Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΣΤΑΣΗ (ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ!

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 
«ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΣΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ...»

ΒΙΝΤΕΟ




 Γράφει ο Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Η Heather Mac Donald συγγραφέας και καταξιωμένη αρθρογράφος στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά Μέσα της Αμερικής, στηλίτευε χθες στην εκπομπή του Στηβ Μπάνον τη ψυχική και πνευματική εκθήλυνση των αμερικανικών πολιτικών ηγεσιών, με αφορμή τον Covid -19. 

Δε θα μπορούσε να είναι πιο εύστοχη η παρατήρησή της! Οι πολιτικές ηγεσίες των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, αλλά και σύσσωμες στην Ελλάδα, διακρίνονται από μία φοβερή θηλυπρέπεια στην αντιμετώπιση του κινδύνου του κορωνοϊού. 

Κοιτάξε τους δημοσιογράφους σε όλα τα ΜΜΕ, αλλά και στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τσιρίζουν και ανεβαίνουν επάνω στις καρέκλες και τα τραπέζια, όπως οι γυναίκες, όταν δουν κατσαρίδα ή ποντικό! 

Την ίδια θηλυκή τσιρίδα, βγάζουν καθημερινά για τα κρούσματα του κορωναϊού και τους θανάτους. Μία μαζική, παράλογη και βαθύτατα γυναικεία αντιμετώπιση ενός υγειονομικού κινδύνου, μεγέθους ποντικού ή κατσαρίδας. 

Ναι, άνθρωποι αρρωσταίνουν και θεραπεύονται, εάν και εφόσον οι γιατροί, δεν παίξουν βρώμικα και ελεεινά πολιτικά παιχνίδια, εις βάρος των ασθενών, προσφέροντάς τους αναποτελεσματικές θεραπείες για τον covid. Ναι, χιλιάδες υπερήλικες πεθαίνουν, αλλά πάντα αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο, από διάφορες ασθένειες και υποκείμενα νοσήματα.

Κάποτε, το να είσαι άντρας, σήμαινε ότι διαθέτεις κουράγιο να προχωρήσεις μπροστά, ανεξαρτήτως του κινδύνου. Να παίρνεις επάνω στις πλάτες σου το μέλλον της οικογένειας, της κοινωνίας και του Έθνους. 

Άντρας, σήμαινε να έχεις υπολογίσει στο μυαλό σου, την σχέση κόστους και οφέλους και να θέσεις τον εαυτό σου, τη ψυχή και το σώμα σου διαθέσιμα, στην ανέλιξη της οικογένειας και της κοινωνίας. 

Άντρας σήμαινε, να νικάς τους φόβους σου. Άντρας σήμαινε να μην επιτρέπεις, διαχρονικά, σε σαλτιμπάγκους σαν τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα, να σου τσακίζουν το πνεύμα.

Διότι, αυτό επιδιώκουν. Να τσακίσουν το πνεύμα της κοινωνίας με τα lockdown και τους περιορισμούς. Να τσακίσουν τη θέληση των πολιτών, για αντίσταση στα σχέδιά τους. Να μας σπάσουν το πνεύμα και το ηθικό. 

Δεν έχει καμία σημασία και νόημα, να είσαι Δεξιός, Αριστερός ή Κεντρώος, σε αυτή τη χώρα. Μόνο οι κομματικοί ζωντανοί – νεκροί δεν το καταλαβαίνουν αυτό. 

Όλες μαζί οι κομματικές ηγεσίες στην Ελλάδα, επιδιώκουν το ίδιο, με αφορμή τον κορωναϊό. Το τσάκισμα του πνεύματος αντίστασης του Ελληνικού λαού. Μας το έδειξαν και μας το δείχνουν καθημερινά.

Είναι ένας νέος φρικτός, μισανθρωπικός και φασιστικός Ολισμός, που έχει αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. 

Το lockdown, δεν έχει καμία σχέση πλέον με την ασφάλειά μας. Έχει αποτύχει παντού αυτή η μέθοδος υγειονομικής προστασίας και το γνωρίζουν. 

Οι μαζικοί εγκλεισμοί, μόνο ως άσκηση ψυχολογικών επιθετικών επιχειρήσεων κατά της κοινωνίας, έχουν νόημα, όταν εφαρμόζονται. Το τσάκισμα της θελήσεως για δημιουργία, πρόοδο, οικονομική και πολιτική ελευθερία. Την εκθήλυνση του πνεύματος ενός ολόκληρου λαού. 

Να γίνουν καρδερινόψυχοι, όλοι οι Έλληνες. Να αποκτήσουν ει δυνατόν και καρδερινολαλιά σαν το Καιρίδη. Δεν είναι μέτρο υγειονομικής προστασίας το lockdown, αλλά επιχείρηση καρδερινοποίησης του Ελληνικού Είναι και του Ελληνικού θέλω! 

«Μείνε ασφαλής» και μην πας σε πόλεμο, εάν η Τουρκία σου πάρει την ΑΟΖ και το ανατολικό Αιγαίο. 

«Μείνε ασφαλής» στο σπίτι και μη βγεις να συγκρουστείς με τις αστυνομικές δυνάμεις και το καθεστώς, όταν σου στερούν το εισόδημα και τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματά σου. 

Μείνε ασφαλής στη γυάλα του σπιτιού σου, όταν οι λαθρομετανάστες θα σου αποικίζουν τη χώρα, 

Μείνε ασφαλής στον καναπέ, όταν η Καγκελαρία και οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι, σου κλέψουν όλο τον Εθνικό σου πλούτο. 

Μείνε ασφαλής, βλέπε τα ριάλιτι και μην πας στην Εκκλησία για να ασκήσεις τα λατρευτικά σου καθήκοντα.

Επειδή, όλα αυτά που κάνουν σήμερα και σχεδιάζουν να κάνουν στο μέλλον, είναι για το καλό μας, ας θυμηθούμε και ας κρατήσουμε τους στίχους του Μηλιώκα στο μυαλό μας. 

Είναι πολύ χρήσιμοι, για να αποκωδικοποιήσουμε το σημερινό βλεπόμενο, αλλά και αποτελούν νουθεσία για το μέλλον…

«Για το καλό μου, για το καλό μου,

ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μου,

πήρε ανάποδες στροφές, για το καλό μου

και είμαι στο θάλαμο εννιά, για το καλό μου,

στην ηρεμία, για βα βρω τον εαυτό μου

...κι έχω κρυμμένο το σουγιά για το καλό μου!»








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου