Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

ΜΗΝΥΜΑ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ


ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - COVID-19 ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ… Κοινοποιεί ο Γεωκών

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2013 μας προειδοποιούσε ότι το σφράγισμα θα γίνει με διαφόρους τρόπους στην Ελλάδα…σε νέο μήνυμα του σε Triklopodia και ΟΙΜΟΣ…μας προειδοποίησε πάλι για τους κινδύνους 

«ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ! ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ , τα οποία θα μπορούν να αλλοιώνουν το σύστημα το δικό σας ΚΑΙ ΤΟ D.N.A σας , για να ξεχάσετε τι D.N.A έχετε και τι είσαστε ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!» 

«ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΘΕ…ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ D.N.A ΣΑΣ…αυτό το D.N.A ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ! 

 Θα προσπαθήσουν να σας το χαλάσουν, να το αλλοιώσουν, γιατί σας φοβούνται….Γιατί φοβούνται ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΙΟΝ, θέλουν να ξεχάσετε πως σας λένε (ΕΛΛΗΝΕΣ)…

Θέλουν να είσαστε σκλάβοι τους, να υπηρετείτε αυτούς που δεν υπάρχουν, να ευγνωμονείτε αυτούς που δεν το αξίζουν, γιατί αυτοί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.»

ΣΧΟΛΙΟ : νανο-εμβόλια …εμβόλια με βάση τη νανοτεχνολογία.

Η Νανοϊατρική είναι μία εφαρμογή της Νανοτεχνολογίας, που χειρίζεται και μελετά την ύλη στη νανοκλίμακα (1-100 δισεκατομμυριοστά του μέτρου) και αποσκοπεί στη δημιουργία νανο-υπολογιστών…Προβλέπεται η δημιουργία νανορομπότ, που θα μπορούν να επιτελούν ιατρικές εργασίες μέσα στο ανθρώπινο σώμα.

Ένα «υποβρύχιο» ρομπότ ελάχιστων χιλιοστών θα «κολυμπά» στο ανθρώπινο σώμα. Το μικροσκοπικό σκάφος θα μπορεί να τηλεπροωθείται με τη βοήθεια ενός Εξωτερικού Μαγνητικού Πεδίου και να κινείται μέσα στο αίμα ή άλλο οργανικό υγρό με μία προπέλα που θα περιστρέφεται με τη βοήθεια του μαγνητικού πεδίου.


Η συσκευή θα μπορεί να κινείται μέσα στα αιμοφόρα αγγεία και να μεταφέρει φάρμακα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, όπως στα νευρικά κύτταρα.” ScienceWiki . 


Το 2015, ο Μπιλ Γκέιτς στο συνέδριο.. TED στο Βανκούβερ έκανε μία δυσοίωνη πρόβλεψη. «Αν υπάρξει κάτι να σκοτώσει πάνω από 10 εκατομμύρια ανθρώπους μέσα στις επόμενες δεκαετίες, πιθανότατα θα είναι ένας πολύ μεταδοτικός ιός και όχι κάποιος πόλεμος»

Ο Μπιλ Γκέιτς υπόσχεται εμβόλιο με ενσωματωμένο τσιπάκι –ταυτότητα…..ID2020 [Ταυτότητα 2020] Είναι ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα ταυτότητας που χρησιμοποιεί τον καθολικό εμβολιασμό ως βάση για την εφαρμογή της ψηφιακής ταυτότητας.Μετά την επίσημη κήρυξη της πανδημίας, το επόμενο βήμα θα είναι ο «αναγκαστικός εμβολιασμός», υπό αστυνομική και/ή στρατιωτική επιτήρηση…. κανένας δεν θα γνωρίζει τι θα περιέχει το εμβόλιο, ίσως ένας αργός φονιάς, που δρα μόνο μετά από λίγα χρόνια· ή μια ασθένεια που χτυπά μόνο την επόμενη γενιά· ή μια ουσία που εξουθενώνει τον εγκέφαλο· ή ένα γονίδιο που καθιστά τις γυναίκες άγονες…με στόχο τον πλήρη έλεγχο του πληθυσμού και τη μείωσή του. 

Σε μερικά χρόνια, κανένας δεν θα γνωρίζει, βέβαια, από πού θα του έρχεται η αρρώστια. Αυτό είναι το τεχνολογικό επίπεδο στο οποίο έχουν φτάσει τα εργαστήρια βιοπολέμου …..

Μπορεί να εγχυθεί ένα νανοτσίπ, εν αγνοία του εμβολιαζομένου το οποιο μπορεί να φορτίζεται εξ αποστάσεως με όλα τα προσωπικά σου δεδομένα…. Από την ιστοσελίδα του Ρόμπερτ Κένεντυ του Νεότερου 

Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο φόβος είναι αποτέλεσμα ‘’ ΜΑΘΗΣΗΣ ‘’. Το άτομο, δηλαδή, μπορεί να «ΜΑΘΕΙ» να φοβάται, Η ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ…εδώ και κάποιους μήνες τα ΜΜΕ, τηλεόραση και όλα τα άλλα, 18 ώρες το 24ωρο συνεχώς μιλούν ( κατόπιν άνωθεν εντολών ) για χιλιάδες θανάτους από κορονοιο και για χιλιάδες κρούσματα και μελλοντικούς θανάτους.

Αυτό προκαλεί τεράστιο φόβο, διότι οι άνθρωποι εδώ και μήνες σκέπτονται συνεχώς τον θάνατον λογω των συνεχών ανακοινώσεων των θανάτων…….Αυτό που γίνεται σε όλες τις χώρες είναι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΟΒΟΥ, ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, και όπως έλεγαν οι παππούδες μας…

Ο ΦΟΒΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ, κόλαση όμως που ; στο μυαλό βεβαίως με αποτέλεσμα να ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, διότι το μυαλό λογω φόβου βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή-σύγχυση.

Η ΨΥΧΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΤΥΠΟΥΝ ανελέητα εδώ και μήνες.

Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, και με τον ΦΟΒΟ του θανάτου, έχουν τυφλώσει τον Δορυφόρο

Η Νέα Τάξη παίζει το τελευταίο της χαρτί, γνωρίζει ότι θα χάσει, έχουν λυσσάξει, χρησιμοποιούν τον ψυχολογικό πόλεμο εναντίον της ανθρωπότητας, προσπαθούν με τον ΦΟΒΟ να επιβάλουν τα απάνθρωπα σχεδία τους.

Αυτόν τον καιρό της υποχρεωτικής καραντίνας ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ πρέπει να προσευχόμαστε περισσότερο, πολλές φορές την ημέρα, η συχνή προσευχή βοηθά στις δύσκολες στιγμές του φόβου να….ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ
1 σχόλιο:

  1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή