Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

ΠΑΡΗΓOΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΔΕΙΝΑ

ΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ 25/11/2020


Κοινοποιεί ο Γεωκών

ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Παιδιά μου ο χρόνος τους τελειώνει, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ που τους έχει μείνει, τον χρόνο βέβαια τον γνωρίζει μόνο Ο Θεός, πρέπει να τα κάνουν όλα, τρέχουν να φέρουν τα εμβόλια άρον-άρον τον Δεκέμβριο στην Ελλάδα.

Ο Ιησούς Χριστός όμως δεν θα αφήσει τους Έλληνες να σφραγιστούν, εκτός όσοι θέλουν, με την θέληση τους, αυτό το εμβόλιο όμως είναι επικίνδυνο, έχει να κάνει με το D.N.A και το RNA, το κύτταρο του ανθρώπου….. 

Θα αλλάξει τις πληροφορίες του κυττάρου, όταν επεμβαίνουμε στο κύτταρο, στον πυρήνα, τότε αλλάζουμε το D.N.A, με αυτόν τον τρόπον θα σε κάνουν να μην μπορείς να σκεφτείς, και το προσδόκιμο της ζωής να μην είναι πάνω από τα 60 το πολύ 65…. 

ΣΧΟΛΙΟ Γεωκών: 26 Νοεμβρίου 2020…Οίμος-Αθήνα…

ΓΕΡΟΝΤΑΣ : Αργότερα θα φέρουν και θα επιβάλουν το πραγματικό σφράγισμα, αυτό που θα γίνει τώρα με τα εμβόλια δεν είναι το πραγματικό σφράγισμα, είναι το προκαταρτικό, είναι ας πούμε το προ-σφράγισμα.

Με την τεχνολογία με τις μικρό-κάψουλες που θα κυκλοφορούν μέσα στο αίμα των ανθρώπων, θα αλλάξουν το D.N.A, όταν θα φέρουν ΜΕΤΑ το Μικροτσίπ το πραγματικό το οποίο θα παίρνει και θα δίνει πληροφορίες από το σώμα του ανθρώπου, από τον εγκέφαλο από το D.N.A, από το κύτταρο, τότε ο άνθρωπος θα γίνει ένας δορυφόρος και θα είναι ευάλωτος σε πολλά όπως σε ασθένειες ανίατες, όπως αναφέρει και η Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Γιατί άραγε οι άλλες θρησκείες και οι χριστιανικές ακόμα δεν έχουν την Αποκάλυψη, δεν την αποδέχονται και δεν την διαβάζουν;;; Διότι μέσα στην Αποκάλυψη υπάρχουν όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στον κόσμο.

Τώρα τελευταία ακούμε πολλούς ψευδοπροφήτες και ο κάθε ένας λέει και κάτι άλλο, υπάρχουν άνθρωποι φοβισμένοι και άνθρωποι σκεπτόμενοι που θα βγάζουν κάποια πράγματα, η αξιοπιστία της κάθε πληροφορίας μια είναι…

Η ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ της πληροφορίας αν αυτό που λέει κάποιος συμπίπτει με αυτό που λέει κάποιος η κάποιοι άλλοι, να είναι διασταυρωμένα τότε είναι διαβασμένα από πάνω.

Δεν λέω για τους ανθρώπους που έχουν μηνύματα εκ Θεού, αλλά μιλώ για κάποιους που παίρνουν τις κανονικές προφητείες των προφητών και των Αγίων και από φωτισμένους ανθρώπους, και τα αλλάζουν και μετά λένε ότι τα είπε ο τάδε Γέροντας η ο τάδε Αγιος…

Αυτές είναι ψευδοπροφητείες και παραπληροφόρηση που δίνουν στους ανθρώπους, γιατί ο άνθρωπος παιδιά μου είναι αυτήν την στιγμή σαν τα δαρμένα κουτάβια που έλεγε ο Βατοπεδινός.

Οι άνθρωποι σήμερα είμαστε όλοι κυνηγημένοι από τα άγρια θηρία που μας έχουν εγκλωβίσει, και προσπαθούμε να βρούμε μια διέξοδο… 

Η διέξοδος όμως είναι μόνο μια…Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, διέξοδος είναι η μετάνοια και η εξομολόγηση.

Αυτές τις δύσκολες για όλους μέρες πρέπει να είμαστε δεμένοι με τους πνευματικούς μας, πρέπει να μιλάμε μαζί τους και να πάρουμε την ουσία της κάθε λέξεως και της φώτισης, γιατί ο κάθε Ιερέας έχει αυτήν την φώτιση, μιλώ για τους σωστούς Ιερείς, όχι γι’αυτους που σκέπτονται μόνο τον εαυτόν τους, δεν θέλω να επεκταθώ διότι δεν είναι η δουλειά μας…αλλά να προσπαθούμε να σώσουμε τον άνθρωπο, να σώσουμε τις ψυχές, να σώσουμε την εκκλησία μας, αυτήν που μας άφησε Ο Χριστός, να σώσουμε την πίστη μας την ορθοδοξία μας, αυτή είναι η δουλειά μας σήμερα. 

ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ…οι Νεοταξιτες τρέχουν, τρέχουν να τελειώσουν το κακούργο έργο τους ενάντια του Χριστού κτυπώντας τους ανθρώπους, τρέχουν διότι ο χρόνος τους τελειώνει…. έβγαλαν στο παρελθόν τον Empola, δεν τους βγήκε όπως ήθελαν, μετά έβγαλαν την γρίπη των χοίρων και άλλων, δεν τους βγήκαν όπως ήθελαν, έβγαλαν διάφορες άλλες ασθένειες ούτε και αυτές τους βγήκαν.

Τώρα έβγαλαν τον κορωνοϊό COVID-19 διότι δεν προλαβαίνουν, έχουν μείνει πολύ πίσω, βέβαια για τον κορωνοϊό γνώριζαν πριν από πολλά-πολλά χρόνια…Ο ιός αυτός είναι ένας ιός γρίπης ενισχυμένος, υπήρχε από παλιά τώρα είναι πιο ενισχυμένος όχι όμως όπως τον παρουσιάζουν.

Είναι ένας ιός λίγο πιο ενισχυμένος αλλά πιο πολύ είναι οι υιοί του ιού, είναι αυτοί που μέσα από τον κορωνοϊό, μέσα από αυτόν τον ιό του διαβόλου, είναι οι υιοί του…

Τους ενοχλεί και η προσευχή που κάνουμε οι χριστιανοί Ορθόδοξοι, περισσότερο τους ενοχλεί η Δέηση που κάνει ένας Ιερέας, ταράττεται ο διάβολος και γι’αυτό έκλεισε τις Εκκλησίες…προσπαθούν να τρομάξουν τον κόσμο, όταν στα supermarket μπαίνουν οι άνθρωποι και τηρούν τις αποστάσεις γιατί στην Εκκλησία να μην αφήνουν τους πιστούς να μπουν και να τηρούν τις αποστάσεις;;;

Οι καμπάνες θα διασπείρουν τον ιόν; ο Λόγος του Θεού; το Ευαγγέλιο όταν διαβάζετε; Η Θεια Κοινωνία θα διασπείρει τον κορωνοϊό, ;;; κανείς δεν σε βάζει με το ζόρι να κοινωνήσεις, Ο Χριστός είπε ‘’ Όστις θέλει οπίσω μου ελθείν ‘’

ΣΧΟΛΙΟ GEWKWN : Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2013 μας προειδοποιούσε ότι το σφράγισμα θα γίνει με διαφόρους τρόπους στην Ελλάδα…σε νέο μήνυμα του σε Triklopodia και ΟΙΜΟΣ… μας προειδοποίησε πάλι για τους κινδύνους


«ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ! ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ , τα οποία θα μπορούν να αλλοιώνουν το σύστημα το δικό σας ΚΑΙ ΤΟ D.N.A σας , για να ξεχάσετε τι D.N.A έχετε και τι είσαστε ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!»


2 σχόλια: