Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

  ΠΡΩΤ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ:
«Η ...ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΗ "ΘΕΟΛΟΓΙΑ"!»

ΒΙΝΤΕΟ



Η ομιλία του πατρός Βασιλείου Βολουδάκη, Θεολόγου και Φιλολόγου, μεταδόθηκε στο διαδικτυακό ακροατήριο της "Υπακοής" κατά την Κυριακή 15 Νοεμβρίου με θέμα «Η ...ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΗ "ΘΕΟΛΟΓΙΑ"!»

Στην ομιλία του αυτή, αναφέρθηκε σε μία επιστολή πνευματικού ιερομονάχου ο οποίος αποδέχεται τον νέο εγκλεισμό του Ελληνικού λαού και ιδίως τον αποκλεισμό του λαού του Θεού από την Θεία Λατρεία, λέγοντας ότι πρέπει να κάνουμε υπακοή στην κυβέρνηση. 

Την αποδόμησε φράση φράση λέγοντας ότι αυτή η "θεολογία" είναι μια παραδοξολογία που αγγίζει συνεχώς αν δεν υπερβαίνει τον προτεσταντισμό.
 
Ανέφερε ξανά ότι η είδηση που είχε πει και επαληθεύθηκε  ότι δηλαδή θα γίνει γενικό lockdown από 5 Νοεμβρίου αποκαλύπτοντας ότι θα παραταθεί...σταδιακά έως τις 25 Δεκεμβρίου. 

Αρχικά θα παραταθεί έως τις 7 Δεκεμβρίου για να αποκλείσει τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου καθώς τα "κρούσματα" θα συνεχίσουν να αυξάνονται! 


Λόγω των εκτάκτων συνθηκών την ομιλία του π. Βασιλείου Βολουδάκη η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από την Πνευματική Εστία της Υπακοής (Τρίτη 15 /11/2020, 12:30), παρακολούθησε περιορισμένος αριθμός ακροατών.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ





2 σχόλια: