Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ”


Dr. RΟGER HODKINSON:«Η  “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ΤΟΥ COVID ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ  ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕΠΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΚΟΙΝΟ»


ΗΧΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ



Ο Δρ. Roger Hodkinson είναι ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής RoyalCollege of Physicians and Surgeons (Βασιλικό Κολλέγιο Ιατρών και Χειρουργών) στην Οττάβα του Καναδά, επίσης διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος ενός μεγάλου ιδιωτικού ιατρικού εργαστηρίου στο Έντμοντον της Αλμπέρτα και τα τελευταία 20 χρόνια κατείχε τη θέση του Προέδρου μιας εταιρείας Βιοτεχνολογίας που εδρεύει στη Βόρεια Καρολίνα και επί του παρόντος έχει αναλάβει την πώληση ενός τεστ COVID-19. 

Είναι ιατρός, ειδικός στην Παθολογία και στην Ιολογία, και έχει εκπαιδευθεί στο Πανεπιστήμιο του Cambridge στο Ηνωμένο Βασίλειο – είναι ο κατάλληλος επιστήμονας να μιλήσει για αυτό το θέμα.

Σε μια πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινοτικών και Δημοσίων Υπηρεσιών του Δημοτικού Συμβουλίου του Έντμοντοντον Καναδά (το βίντεο με την σχετική ομιλία-ηχητικό- γνωρίζει τεράστια απήχηση επί του παρόντος στο YouTube [2] ), ο Δρ.Hodkinson λέγει: «Η ουσία είναι ότι υπάρχει μια εντελώς αβάσιμη δημόσια υστερία που υποκινείται από τα μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς. Είναι εξωφρενικό. Αυτή είναι η μεγαλύτερη Απάτη που διαπράχθηκε ποτέ σε βάρος ενός ανυποψίαστου κοινού.

«Η [COVID-19] δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια εποχική κακή γρίπη. Δεν είναι ο Έμπολα. Δεν είναι ο SARS. Είναι η πολιτική που υποδύεται την Ιατρική και αυτό είναι ένα πάρα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι».

Ο Δρ.Hodkinson συνεχίζει τονίζονταςότι δεν απαιτείται καμία ενέργεια οποιουδήποτε είδους, εκτός από ό,τι συνέβη κατά τη διάρκεια της εποχικής γρίπης του περασμένου έτους: «Αν αισθανθήκαμε άρρωστοι, μείναμε στο σπίτι, πήραμε κοτόπουλο με σούπα μανέστρα, δεν επισκεφθήκαμε τη γιαγιά, και είμασταν εμείς που αποφασίσαμε πότε θα επιστρέφαμε στη δουλειά, δεν χρειαστήκαμε απολύτως κανέναν να μας το πεί».

«Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΗ»

«Δεν υπάρχει απολύτως καμία επιστημονικά τεκμηριωμένη βάση για την αποτελεσματικότητά της.

«[Οι μάσκες] είναι απλά μια σηματοδότηση αρετής.

«Βλέποντας αυτούς τους ανθρώπους να περπατούν σαν υπάκουα αυτόματα, χωρίς καμία γνωσιακοί βάση, αδαείς, να φορούν τη μάσκα στο πρόσωπό τους».
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΧΡΗΣΤΗ»

«H COVID διαδίδεται από αερολύματα, τα οποία ταξιδεύουν περίπου 30 μέτρα πριν από την προσγείωση.»

“ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΟΙΜΩΞΗ”

«Όλες τα τεστ θα πρέπει να σταματήσουν, εκτός εάν παρουσιάζεστε στο νοσοκομείο με κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα… προκαλούν δημόσια υστερία και όλες οι εξετάσεις πρέπει να σταματήσουν.

«Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να προστατεύσουμε τους ευάλωτους.

«Και θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι χρησιμοποιώντας τα ίδια τα στατιστικά στοιχεία των Επαρχιών [της Αλμπέρτα], ο κίνδυνος θανάτου κάτω των 65 ετών είναι 1 στις 300.000. Πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό. Η κλίμακα της αντίδρασης… χωρίς αποδείξεις γι’αυτήν, είναι απολύτως γελοία.

«Αυτοκτονίες, κλείσιμο επιχειρήσεων, [ακυρωμένες] κηδείες, γάμοι κ.λπ. κ.λπ. – είναι απλώς εξωφρενικό, είναι μόνο μια άλλη κακή γρίπη , και [οι άνθρωποι] πρέπει να έλθουν στα συγκαλά τους στο θέμα αυτό».

Ο Hodkison ολοκληρώνει με κάποιες συμβουλές προς τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής στην Αλμπέρτα: «Αφήστε τους ανθρώπους να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις. Δεν έχετε καμία δουλειά με το αντικείμενο και την πρακτική της Ιατρικής. 

Εξαπατάσθε από τον επικεφαλής ιατρό (Αρχίατρο) σε αυτήν την Eπαρχία. Είμαι απολύτως εξοργισμένος που αυτή η κατάσταση έφτασε σε αυτό το σημείο. Πρέπει ΟΛΑ να σταματήσουν αύριο. Ευχαριστώ πολύ».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ





ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ BRIGHTEON ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ

ΣΧΟΛΙΟ


Και όμως, για τα παπαγαλάκια τών ΜΜΕ εξαπάτησης ο κύριος αυτός, όπως και πολλοί άλλοι συμμαρτυρούντες συνάδελφοί του δεν είναι ιατροί, αλλά κοινοί τσαρλατάνοι σε αντίθεση με τους προϊσταμένους τών διαφόρων υγειονομικών μονάδων οι οποίοι αναμασούν τα κείμενα που τους έχουν δοθεί ενσπείροντας την φοβία η οποία σέρνει μαζί της και τις ζητούμενες πολιτικο-οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις κάτω από το βάρος τών οποίων στενάζει σήμερα η ανθρωπότητα.

Και μια παρατήρηση: Παρά το γεγονός ότι κανείς δεν απορρίπτει την ύπαρξη τής ετήσιας εποχικής γρίπης, εντούτοις, η φοβία και με την βοήθεια τών ΜΜΕξαπάτησης (Τηλεόρασης, Τύπος)  εξακολουθεί να επηρεάζει τής μάζες ανά τον κόσμο.

Ερώτηση: Αλήθεια, οι βεβαιούντες την αποτελεσματικότητα τού εμβολιασμού είναι διαθέσιμοι να κάνουν το εμβόλιο με το εμπεριεχόμενο το περιβόητο… τσιπάκι;

 Τι άλλα στοιχεία πρέπει να δοθούν στην δημοσιότητα όπως τα επισυναπτόμενα, ονόματα,  τίτλοι σπουδών, ερευνητικές εργασίες
για ν’ αποκαλυφθεί η απάτη;
 



Ν. Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου