμένουν τα παιδιά….

Καυτηριάζει το marketing των εργαστηρίων, λέει πως είναι άλλο οι μπίζνες άλλο η ιατρική.. Κι όμως .. όλοι γνωρίζουν τον φαύλο κύκλο την κοινωνική ευθανασία εκατομμυρίων ατόμων στον πλανήτη ευθανασία οικονομική κοινωνική επαγγελματική συναισθηματική εκπαιδευτική πολιτισμική, πνευματική.. Ολοκαύτωμα….

O Επικεφαλής της υπηρεσίας των Μολυσματικών Ασθενειών στο νοσοκομείο Henri-Mondor de Créteil (Val-de-Marne) στη Γαλλία ο Καθηγητής Jean-Daniel Lelièvre παρακολούθησε όλες τις φάσεις των εμβολίων. 

Αυτός είναι ειδήμονας στην Υψηλή Αρχή της Υγείας-Haute Autorité de santé, που προετοιμάζει την άφιξή τους στη Γαλλία, καταφέρεται εναντίον των ανακοινώσεων των εργαστηρίων. Και προειδοποιεί για οποιαδήποτε πρόωρη κυκλοφορία τους…

O Καθηγητής Lelièvre ομολογεί τα ψεύδη και τη χειραγώγηση γύρω από τον Covid… χωρίς να το πει. Έχει άλλωστε μια καριέρα να κάνει.…

Από την άλλη ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Raoult και όλη η ομάδα του, του IHU της Μασσαλίας μας εξήγησαν ότι το να γίνει ένα εμβόλιο κατά του Covid-19 θα ήταν δύσκολο, χρονοβόρο και σχεδόν απίθανο γιατί ο ιός μεταλλάσσεται αδιάκοπα…

Κι είχαμε την απόδειξη από τον τελευταίο Φλεβάρη με αλλαγές στα συμπτώματα στην επίθεση, στα συμπτώματα… Η μορφή του, του Ιουλίου-Αυγούστου όντως ατέλειωτα πιο διαφορετική από αυτή Μαρτίου-Απριλίου και λίγο λιγότερο με αυτό του Οκτωβρίου.. 

Δηλ. έχουμε να κάνουμε με μια Χίμαιρα..και είναι μάταιο να κυνηγάς μια Χίμαιρα.. μια χίμαιρα που μεταλλάσσεται ασύλληπτα. 

Ο όρος «Χίμαιρα» χρησιμοποιείται και στη Γενετική, για να περιγράψει όντα ή αντικείμενα που δημιουργήθηκαν από το συνδυασμό ετερόκλητων στοιχείων.

Ο καθ. Ιατρικής Perronne, και Φυσιολογίας Toussaint και πολλοί άλλοι δήλωσαν πως χρειάζονται κανονικά 8 – 10 χρόνια tests πριν προχωρήσουμε στην παραγωγή τις δοκιμές και την εμπορευματοποίηση ενός εμβολίου.

Στη συνέντευξη ο Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Jean-Daniel Lelièvre απαντά σε κάποιες ερωτήσεις:

Τι σας εμπνέει αυτή η μπίζνα των εμβολίων;

JEAN-DANIEL LELIÈVRE.Δεν μ΄αρέσει αυτή η εντύπωση κούρσας που δεν έχει τίποτα το επιστημονικό. Πρόκειται κυρίως για marketing των εργαστηρίων..

Για εμάς ήταν αναμενόμενο ότι τα εμβόλια θα έφθαναν σε αυτό το σημείο.Το PDG της Pzifer ήθελε να τραβήξει πρώτο με μερικά αποτελέσματα για να προκαλέσει θόρυβο και να δει ν΄ανεβαίνει η τιμή των μετοχών της.

Μπίζνες κι επιστήμη είναι 2 κόσμοι διαφορετικοί.Αλλά εμείς εξαρτόμαστε από την βιομηχανία και αναγκαζόμαστε να προσαρμοστούμε σε αυτές τις ανακοινώσεις.

Για το πλατύ κοινό όλα φαίνονται να επιταχύνονται …

Κανονικά περιμένουμε το τέλος της δοκιμής της φάσης 3 για ν΄αρχίσει η δόμηση εργοστασίων και παραγωγής. Εδώ οι χώροι ήδη δομήθηκαν και θα έχουμε γρήγορα εκατομμύρια δόσεις.

To εμβόλιο θα είναι η απάντησε σε όλα;

Τα άτομα που πρόκειται να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα είναι τα άτομα που διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο, έτσι ώστε να μην υπάρχει πλέον συμφόρηση στις νοσοκομειακές υπηρεσίες.

 Είστε 70 ετών, με διαβήτη, υπέρταση… Η μόλυνση από Covid μπορεί να είναι καταστροφική. Ακόμα κι αν υπάρχουν παρενέργειες, ο κίνδυνος είναι ελάχιστος. 

Εάν πάρουμε τον 4χρονο γιο μου, δεν υπάρχει όφελος. Αυτό δεν έχει εγκριθεί για παιδιά. Μπορούμε να τα εμβολιάσουμε αργότερα, όταν θα έχουμε συγκεντρώσει αρκετά δεδομένα.

 Ας είμαστε προσεκτικοί, και ειδικά ας είμαστε σαφείς στο γεγονός ότι δεν πρόκειται να τους εμβολιάσουμε όλους.

Γιατί;

Υπάρχει μια ατομική και συλλογική αποτελεσματικότητα. Π.χ το εμβόλιο της ιλαράς εμποδίζει να μολυνθούμε και για να φθάσουμε σε αυτή την συλλογική ανοσία πρέπει να εμβολιαστεί το 95 % του πληθυσμού. 

Στο πλαίσιο του SARS-Cov 2, που είναι πολύ λιγότερο μεταδόσιμο πρέπει να εμβολιαστεί το 60 με 70 % του πληθυσμού για να γίνει κατορθωτή. .. Δεν γνωρίζουμε το πραγματικό αποτέλεσμα του εμβολίου επί της μετάδοσης. 

Το να πούμε ότι θα εκριζώσουμε αυτή την ασθένεια εμβολιάζοντας όλον τον κόσμο αυτό είναι πολύ σύνθετο και το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα γίνει. Πρέπει να είμαστε μετρημένοι στους σκοπούς που θέτουμε.

Kαι παρακάτω επαναλαμβάνει και πάλι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Λέει θα πάρει κάποιο χρόνο. Όταν θα έχουμε εμβολιάσει τα άτομα υψηλού κινδύνου αυτό θ΄αντιπροσωπεύει το 20 – 25 % του πληθυσμού θα μπορούμε να έχουμε μια κάποια χαλάρωση.

Τ’ ότι ο ιός θα συνεχίσει να κυκλοφορεί σε ασθενείς χαμηλότερου κινδύνου αυτό δεν θα είναι πρόβλημα. Έτσι θα γίνει είπε στις 22.11.20 στην leparisien

Δηλ. τρίτη ηλικία, ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με υποκείμενα νοσήματα θα σηκώσουν το βάρος της δοκιμής….και βλέπουμε. Εκεί θα δικαιολογούνται άλλωστε εύκολα κάποιοι θάνατοι από ανεπιθύμητες παρενέργειες, θα είναι ουσιαστικά αυτή η 3η φάση..

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου